Hello!kawasaki zx6r motorom van,ha bemelegszik utana egyszere nem indul.Varnom kell 5-10 percet utanna első tekerésre!Szelephezagot allitattam,gyergyák cserelve!Mi lehet az ok?köszi!
Helllo mindenki plz irjatok nekem ha tudtok egy jo aprilia sr 50 ditech szerelöt!pesten kéne olyan ami olcson és megbizhatoan dolgozik jofej és más is ajálja!Köszike!ha tudok akkor kéne név telefonszám vagy cim köszi! Gregus16@gmail.com vagy válaszra nyomjatok mert kulömben nem tudom mikor nézem meg legközelebb KÖSzi elöre is
Én még nem láttam szétszedett FJR-t, csak fordítottam pár kezelési utasítást. Megmérni könnyen meg tudod a hézagot, az állítás a cinkesebb meló általában(kiszedni a vezérműtengelyt stb.
Világítást akarok rakni a Bergemre és elvittem tekercseltetni az állórészt (ugynaz mint az endurónak, csak nincs rajta minden tekercs). Ha az kész akkor mi kell még hogy világítson a gép a lámpán kívül? fesszabályzó? Abból mindegy milyet rakok rá (robogóét gondoltam)
Egy olyan jellegű kérdésem lenne még,hogy elszált a hőgombám a yamahán és a gyári nagyon drága de találtam ugyan olyat kocsiét csak egyik 95fokos a másik meg 115 és ami benne volt az meg 105!Melyik lenne a jobb?Sok a 115fok ,mert az ar olcsobbik?
Szia Jani szerelsz még?
Megérett az FJR a szelepállításra,és most lecsupaszítottam, meg leszedtem a tankot meg ilyeneket,essek neki magam vagy elválalnád?
Ugyhallottam korongos,nagyon bonyolultá teszi a dolgot vagy meg tudom bütykölni?
De csak egy fél fordulatnyit, ami a rugóerőt szerintem nem befolyásolhatja jelentősebben.
Esetleg a racsnit egy picit más irányból nyomja a rugó, legalábbis erre gondolok én.
NEm tud nekem valaki müszakit szerezni?
nem tud valaki ugy motort müszakiztatni , hogy a motor nem kell hozzá!csak a rendszám meg a papirok! hm.......................? Fontos lenne!
Elérhetőségek az adatlapomon.
Győri motorosok: Tud valaki Győrben, vagy Győr környékén megbízható motorszerelőt? Lehetőleg nem szakszervízbe vinném.
Köszi: Laci
Lecso nyomja még, csak priviben
Én még nem láttam szétszedett FJR-t, csak fordítottam pár kezelési utasítást. Megmérni könnyen meg tudod a hézagot, az állítás a cinkesebb meló általában(kiszedni a vezérműtengelyt stb.
Egy olyan jellegű kérdésem lenne még,hogy elszált a hőgombám a yamahán és a gyári nagyon drága de találtam ugyan olyat kocsiét csak egyik 95fokos a másik meg 115 és ami benne volt az meg 105!Melyik lenne a jobb?Sok a 115fok ,mert az ar olcsobbik?
Megérett az FJR a szelepállításra,és most lecsupaszítottam, meg leszedtem a tankot meg ilyeneket,essek neki magam vagy elválalnád?
Ugyhallottam korongos,nagyon bonyolultá teszi a dolgot vagy meg tudom bütykölni?
Esetleg a racsnit egy picit más irányból nyomja a rugó, legalábbis erre gondolok én.
A vezérműláncfeszítő csavarján lazítottam, ami a rugót nyomja be.
lapar