Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! egy suzuki DR 350 teljes felujítása mennyibe kerül? légyszi segísetek!
Hello Balyo. Nem kezdödö hengerfej tömités? Ha kell tudok küldeni telszámot ahol (nem tudom mennyiért) de a motor megbontása nélkül, valami spéci motyoval kémiai uton a hütövizböl kimutatják ha hengerfejes. Igaz ök autokkal foglalkoznak, de sztem a motoron is biztosan végeznek vizsgálatot, maximum utána máshova viszed csináltatni. Ez persze Bp. és környékén müködik ha erre laksz.
agi7b, arra sajnos nem tudok. A Nagykörösi utit is csak azért ajánlottam mert neki szinte minden japánrobicucca van és általában az öreg 30ezer forintos robikhoz igazitott árfekvéssel dolgozik.
Szia Lapar.
Ez valami érdekes méret, mert kiváncsiságbol megkérdeztem a boltot ahol én szoktam ilyeneket venni, de náluk sincs, esetleg rendelésre. Végül is az 1500sem olyan vészes (oké, persze bosszanto), ha arra gondolok hogy 1000pénz körül van a postázási költség hogyha itt megveszem és leküldöm neked. Gondolom igyekeztek ehez igazitani az árát. Nem nyilatkoztál a keresztbe befürészelt betétekröl, bevált, azota nem csikorognak?
Sziasztok!
Ha tudtok, légyszi segítsetek! Van egy GSXR750 srad motorom, és van egy probléma, hogy:
Ha nyugodt tempóval megyek vele akkor normális a viz hőfoka,de ha elkezdem húzni neki akkor felmelegszik és ki is forr,és nagyon nehezen hüll vissza,ja és álló helyzetben is felmegy 105-re.
Ha tudtok segitsetek.KÖSZI
Csak a guminak jó ha állványon tárolod a "moccosnak" mintdegy! Egy kissé erősebb igénybevételre van tervezve mint a téli leállás!Megfogja hálálni ha extraminőségü olajat használsz.
Merre lax?
Helló! mindenkinek nekem van 1 honda mtx 125r tiousu motorom és kellene hozá első hátsó lánckerék és lánc (de a legsűrgösebbb a hátsó lánckerék) nem tudja valaki hol tudok ilyet venni mert nem találok sehol
Mér ne lenne jó úgy tárolni? Sztem nincs sok külömbség hogy hogy tárolod,de biztos nem árt neki...Ha ártana akkor mér árulnák?
Tiborg!Ismét köszi, megpróbáljuk azt megnézni, ha kell akkor kicserélni! Nem , a múltkor nem tudtuk elhozni az idomokat, mert nem jártunk arrafelé. Én a XV.kerben vagyok, nem tudsz errefelé valami boltot, vagy bontót?
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.A minap vettem egy Yamaha YZF1000r Thunderace motort.Az a gondom, hogy vettem hozzá egy motoremelő állványt is és valaki azt mondja, hogy nem tesz neki jót ha úgy tárolom, hogy fel van emelve a hátulja és van aki azt mondja , hogy úgy kell tárolni.Mi az igazság?És még azt is szeretném meg tudni, hogy milyen olajat érdemes bele tölteni ? Köszi a segítséget.Íme a motor:
szia Tiborg!
Azt hittem egyszerűbb lesz a szimmering ügylet, de ma 3 csapágyboltban voltam, meg egy autósban, nem tudtak adni megfelelő méretet. (25x45x6 L gumiházas) Mondjuk a márkakereskedés is elviselhető lenne (1500 HUF) na de egy 50-100 Ft-os darabért?
ilyet hallottmár valaki?
Kb. 5 °C alatt, (pl. ma este) süvítő hangot ad a km-órám.
Aztán ahogy csökkentem a sebességet, olyan 30-40 között abbahagyja, mintha elvágták volna. Tavaly télen is csinálta, annyira nem zavar, nem túl sokat járok ilyen hidegben, csak szeretném tudni mi lehet az?
agi7b, valszeg leragadtak a görgök. Szedd szét takaritsad ki a beleszáradt kosztol, ha a görgök kockásak akkor vegyél ujat bele, kapsz azt is a Nagykörösi uton ahova multkor küldtelek. Tényleg elhoztad multkor a cuccokat?
Hello!
Mi baja lehet egy robogónak (Yamaha 50ccm-is régi), ha 25-ig jól gyorsul, ameddig eléri a maximális fordulatát(teljesen felpörög), de hiába engedem vissza a gázt és próbálom meg újra a sebváltást nem vált tovább?
hello!
aprilia af1 50ccm-hez km spirál mennyibe kerül?
Ha meg nem akarod szétborítani, akkor addig egy rugóval (gumival, dróttal akaszd ki kívül, osz had mennyen!
Hi!
Nincs valakinek zx7r-hez gázbowdenja?
Mekkérdezem a Zana Tomit.
szét kell dönteni az egész blokkot mert valszeg elszállt a berugókar visszahúzórugója
Csáó! Megmondom őszintén egy havernak RX 50je van ami most állt be az olajzás miatt,és azt széjjelkaptuk(mondjuk komplettan az egész blokkot)és hatérozottan emléxem ,hogy a kuplung felőli részen van egy kis simsonoknál már jol ismert alakú rugó.Csak éppen annak a helyes beállítása nem egy könnyű feladat,igaz a blokkot még nem raktuk össze mert még nem jöttek meg az alkatrészei.Bár mondjuk ha meg nemlátod akkor lehet,hogy nincs is a hején aztán emiatt nemláthatod.Mert nem hiszem olyan nagy szerkezeti különbség van a 25ös meg az 50es között.
Szia!

Es hogy lehet azt kicserelni, illetve hol talalhato? A kuplung oldali deknit leszedtem, de semmi nem volt ott.

Thx. Gabor
bocsi még1szer!
Bizony benga probléma volt és a csap! Köszi még1szar
hát, akkor igazam volt.. csap volt a gond ugye?