Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Egy 2004 suzuki rmz-ém van szivószelepeket cseréltem benne,és a pontos szelephézagot szeretném megtudni, ha valaki esetleg tudna segiteni azt előre is köszönöm!
Valaki írja már le légyszi ha nem szégyelli,hogy mennyi olaj és milyen vastag kell villába:
normál villás cr125(87-es évj.)
usd villás yz250(92)
Ha láttál már volna olyan motort akkor tudnád, hogy a tolómérővel nem mész semmire, mivel a gyertya be van sülyesztve kb 15 cm-re.
Szeva tolómérőd van?
Rá teszed és meglátod
36 küllős, semmi baja...de ha ien sok akkor inkább nemfűzögetek semmit sehova
10 és 20 ezer között!Függ attol hogy mennyire van össze rohadva illetve hogy hány küllős!
16 vagy 18-as gyertya kulcs!
Szerintem 16os!De lehet bele kell toldani a sima cső kulcsba!
Hello! Mennyi lehet átfűzetni egy kereket?
Halihó.

Milyen gyertyakulcs kell egy kawasaki klx 650r-hez? van egy nagy halom kulcsom, de egy se jó hozzá.
Légyszi irjatok.
Előre is köszi.
Kell egy kompresszor, hogy sürített levegővel tudd fujatni a dob belsejét, miközben kívülröl melegíted. De vigyázz, mert tud elég nagyokat durranni!
Hello!

El tudna mondani nekem valaki, hogy hogy lehet kiszedni a kormot a rezonatordobbol egetes, vagy akarmilyen mas modszerrel. Elore is koszi a valaszokat
Ja, és ez nem buhera mester volt, hanem egy állat, mert ha eszkábálni akar az ember, akkor megtákolja egy akármilyen bilincscsel, amit aztán már hegeszthet akármilyen rondán. Na de így?

Kíváncsi vagyok, milyen szupermegoldások találhatók még rajta?
Okulásunkra szolgálnak az ilyenek.
Szerintem barom külföldön is van, meg itt is.
Mindenképpen tanulságos a kép, mert nekem eszembe sem jutna, hogy használt motor vásárláskor még ilyesmit is nézzek. De hát kell ezt is. Félelmetes!
húúha
Most néztem zotyavfr képeit...és már tudom, hogy miért nem veszek magyarországon motort...eddig se vettem, ezután meg pláne nem fogok...sok buheramester, a szakcsik.
Hali! az önindítója nincs meg de a közlő fogaskerék igen! önindítónak utánnanéz mert van valami ismerősének egy bontott komplett F2 -e!
Helyzet?
Köszömöm, király lenne. És kellene az a közlő fogaskerék is, amelyiket meghajtja az önindító.
Délután megyek hozzá Megkérdezem!szerintem van mert vett egy bontott blokkot!
Az R-é, és az F-é ugyanaz.
Nincs hozzá egy felesleges önindítója?
Az ősszel egy váci srácnak is megcsinálta pedig kosárban hozta oda
F Nagyon vágja a VF-et
hali lecso! Öcsémnek is VF 1000 van!
Akkor nem annyira jól..