Szivatóval is csak úgy volt jó, ha lejjebb tettem. Mostmár rendben van a motor. Karbulálási probléma volt. keveréket kellet hangolni, de elég kényes dolog
utoljára még a zsigulimba volt igazi ngk gyertya
most a szimó megy vele(vagy 6 alátéttel kitámasztva)
de amit a boltba vetem szimóhoz ngk-t kb 5 km-ig bírta
a hondához is rendelt a szervizes ismerős az ngk forgalmazójától de az is fosadék volt
denso meg teljesen jó.....
Ez a lényeg....itt az ngk-k közül igen sok a kamu míg a denso-val kevésbé foglalkoznak...amúgy lehet, hogy a denso gyengébb a valódi ngk-nál, de a kamunál biztos jobb...
Ott van a pont. Az NGK elmehet a fa...ba. Sorra mennek tönkre az NGK gyertyák. Én is áttértem a Denso-ra. Ma reggel is pont hibás NGK gyertya miatt késtem a munkahelyről. Pedig ez csak egy 1.3-as Suzuki, terhelés 0. Az Aprilia Leo-mba is tönkrement az NGK. Mióta Denso van benne, pöccre indul hidegben is.
Gyertya csere elsőre!
...volt egy 426 os om..hasonló hülyeségei voltak néha
Kinyitott csappal eldöntöd majd felállítod..kihúzod a szivatót meg a meleg indítót is..piros gomb...és gáz nélkül rúgod...enyém néha csak így indult el,egy próbát megér
Mindenképpen nézesd át ha meg akarod tartani!
Az lenne az első mielőtt a nagy rugdalózásba elfáradol,hogy megnézd a gyertyát A szelephézagot is illene meglesni. Ha azonban nem régen vetted a helyedben Én biztos lerántanám a hengerfejet mielőtt lenne egyszer csak meglepi Akkor meg már ott a dugó,stb stb,blokk ki,szedni széjjel Nézz át mindent,addig ne motorozz,hogy ha rendbe tetted ,utána sokáig motorozzhass
Szevasztok! Van egy Yamaha Yz400F-es motorom aminek nem tudom mi lehet a baja. Hidegen kb 15 perc folyamatos rugdosás után indul csak (közben néha-néha beindul de le is áll). Melegen 1 rugás és pöc-röf már be is indult. Nem csörög,nem zörög. Valaki tudna segíteni? Csak a szelepeket kellene beállítatni? Remélem nincs nagy baja :)
Azthiszem 530-as a lancod. Ha lehet ne terj el a tipustol. Elore 1 foggal kevesebb es hatra 1 vagy 2 foggal nagyobbat probalhatsz. Ekkor meg a lanc hosszusaga maradhat, jo dinamikus lesz a gep.
Csak tudni kell, hol kell vásárolni...
most a szimó megy vele(vagy 6 alátéttel kitámasztva)
de amit a boltba vetem szimóhoz ngk-t kb 5 km-ig bírta
a hondához is rendelt a szervizes ismerős az ngk forgalmazójától de az is fosadék volt
denso meg teljesen jó.....
vagy van tuti hely ahonnan eredeti japán termék jön
mondjuk japó ngk-t nem láttam vagy 10 éve
...volt egy 426 os om..hasonló hülyeségei voltak néha
Kinyitott csappal eldöntöd majd felállítod..kihúzod a szivatót meg a meleg indítót is..piros gomb...és gáz nélkül rúgod...enyém néha csak így indult el,egy próbát megér
Mindenképpen nézesd át ha meg akarod tartani!
amióta kivágtam a rákba az összes gépből az ngk gyertyákat azóta jól indul mind
"RC51" A karbinál fogom kezdeni, majd kiderül.
Köszön segítségetek.