Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy robogót TBG R50X és gyorsításkor fura búgó hangja van a hátsó kerék felől jön, Kb. 30km/h-nál kezdi el. Talán valamelyik csapágy lenne? 3000km van benne.
Közelében sem voltál még fékbetétcserének, nyilván. Nem próbálom elmagyarázni, reménytelen. Helyette ajánlok egy fogadást. Egy vadiúj motoron előidézem neked, hogy nem tudod visszanyomni a dugattyúkat, mert nem fér el a fékfolyadék. "Nyitott" a rendszer nyilván, és mégis.
A vesztes fél pedig leírja ide csupa nagybetűvel, hogy a fékekhez nem ért, csak belekibicel a témába, a másik fél pedig a nyagykirály.
Azt nem tudom mi van benne. Vagy vákumcsap vagy ac. De attól függetlenül ha nem zár, akkor a benzin visszamegy a tankba. Hosszabb állás után így nehezebben indítható a masina.
nem szerelés de hátha van vasas szaki
van egy 20as 1mm falú cső (belső átmérő 18mm)
melegítéssel mennyit tud tágulni?
olyan 600 fokig fel tudom melegíteni
Arra, hogy vegyek új motort és akkor jó lesz? Megfontolom A viccet félretéve a kar rávaló, gyári. HA szétszedem arra a kis furatra ránézek, köszi a választ!
lecsóbá:
Egy kérdés:
Hallottál már olyat, hogy úszóágyazású 320-as féktárcsa üt?
60%-os eltérést mutat a padon, szemrevételezéssel hiba nincs rajta, nincs elfékezve, nagyon minimális a súrlódási különbség a betéteknél.
de nem mondom el mert egyrészt genya vagyok, másrészt meg majd megmutatják
A vesztes fél pedig leírja ide csupa nagybetűvel, hogy a fékekhez nem ért, csak belekibicel a témába, a másik fél pedig a nyagykirály.
Állod?
van egy 20as 1mm falú cső (belső átmérő 18mm)
melegítéssel mennyit tud tágulni?
olyan 600 fokig fel tudom melegíteni
Feleslegesen ne bonts meg dolgokat.
Akkor kiórázzuk, mese nincs.....
Csak számomra rejtély, hogy mi történhetett vele....
Egy kérdés:
Hallottál már olyat, hogy úszóágyazású 320-as féktárcsa üt?
60%-os eltérést mutat a padon, szemrevételezéssel hiba nincs rajta, nincs elfékezve, nagyon minimális a súrlódási különbség a betéteknél.
Mi lehet ez? Amúgy nagyon jo a moci.
Üdv :Attila.