Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna:600as hornetre kéne nekem folytás és/vagy suzuki gsrre.AZ a kérdés h ha lehet akkor hol és kb mennyiért?
Köszii
az.
Sziasztok.CBR600F3ason lesz első fékbetétcsere.mindenképpen stzükséges a gyári a jo fékhatás érdekében,vagy megbizhatok ferodo-ban is?
Köszi szépen a válaszokat és a segítséget!
köszi de eddig is füstőlt egy kicsit,de ez a leállás olyan mintha nem kapna szuflát még húzásra se
Sziasztok!
valaki segítsen már!nem jutok egyről a kettőre.Régi ktm robbantott ábrát tud valaki?Vagy esetleg meg tudjátok mondani,hogy az mx-eknek vagy enduro-knak(típusjelzés) milyen a hátsó tárcsafék felfogatása?3csavaros?
vettem egy kereket motorépítés miatt,de nem tudom pontosan hogy milyen.A felnijébe az van ütve:NORDISK NORWAY.és lánckerék alapján valami ilyesmi(mx ,vagy enduro) ktmé lehetett.
Aki tud valamit hozzáfűzni,kérem ne tartsa magában!üdv
Nem füstöl, mint állat? Mert ez alapján lehet, hogy sokat kap, aminek hidegen örül, de melegen már nem bírja.
Szimmeringet ne vegyél bele, az tömítő karmantyú, ami a fékdugattyún van!
de gááz. mondjuk leég figyelmetlen akinek így elkopik.
sziasztok, léci irjatok olyan magyar weboldalt ahol tudok rendelni váltokart mx 50hez!
ennél a grimeca nyeregnél úgy van hogy a betét csak 1 ponton van tartva,ha elkopik akkor a másik oldalról ki tud esni és lóg...
hallod, pupák, mondom: nekem mind a két betéten átmegy két csavar. vayg ez scak sportmororokn van?
akkor tud kiesni a fékpofa ha már nagyon kicsi rajta a ferodol.... lehet kapni felújítót hozzá kb 5-6 ezer...motorline.hu
hát, sztem akkor már kell szimering is. nemtomsztem így elviszed szerelőhöz, és ha megvan az alkatrész negyed óra.
Hidd el h nem fogta semmi..én is csodálkoztam..az egyik fékpofát tényleg fogja csavar de a másikat nem...vhogy a tárcsa nem engedi kiesni..am nehéz kicserélni a dugattyút?vagy mennyiért adnak kb..
ha kapsz akkor simán, de a betét hogy esett ki? nekem két oylan csavar fogja hogy alig tudtam kitekerni... itt valami kópéság lesz..
sziasztok van egy honda dióm ,az a gond vele hogy 10 perc járás után elkezd köhögni majd leáll.
A karbit kitisztitottam de semmi változás. ha tudnátok segiteni megköszönném
Sajnos menetközben kiesett a fékpofa és a dugattyú fékezte le a motort...és a tárcsa ledarálta szegényt...
Lehet cserélni benne a dugattyút?
azt a a dugattyú is megkopott vagy mifene? ebben a képen scak egy betét van vagymi? mi a baja?
Helló!
Aprilia Rx -em van és van egy kis gond a hátsó fékkel....kérdésem h lehet-e ezzel még vmit kezdeni vagy komplett csere kell?
Előre is kössz!
További szép napot!
az kuka mármint az akksi
Sziasztok!

Bazinagy problémám van véletlenül a zselés akksiba desztvizet öntöttem (autószerelő azt mondta, hogy savas az akksi ) feltöltöttem kb 10 nap múlva a moci nem idult el világítás pislog. Akksicsere?
miért jobb az irridiumos gyertya mint a sima?
valszeg a jeladó és a mágnes közti hézaggal van a gubanc
Hy Matyi!

A gyujtáson szerintem nem lehet állítani,mert az fixen fel van csavarozva a deknire! Vagy te mire gondolsz? Lécci add meg a mail címedet köxx!