Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melózok.
Hogy telnek az ünnepek?
Jaja, benéztem.
Csak egy kicsit bele kell gondolnod a kuplung működésébe.
Tök logikus, hogy ahogy kopik a lamella, csökken a holtjáték.
nini,tanárúr
A lamellák kopása csökkenti a holtjátékot, ezért vszínűleg a bowdened nyúlik. Lehet, hogy készül elszakadni...
Sziasztok.Nem tud valaki nekem mondani aki alumíniumokkal foglalkozik.Mert a mocimon kimarta a fagyálló a deklit(állítólag típus hiba).Veszprém megye környékén jó lenne.Vagy ha van valami ötlet a javítására akkor azt irjátok le légyszi.kösz
Lehet javítani! kb. 15000,-ft Keresd Fehér Gézát! Yamaha Fehér
Fuh.. Ezt szépen összebaszta...
Motor gyűlölő szakbarbár...
Előző gazdája oldotta meg ilyen frappáns hegesztéssel a nem rá való váltókar felhelyezését!
aú. Mi a fasz ez?Ki csinál ilyet bazki?
Ezúton szeretnék köszönetet mondani annak az áldott jó embenrek, aki ilyen remek módon megoldotta a váltókar rögzítését a motoromon!
Bárcsak hozzá sem fogott volna!
Szerintem lehet javítani!Keress egy rugóstag javító mestert! Vagy csere!
Hali!
Az RMZ-m hátsó telójából az alsó guminál szivárgott az olaj. Tudtam róla de nem volt olyan vészes ezért hagytam.
Azonban ma azt vettem észre hogy teljesen kifolyt belőle az olaj...kopog a telo összenyomásra.

Mit csináljak? Lehet javítani? Milyen olajat öntsek bele és hogy?
Gázlánggal égesd ki! Gáztűzhely lángja felett, vagy valami gázégővel! utánna rézkefével tisztítsd meg! sok sikert hozzá!
Tudom, hogy az már soha nem lesz jó. Azért akarom kiégetni, mert koszosak. Nem indul a motor és szeretném tudni mi a baja. Az már eredmény lenne, ha a kiégetés után legalább egyszer el tudnám indítani.
Hali! Miért akarod kiégetni a gyertyákat? Ha azért mert beköpte (bezinzárlatos lett) akkor csere mert hiába égeted ki úgy sem lesz már jó!
Szevasztok!

Két kérdés. A kormányomat szintereztetni szeretném. Ez hőkezeléssel is jár -- ki kell venni a műanyag kormányvég tartó diót.

Hogyan kell kiszedni a külső kormányvég súly tartóját? (nem akarom szétbarmolni, biztos van technikája a nálamnál tapasztaltabb motorszerelők előtt :) )

Köszönöm!
Hogyan kell kiégetni a gyertyákat?
Szia!
Látom te most cseréltél kuplunglamellát. Nekem nagyon megnövekedett a kuplung holtjátéka és nem tudom hogy mi lehet az oka(megnyúlt a bowden?elkoptak a lamellák?vagy csak be kéne állítani a blokkban?)
Azért kérdezem ezt, mert ha nem muszáj, nincs nagy kedvem szétborítani a blokkba a kuplungot, mert az minimum egy olajcsere...
Előre is kösz
Kellemes ünnepeket!
szia ! Nekem vannak készen kerekes első és hátsó is! piros színben 6000ft darabja. Új!
ja,az emilem: nyemcsokpali@freemail.hu
Üdv.
Érdeklődnék,hogy nincs e valakinek motoremelőhöz(hátsó,esetleg elsőhöz is)valami alaprajza vagy valamilye ami alapján eltudnám készíteni.Előre is köszi.
Pedig így van! Járj utánna!