Kis segítséget kérnék. Mi szívhatja le az akksimat? Állóhelyben 1 nap alatt. Uj akksit kapott, generátor rendesen tölt, fesszab is jó. Ötleteket várok.
Innen ugy nez ki hogy el lett rakva a vezerles es a szivo szelepek beleertek a dugattyukba. Igy sajna szelepeket kell cserelned mind ami el van gorbulve.
nem kell szerelő:) ... nem akarok rá nagy pénzt költeni, igazából nekem ez csak hobbinak van, mert szeretek bütykölni , motorokkal foglalkozni szabadidőmben , a motor sem egy hayabusa :) egy régi kawasaki kz 550, olcsón szereztem , papírok nélkül nekem ez csak arra kellene , hogy hébe hóba legyilkoljam az erdőben :) hogy az elvonási tüneteket enyhítse :) míg nem lesz egy normális mocim... köszi a segítséget, infókat!
Én gép és villamosipari technikus vagyok, még én is meggondolom mit hogyan! De sok szerencsét! De szerintem mutasd meg hozzáértőnek. Mert ahogy néztem qrva messze laksz innen.
sajnos nem tudom,mert én csak szétszedtem, hogy megvizsgáljam a dugattyűt, gyűrűt benne! ami valószinüleg kopott! rendezek hozzá gyűrűket, összeszerelem, és majd ekkor fogok szelephézagot mérni, tudom, hogy fordítva kellett volna , de tényleg csak most ismerekedek vele :) meg azt sem tudtam eddig, hogy pontosan hol kell mérni :)) de most szépen sorban átnyálazok mindent, atomjaira szedem, és addig csinálom mig jó nem lesz! :)
olyant nem is láttam még......
2mm az kurva sok akkor be se indulna