Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

450-en így az ára.. én kb 500-at tudok rászánni...
Ha jól látom csak egy elem fényezés és egy dobcsere.
Ha csak fényezni kell az idomot az max 25000.-
A dobot csináltathatsz, vagy lehet megoldható hélycserével.
Én max 60000-ből kihoznám. Ha a műanyagot hegeszteni kell akkor is.
Szerintem ez alig sérült.
Mennyivel adja így olcsóbban?
Szerintetek mennyibe "fáj" egy ilyen csúszás?
Szesztival!
Most kiabalom,hogy segitseg!Egy 2001-es xv 535-nek a karbi rajzara lenne szuksegem!Ha tud valaki segiteni:Rock and Roll!
tudna valaki segíteni 92es yamaha xt 600nak mennyi a pontos olajigénye.köszi
Valaki nem tudna kuldeni nekem egy robbantott rajzot 2001es yamaha dt blokkjarol?
elöre is köszi!
KÖSZI SZÉPEN!
Sziasztok.
Tud valaki olyan linket vagy van olyan digitális anyaga amiben működési leírás ilusztrációk ilyesmik vanak a kuplung és a váltó működéséről. (persze nem autóknál öhömmm)
megköszönném
Tehát akkor nem sok esélyem van rá, hogy én ezt le tudom folytatni? Sajna ez M.o.- i . Reménykedem benne, hogy vmit ki lehet azért még találni. Ha nem legális nem lenne gond... Köszönöm, hogy segítesz!
hiába vonatod ki a rendszerböl nem törlik
a legjobb megoldás mint amit én csináltam
japán belpiacosként vettem vámpapir satöbbi majd forgalomba helyezés és ott kell nagyon figyelni nemelég a kw ot 25re v24 re beiratni
hanem figyelni kell a kw/súly viszonyra
a rendör azt nézi elöször
helo. Egyik ismimnek is sokáig világított az f1 lámpa, megkérdem, mert ő tudja! de vmi gyújtás volt asszem...
sziasztok 2004 es r1 hez kellene bal beömlö..ha tud valaki kösz.........
szisztok olyan gondom van van egy gsxr-2000 évj világitt az F1 a müszerfalon ..mi gond lehet ...köszi
hello 06305562186 ezt a számot hivd nekem is ö fényez zalai a srác...
Aham, de ha új forgalmit csináltatok + előtte kivonatom, vagy vmit ügyeskedéssel mégsem lehetne megoldani? Légyszi írj majd! Köszi!
HELP!
KERESEK MOTOR FESTŐT VAGY AKÁRMILYEN FESTÖT AKI LEFESTENÉ A MOCIMAT
/SZÉT IS SZEDEM /
SOMOGY ZALA BARANYA MEGYÉBEN
jafobaby901@freemail.hu
semmit az elsö forgalombahelyezésnél kellett volna megadnia kw ot
én már végigjártam
Sziasztok. Légyszi segítsetek nekem a motoromat hol tudnám lefolytatni (honda vfr 800) 24kw-osra. Hiteles fékpad már van, csak mit tegyek utána? Légyszi írjatok inthro@citromail.hu, vagy ide. Köszönöm!
Sziasztok !
Írjatok legyetek szívesek olyan oldalt,ahonnan a GPZ 600 R-hez tudnék kézikönyvet letölteni.Magyar vagy angol kellene,német nem jó.A motorosok.hu-n már próbáltam,rengeteg fajtához van,de az enyémhez csak németül.Előre is kösz.
Próbáld nehezebb görgőkkel ...asszem azzal elöbb kerekezhetsz ...
csak a végsebesség fog csökkenni...
Nekem itthon a 3,5 g-től a 9 g-ig van készlet a speedfight-hoz ...
A 3 kisrugónak és a nagyrugó színének kell megegyezni !
a fehér kuplungrugókhoz fehér nagyrugó jár ! ezért színesek ...
hat eddig volt bene 3,5 gr de azokal nem ment csak porgot sokat es nagyon lasan huzot!nem hiszem hogy az lenne help help mert nagyon idegesit mar
Ma jön hozzám elvileg két jófej malagutis srác 16 óra után, te is átugorhatnál a Camponához :)