Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem amihez nem értesz ne szólj bele. mellesleg lehet kapni folytó kitet sok motorhoz. de azt nem tudom hogy Mo n hol lehet hozzájuttini ilkyenekhez. e-bay en körül kéne nézni
Üdv Urak!
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Meg egy gyors kérdés.
zx7r (97) vettem hozzá kuplung lamellákat, de kisebb gondba vagyok.
tui hogy hozzá való, a pinkmotors tól rendeltem, a dobozán is rajta.
De a motorba van 6db (040 FP4)
2db (040 FP3)
ezek amiket kiszedek a kosárból, a legalsó az FP3, a következő kettő FP4, majd megint FP3 és az összes többi kifelé már FP4.
Amit vettem hozzá, (FP 040 20) és (FP040 19) feliratúak, és nem 6-2 arányban, hanem fele felében oszlanak meg.
vagyis 4db (FP 040 20)
4db (FP 040 19)

ötlet? cserélt már valaki, vagy vágja hogy a sajátjában hány van és hogy van számozva és milyen sorrendben?

Köcc a segítséget.
szevasz a rossz hirem az hogy hiába heggesztetétek meg ugy is elfog törni ujat bele és jó lessz.
szevasz Basi2 kiváncsi lennék hogy miböl gondolod hogy a kopástol kisseb a holtjáték indokold meg légyszi köszi.
HalI! Ha kopik a lamella akkor elmegy (csökken vagy megszűnik ) a holtjáték!
Sziasztok!
Nagyon megnövekedet a Yamaha FZR 600-asom kuplungholtjátéka. Lehet ennek oka a lamellák kopottsága?(negyven valahányezer km van benne...)Esetleg tudjátok hol lehet olcsón kuplunglamellához hozzájutni?
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
üdv nektek!

eltört a váltótengelyem (debri senda sm r 50) a kardán gyűrűnél. begyököltük majd CO-val megheggesztettük. A gáz az hogy a heggesztés után eltünt a kardán gy.-nak a helye és most nem tudjuk hova esztergáltassunk barázdát neki :( tud nekem valaki segíteni ebben? már vagy egy hete ezen forgok, próbáltam neten képet keresni róla de semmi nincs :( légyszives valaki segítsen!
sziasztok nekem van 1 kayaba hátsó telóm, amit fell lehet fújni, de nincs külön tartálya csak a tetején van 1 szelep. az a kérdésem, hogy mennyi és milyen olaj kell bele. pl5w 15w?a teleszkóp alján van 1 4fokozatú állitó csavar amely a kirugozást lassitja kawa klx be való. kösszi.gábor
Tudod cimbi, nincs mindenkinek Aja és az Akho meg erős.Tod?
Valaki nem tudja,hogy ki tud féktárcsát gyártani olcsóért?vagy nem tudtok ktm bontót?
mx 125 vagy 250-re való hátsó tárcsa kéne!
SErvice Manualból néztem ki! Angol nyelvű! Nekem is van ZX-)9 hez francia nyelvű! Na az ottvan a szeren!
jah meg ezeket az adatokat a datából nézted nem ? milyen nyelvü van neked mert az ennyém olasz és azt se tudom mi van oda irva mert ha valami értelmesebb nyelven van a tájékoztatot elküldhetnéd nekem azt nagyon megköszöném ....ismét kösz ha igy folytatod még ajándékot kell vennem neked karácsonyra:DD
OK! Ha megtalálom Jelzem majd! Hnap utánna nézek!
Köszi rendes vagy szerintem ezt tudni foglya mert éphogy adok neki gázt már ugrik is a mutató. De akkor is érdekelne olyan plasztik mert hátha szivok még meg jóljön az még.Ha van még akkor megveszem köszi üdv...
A "98 -as modellnek a nyugvo vagy másnéven fekvő csapágy hézagja 0,016-0,040 mm! A hajtókar csapágy hézagja 0,032-0,056 mm! Service limit max 0,080! Ezt elég nehéz lötyögésre megállapítani! ja a hézagmérő rendes neve PLASTIGAUGE ! Nem olcsó! Elméletileg tudok szerezni! Én már vettem ,és egy doboz egy tízes volt! De abban kúva sok van! Neked elég lenne egy csík! Utánnanézek nekem van e még! Elméletileg ven vhol!
hali! Az olajnyomásnak 3000/ min fordulatszámon 2-5 bar között kell lennie 60ÿ°C-os olajnál!
ÉS ilyet hol lehet beszerezni?
ŐŐŐ akkor ez az 1 bar kevés alapjáraton mert közbe eszembe jutott h szelephézag az kicsit nagy és lehet az kopog. mert ha leveszem a gyertya pipát öniditóval tekertetem már akkor elelszik az oil nyomás jelző. de ha van valami szerkezet amivel frankon meg lehet nzni h kotyog nem én szétszedem megint csak már legyen jó most h már az olajzást is átalakitotam jó lenne köszi
egy iylne piros háát gyurmaszerű baszás, amit beteszel a csapágyfelek közé, és amennyire szétnyomja akkora a hézeg utána meg tudod nézni.
Az mi ? ilyenről még nem is hallotam csak kézel mozgatam de nem éreztem h kotyogot volna oldal irányba picit de az nem számit. Gsx-r600 srad 98as. köszi a segitséged
Hali! Összeszerelés előtt miért nem nézted meg a csapágyhézagokat plastic age -el? Pontosan milyen típus a vasad?
folytani a a GSR-t? Te jól vagy?
Nem tudok ilyenről, hogy létezne.
Üdv mindenkinek! Egy Olajnyomásos problémám van most raktam össze a gsx-rem igaz bontot fötengő került bele meg csapágy de mikor összeraktam jónak tünt nem mozgot. Aztán elsö inditás után járatam stb...egyszercsak újból kopogos hagra lettem figyelmes rámértem az olajnyomásra a gombánál és melegen alapjáraton 1bar hidegen 4.5b fordulaton már középfordulatnál 6.5b nél szabályoz. 10w40 castrol actevo van benne? Most akkor mi lehet a bibi szivatyú?vagy mégis mozgot a hajtokar csak nem vettem észre?Válaszotokat elöre is köszönöm Baráti üdv
rendes vagy,ezt én is ismerem. ktm ezen csak 98tól van.nekem meg "85 körüli kellett vón"