Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AYA

Mik voltak a tünetei a motorodnak?
Miből következtettél a hengerfej-tömítésre?

Nekem is vannak gondjaim a hengerfej környékén, de nem tudom a tömítés, vagy a hengerfej rossz.
A szerelő azt mondja fel kell nyitnia.
Mondjuk ezzel semmi bajom, csak nem tudok nyugodtan aludni, ameddig nem látta, vayg nem tudok valahonnan infót szerezni.
jelenlge sajnos rossz az msn de amint jó lesz felveszlek msn-re és megbeszéljük a dolgokat :)
Hello érdekel a dolog...györ kornyékén nincs valami partnercégetek?én györ mellet lakom ugy könyebb lennne...nah szal ha izé
akkor vegyél fel msn-re pls...
spytherony@hotmail.com
Tanácsaitokat várom a hengerfejtömítés témában ....
a dilemmám a következő :
Van egy Kawa ZZR 400-as belpiacos motorom , sehol nem kapok hozzá hengerfej tömítést
Csak a redbaronn tudna segíteni 22000-26000 .- forint ellenében (60% előleg utalása után , stb)

Viszont ha legyártatom , akkor postaköltséggel együtt is kijövök 7-8000.-ből.
A bibi csak az hogy nem gyártják le fémből , hanem csak klingeritből , (az olaj és víz furatoknál meggyűrűzve )
Vélemény ?
Tapasztalat?
Megbízható ez a fajta tömítés ?
Hello! Nekem vannak Dt robbantott ábrák! add meg a címed és elküldöm! Tudsz nekem Dt 80 hoz leírást adni? Régihez, az adatlapomon látod h milyen! Köszönöm!
Előtt ajánlom felhomokszórni a kipuff könyökét, az enyém is tiszta rozsda volt az egész leömlő.
2000 ft-ért leszórattam, utána hőálló festék, most olyan mint újkorában.
Nem volt szétszedve még!
Mennyi kompressziot kellene mérnem?
Hali!
Köszi,majd körülnézek,aztán próbálok alkotni valamit. Talán ismét széppé tudom varázsolni "könyökömet"!
hali mindenkinek!ha van valakinek akármien tipusú motorhoz műszaki leírás,robbantottábre vagy akármien leírás az szóljon,cserébe akármien yamaha tipushoz 1975-2007-ig tudok akármien leírást,robbantott ábrát adni!
Motip höállo 650c-ig ,van több szinben is(csak ezüstöt ne vegyél a többi jó)festékbolt,tescoban kapsz 2000Ft körüli áron
Hali!
Egy kipufogó könyököt milyen úton-módon lehet szép feketére varázsolni? 2 hengeres 4 ütemü gépről lenne szó. Tud valaki valamilyen JÓ MINŐSÉGÜ hőálló festékről?
Hello
ha érdekel a dolog mi megtudjuk neked csináltatni a teleszkópod. Sajnos nem helyben tudjuk ezt megoldani hanem Pesten van egy partnercégünk és vele tudjuk feltölteni. Ha érdekel a dolog akkor irj és megbeszélhetjük az árat is :)

Üdv.:Bandika
Dugattyú jól lett betéve,széttört gyűrű darabok ki lettek szedve a forgattyús házból?
nekem senki nem tud segíteni?
Hát a Lecso alsonémediben lakik meg dolgozik.
nemtom ck kellett neki alkatrész a vf hez
hello
engem oan érdkelne h a központi telot h lehet felfujatni vagy hogy hol...én Gy-M-S megyei vok.az jo lenne ha tudna valaki segiteni...
elöre is kösz
Rony
bocsi lenne egy olyan kérdésem hogy ez a lecso hol lakik?mert nagyon ismeröss
hogyha a variátort össze tudod ugy rakni, hogy közrevegye a szijat, akkor megvan minden, ragd fel a főtengelyre és nézd meg h a hátsó tárcsával síkban van-e... ha igen és a csavart megtudod huzni, akkor jó, ha nem akkor kell távtartó, ja és nem lóg-e a tengelyen....
hali Lecso megvan az indito is meg a fogaskerék is ha kell jelentkezz (0670 3115755)
figyeljetek lenne egy olyan kérdésem hogy a motorom vallamér nem indul kilett cserélve a dugattyu meg a gyertya meg pár cuc és nem indul lécci adjatok tippeket mi lehet a baja!a motor 50es és gyilkolás közbe halt meg dugattyu gyuru törése volt de a dugatyu lett cserélve szikrát add!henger belsö fala nem sérult szerencsére!na akinek van tippje az lécci irjon!elöre is kösszi
hello nekem nincs amit szeretnél de lécci szereznél nekem af1 europáho 50es hez leirást
Helló! Köszönöm elöször is segítséged. A vario tárcsa is megvan. Nekem az a bajom, hogy vettem egy üzemképtelen NRG-t, tele tunig cucokkal. Egyedül ebben a varioban nem bizom, Top-ként adták el, de ezen bizony Top feliratot sehol nem találni. És még variátort sosem láttam leszedve. A fötengelyem meg van, és ezek a cuccok mennének a fötengelyre + az ékszij. Ez stimm? A srác nekem oylamit magyarázott, hogy hiányzik egy távtartó, és ezt a variot odaadta egy dobozban. Nos én ezt nem tudom, hogy ezek a cuccok amiket lefényképeztem, szimplán feltehetem a fötengelyre, vagy kell nekem valami még ezek mellé, valamiféle táctartó vagy ilyesmi?Maga az összeszerelés az menne, csak hogy hiányozht e bármi is arról a fötengelyröl. Köszönöm szépen mindenki segítségét, csak nem tudom hogy kell e esetleg vmit rendelnem hozzá:).
hali mindenkinek nincs valakinek fogalma hogy honnantudnék elektronikai robbantott ábrát,vagy valami leírást szerezni gilera kz125 sportmotoromhoz?nagyon megköszönném ha lenne!meg ha valaki tud annak bármien yamahához,bármien tipusú,évjáratu mocihoz tudok szervízleírásokat szerezni!
msnre felvettelek ha vagy lécci beszéljunk kösszi