Sziasztok.Nem tud valaki nekem mondani aki alumíniumokkal foglalkozik.Mert a mocimon kimarta a fagyálló a deklit(állítólag típus hiba).Veszprém megye környékén jó lenne.Vagy ha van valami ötlet a javítására akkor azt irjátok le légyszi.kösz
Ezúton szeretnék köszönetet mondani annak az áldott jó embenrek, aki ilyen remek módon megoldotta a váltókar rögzítését a motoromon!
Bárcsak hozzá sem fogott volna!
Hali!
Az RMZ-m hátsó telójából az alsó guminál szivárgott az olaj. Tudtam róla de nem volt olyan vészes ezért hagytam.
Azonban ma azt vettem észre hogy teljesen kifolyt belőle az olaj...kopog a telo összenyomásra.
Mit csináljak? Lehet javítani? Milyen olajat öntsek bele és hogy?
Tudom, hogy az már soha nem lesz jó. Azért akarom kiégetni, mert koszosak. Nem indul a motor és szeretném tudni mi a baja. Az már eredmény lenne, ha a kiégetés után legalább egyszer el tudnám indítani.
Két kérdés. A kormányomat szintereztetni szeretném. Ez hőkezeléssel is jár -- ki kell venni a műanyag kormányvég tartó diót.
Hogyan kell kiszedni a külső kormányvég súly tartóját? (nem akarom szétbarmolni, biztos van technikája a nálamnál tapasztaltabb motorszerelők előtt :) )
Szia!
Látom te most cseréltél kuplunglamellát. Nekem nagyon megnövekedett a kuplung holtjátéka és nem tudom hogy mi lehet az oka(megnyúlt a bowden?elkoptak a lamellák?vagy csak be kéne állítani a blokkban?)
Azért kérdezem ezt, mert ha nem muszáj, nincs nagy kedvem szétborítani a blokkba a kuplungot, mert az minimum egy olajcsere...
Előre is kösz
Kellemes ünnepeket!
Üdv.
Érdeklődnék,hogy nincs e valakinek motoremelőhöz(hátsó,esetleg elsőhöz is)valami alaprajza vagy valamilye ami alapján eltudnám készíteni.Előre is köszi.
Tök logikus, hogy ahogy kopik a lamella, csökken a holtjáték.
A gátlóisten.
Előző gazdája oldotta meg ilyen frappáns hegesztéssel a nem rá való váltókar felhelyezését!
Bárcsak hozzá sem fogott volna!
Az RMZ-m hátsó telójából az alsó guminál szivárgott az olaj. Tudtam róla de nem volt olyan vészes ezért hagytam.
Azonban ma azt vettem észre hogy teljesen kifolyt belőle az olaj...kopog a telo összenyomásra.
Mit csináljak? Lehet javítani? Milyen olajat öntsek bele és hogy?
Két kérdés. A kormányomat szintereztetni szeretném. Ez hőkezeléssel is jár -- ki kell venni a műanyag kormányvég tartó diót.
Hogyan kell kiszedni a külső kormányvég súly tartóját? (nem akarom szétbarmolni, biztos van technikája a nálamnál tapasztaltabb motorszerelők előtt :) )
Köszönöm!
Látom te most cseréltél kuplunglamellát. Nekem nagyon megnövekedett a kuplung holtjátéka és nem tudom hogy mi lehet az oka(megnyúlt a bowden?elkoptak a lamellák?vagy csak be kéne állítani a blokkban?)
Azért kérdezem ezt, mert ha nem muszáj, nincs nagy kedvem szétborítani a blokkba a kuplungot, mert az minimum egy olajcsere...
Előre is kösz
Kellemes ünnepeket!
Érdeklődnék,hogy nincs e valakinek motoremelőhöz(hátsó,esetleg elsőhöz is)valami alaprajza vagy valamilye ami alapján eltudnám készíteni.Előre is köszi.