Hát gyertya pipa,gyertya kápel, trafó, vezetékek, gyújtás kapcsoló, végül pedig gyújtó tekercs. vagy fordítva az egész folyamatot, először le ellenőrzöd,hogy a gyújtó tekercs ad-e áramit,megkeresed a vezetéket és rá kötsz valami mérőt miután ez megvan utána rúgsz párat és figyelsz
Nah szétborítottam a motort, és lépésről lépésre néztem hogy mi lehet a baja.Benzincsap kipipálva.Benzinszivattyú szintén. Karbi megint kipipálva. Kivettem a gyertyát, megnéztem benzint is kap. Visszadugtam a gyertyát a pipába és megnéztem van-e szikra, és meglepődve tapasztaltam hogy fogtam a gyertyát, és indítottam, és nem baszott földhöz. Nincs szikra. Nah akkor most honnan kezdjem el nézni az elektronika részét ? Jut eszembe a biztosítékokat is kicserélgettem. Egyik ismerősöm azt mondat hogy a vezérműlánc alatt van valami kis jeladó. Az lehet a bűnös ? Vagy mi lehet még a hiba oka ?
Üdv mindenkinek! robogómon a külön olajzást szeretném eltávolítani, és azt szeretném kérdezni hogy a karbira csatlakozó olajcső helyét hogy dugaszoljam, vagy mit rakjak rá hogy ne szívjon falsot stb?
Igen kikaptam belőle és most állok úgy hogy a hajtás vissza teszem és mehet a helyére! most kb 10000ft de még sok van hátra! szerintem húszba megáll a kölcségem!
Hát nem tudom jó helyre írom e de segítség kéne 2001 es honda cbr600f4i fs gép elfordítom a kulcsot rá adom a gyújtást de a kulcs mellet a zöld led villog vagy világít meg valami kattogó hang jön azt mondják az immobiliser a gond lehet ennek valamit csinálni?
Még azt az egyet nem próbáltam,remélem ott a bibi.A tiéd akkor korlampás? Morini blokkos? Mennyi forintnál jársz eddid? Kivetted hátso kerékkel együtt a blokkot?
Szia! Nekem egy aprilia sr50 di-techem van! Nekem a másik oldalról jött a hang mint ha a varióm csörgött volna, én kezdtem el csinálni ma fogom össze rakni még egyenlőre 10 forintnál járok. A tiednek elektronikus gyújtásos esetleg nincs meglazulva az alaplap, lenkereket nem probáltad még lehúzni és légkulccsal ujra felveretni nem e véletlenül az csörög mert nincs a helyén rendesen?
Hali! Spuri adalék...motorba... 600-as 2001-es karbis 50.000 km és afölött(istentudja hogy hol)? Annyi agyalást hallottam a témában, hogy döntésképtelen vagyok... Jó vagy rossz? Megéri akár egy kicsit is? Vagy semennyire sem? Valakinek tapasztalat? Köszi!
Hellosztok olyan gondom lenne hogy durrog puffog a kipufogom,
Szikra van, gyertya jó, kábelek jól vannak össze kötve, most kapot egy 26 os karbit 75 ös hengerhez ( vas )
nemtudom hogy mi lehet a gond, most vagy a karbin kell állitani vagy pedig a gyújtás v a CDI adta meg magát ?
Szia.mar teszteltem a vizpumpat az is jo.
Pedig nagyon jo szerelonel valtam ma 'de o kizarta a fotengely csapagy hibat.
Nekem a jobb oldalról jön a hang,beindul par masodpercig semmi,majd csörgedezik,mint valami meglazult alatet,vagy agya,de nem mndig.olyan mintha a lendkerék alól jonne.
A tiéd mijen robi,es hgy ,hol kezdodott? Kész van már? Te csináltad?Mennyibe került?Jó lett?
Szia! ne haraguj én sajnos nem nagyon értek a mocikhoz ezért kérek itt fenn segítséget én is., de nagy a valószínűsége hogy főtengely csapágy, abból gondolom az enyém is így kezdődött!
Érdeklődnék,hogy van-e köztetek olyan aki ért a gyújtás vezérlő CDI-hez
Szikra van, gyertya jó, kábelek jól vannak össze kötve, most kapot egy 26 os karbit 75 ös hengerhez ( vas )
nemtudom hogy mi lehet a gond, most vagy a karbin kell állitani vagy pedig a gyújtás v a CDI adta meg magát ?
Pedig nagyon jo szerelonel valtam ma 'de o kizarta a fotengely csapagy hibat.
Nekem a jobb oldalról jön a hang,beindul par masodpercig semmi,majd csörgedezik,mint valami meglazult alatet,vagy agya,de nem mndig.olyan mintha a lendkerék alól jonne.
A tiéd mijen robi,es hgy ,hol kezdodott? Kész van már? Te csináltad?Mennyibe került?Jó lett?