Sziasztok!
valaki segítsen már!nem jutok egyről a kettőre.Régi ktm robbantott ábrát tud valaki?Vagy esetleg meg tudjátok mondani,hogy az mx-eknek vagy enduro-knak(típusjelzés) milyen a hátsó tárcsafék felfogatása?3csavaros?
vettem egy kereket motorépítés miatt,de nem tudom pontosan hogy milyen.A felnijébe az van ütve:NORDISK NORWAY.és lánckerék alapján valami ilyesmi(mx ,vagy enduro) ktmé lehetett.
Aki tud valamit hozzáfűzni,kérem ne tartsa magában!üdv
Hidd el h nem fogta semmi..én is csodálkoztam..az egyik fékpofát tényleg fogja csavar de a másikat nem...vhogy a tárcsa nem engedi kiesni..am nehéz kicserélni a dugattyút?vagy mennyiért adnak kb..
sziasztok van egy honda dióm ,az a gond vele hogy 10 perc járás után elkezd köhögni majd leáll.
A karbit kitisztitottam de semmi változás. ha tudnátok segiteni megköszönném
Helló!
Aprilia Rx -em van és van egy kis gond a hátsó fékkel....kérdésem h lehet-e ezzel még vmit kezdeni vagy komplett csere kell?
Előre is kössz!
További szép napot!
Bazinagy problémám van véletlenül a zselés akksiba desztvizet öntöttem (autószerelő azt mondta, hogy savas az akksi ) feltöltöttem kb 10 nap múlva a moci nem idult el világítás pislog. Akksicsere?
Olyan kérdésem volna:600as hornetre kéne nekem folytás és/vagy suzuki gsrre.AZ a kérdés h ha lehet akkor hol és kb mennyiért?
Köszii