Szerintem az olyan lanyokkal, akik felnek egy terrariumban tartott poktol, es nem szeretnek motorozni, nem is erdemes ismerkedni... Bar igaz, hogy lehetnek elonyei, mert ha nem szeret motorozni, akkor legalabb nem fog folyton a nyakadon logni, es ha fel a pokoktol, nem fog hozzad koltozni...
A gorenyek is jopofa allatok, en mindig azt akartam, de nem lenne ra eleg idom.
Nekem pókom van, egy kb tenyérnyi, na azokat sem szabad emlegetni a csajok előtt mert menekülnek , bár szerintem nem vészes állatka, csak nagy, kb tenyér méretű , és tücsköket eszik
Ha van motorszereléssel kapcsolatos kérdésed, ragadd meg az alkalmat. Ha nincs, beszélhetünk a motoros nőkről (hamarabb találok élő tyrannosaurust), vagy a botsáskákról. (a gazdájuk se tudja, hogy vannak-e még a terráriumban)
De. Csak miután tegnap este senki nem írt ide egy sort sem, sőt ma este se, átalakítottuk a fórumot lelkisegély-szolgálattá és kisállat-gondozási tanácsadássá.
A botsáskák jópofa állatok, csak az enyéim túl gyorsan szapodtak, egyszer csak a 2 nagy botsáska mellett volt vagy 50 db egy centis ugyanolyan...
Különben meg ismerkedj motoros lányokkal, mert olyanok is léteznek ám! Azok előtt nem kell titkolnod, hogy motorozol! Van egy ilyen topik, pl...
Ha a 0,10 szorul, a 0,05 meg nagyon könnyen csúszkál, már nagy baj nem lehet.
Ezért én nem vennék 0,08-as hézagmérőt.
Különben is úgy sokták megadni, hogy tól-ig, pl. 0,08-0,012.
tudod nemvagyok egy csajozós tipus de attól jólesne ha tapadnának rám a csajok de tudom 27 éves fejemmel hogy az utcán észre sem vesznek gyalog....akkor motorral meg már csak azért se filgyeljenek fel rám.leszarom a motorosfiukat imádó csajokat.........
hali !az a hejzet hogy direkt titkolom acsajok előtt azt hogy motorozom meg nemigazán vannak csajismerőseim ..szóval egy idegen lány előtt is titkolnám mert ha motorral vagyok akkor azért integetnek mert az tetszik nekik nem pedig én a bukó alatt..........motor és motorosruha nélkül meg észre sem vesznek......szóval nem én kellek nekik hanem csak a motoros a motorjával.........de inkábbb a motor...:((
olyan rosszat hogy én túlságosan is ZABOS vagyok most hogy érzem a tavaszt..........csini csajok lenge ruciban -miniben meg fehér naci.nyami- nyami:)) ennyi szerintem ezzel már mindent elmondtam magamról.:))
akkor szaporodnak ha jók a feltételek és nem a fagyasztóban tartod őket!amugy lepetéznek akkor is ha csak egy van belölle szóval szűznemző állatok és kétneműek ..........vagyis ha fiu ha lány akkor is petét rak:az evolúció rájött arra amire mi emberek sosem fogunk..........párosodni?minek?
A gorenyek is jopofa allatok, en mindig azt akartam, de nem lenne ra eleg idom.