Ha jól látom csak egy elem fényezés és egy dobcsere.
Ha csak fényezni kell az idomot az max 25000.-
A dobot csináltathatsz, vagy lehet megoldható hélycserével.
Én max 60000-ből kihoznám. Ha a műanyagot hegeszteni kell akkor is.
Szerintem ez alig sérült.
Mennyivel adja így olcsóbban?
Sziasztok.
Tud valaki olyan linket vagy van olyan digitális anyaga amiben működési leírás ilusztrációk ilyesmik vanak a kuplung és a váltó működéséről. (persze nem autóknál öhömmm)
Tehát akkor nem sok esélyem van rá, hogy én ezt le tudom folytatni? Sajna ez M.o.- i . Reménykedem benne, hogy vmit ki lehet azért még találni. Ha nem legális nem lenne gond... Köszönöm, hogy segítesz!
hiába vonatod ki a rendszerböl nem törlik
a legjobb megoldás mint amit én csináltam
japán belpiacosként vettem vámpapir satöbbi majd forgalomba helyezés és ott kell nagyon figyelni nemelég a kw ot 25re v24 re beiratni
hanem figyelni kell a kw/súly viszonyra
a rendör azt nézi elöször
Sziasztok. Légyszi segítsetek nekem a motoromat hol tudnám lefolytatni (honda vfr 800) 24kw-osra. Hiteles fékpad már van, csak mit tegyek utána? Légyszi írjatok inthro@citromail.hu, vagy ide. Köszönöm!
Sziasztok !
Írjatok legyetek szívesek olyan oldalt,ahonnan a GPZ 600 R-hez tudnék kézikönyvet letölteni.Magyar vagy angol kellene,német nem jó.A motorosok.hu-n már próbáltam,rengeteg fajtához van,de az enyémhez csak németül.Előre is kösz.
Próbáld nehezebb görgőkkel ...asszem azzal elöbb kerekezhetsz ...
csak a végsebesség fog csökkenni...
Nekem itthon a 3,5 g-től a 9 g-ig van készlet a speedfight-hoz ...
Ha csak fényezni kell az idomot az max 25000.-
A dobot csináltathatsz, vagy lehet megoldható hélycserével.
Én max 60000-ből kihoznám. Ha a műanyagot hegeszteni kell akkor is.
Szerintem ez alig sérült.
Mennyivel adja így olcsóbban?
Most kiabalom,hogy segitseg!Egy 2001-es xv 535-nek a karbi rajzara lenne szuksegem!Ha tud valaki segiteni:Rock and Roll!
elöre is köszi!
Tud valaki olyan linket vagy van olyan digitális anyaga amiben működési leírás ilusztrációk ilyesmik vanak a kuplung és a váltó működéséről. (persze nem autóknál öhömmm)
a legjobb megoldás mint amit én csináltam
japán belpiacosként vettem vámpapir satöbbi majd forgalomba helyezés és ott kell nagyon figyelni nemelég a kw ot 25re v24 re beiratni
hanem figyelni kell a kw/súly viszonyra
a rendör azt nézi elöször
KERESEK MOTOR FESTŐT VAGY AKÁRMILYEN FESTÖT AKI LEFESTENÉ A MOCIMAT
/SZÉT IS SZEDEM /
SOMOGY ZALA BARANYA MEGYÉBEN
jafobaby901@freemail.hu
én már végigjártam
Írjatok legyetek szívesek olyan oldalt,ahonnan a GPZ 600 R-hez tudnék kézikönyvet letölteni.Magyar vagy angol kellene,német nem jó.A motorosok.hu-n már próbáltam,rengeteg fajtához van,de az enyémhez csak németül.Előre is kösz.
csak a végsebesség fog csökkenni...
Nekem itthon a 3,5 g-től a 9 g-ig van készlet a speedfight-hoz ...
a fehér kuplungrugókhoz fehér nagyrugó jár ! ezért színesek ...