Sziasztok!
Tudnátok valami ötletet adni hogyan tudnám hatásosan megtisztítani a tank belsejét a lerakodott kosz-rozsda keveréktől?A Kawát lassan téli álomba "ringatom",s közben kedvem támadt felújítani egy 15éve a kamrában szunnyadó Babetta 207/500ast.A tankja a leggyalázatosabb,pedig még benzin is volt benne.
Sziasztok! Babgulyás féle:60/4f+rezó, 19-es Amal karbi+gyári légszűrő, megszakítós gyújtás. 11es kislánckerék. 3seb. Az a gondom vele, hogy 95kg-om alatt 70-75öt megy. inkább pörög, mint halad. Sokszor besokal, ilyenkor csak úgy éled föl,ha leveszem a csövet a légszűrőházról. Sokak szerint 90körül simán kellene,hogy menjen. Szerintetek, hogyan tudnék javítani a menettulajdonságain? Én gondoltam hogy előre 14es lánckereket rakok, meg nekem gyanús, hogy a rezó egy rakás sz@r. Hosszú menenetes gyertya van benne, keystone.Alapjáratot lehetetlen beállítani. Az előző tulaj szerint ezt kellene tudnia: 60ccm 4 Felömlő, 10Le, 9000RPM, 95-100km/h én sokallom ezeket az adatokat, bár babgulyás szerint a 9000-es fordulatot tudja a henger, persze megszakitós gyujtassal nem igen. ötlet valakinek,hogy hogyan tudnék javítani rajta. köszi szépen előre is a segitségeteket!
Sziasztok!Segítségeteket kérném.Vettem egy Prox dugattyút és a gyűrűk megvannak jelölve 1-es 2-es.Az volna a kérdésem hogy a kettő közül melyik a felső?(Lehet hogy hülye kérdés de semmi különbséget nem látok)Előre is köszi a segítséget!
helo koszi megcsinaltam mar teljesen jo lett leszedtem a csovet a pumparol es kifolyt utana feltoltottem es beinditottam es teljesen jo lett koszi a segitseget! Udv
hát az biztos :D megnézem középállásban is, de mint ahogy a 2. képen látható, le van törve az alaplapból, szóval remélem így is le tudom fixálni rendesen..
igen, én is azzal szeretném, csak hirtelen nem kivitelezhető.. egyik haveromnak van, majd tőle elkérem, de addig is, jó lenne valamilyen szinten orvosolni. órajárással ellentétes irányú.
2.kép:Ilyen lesz(remélem)...
Kipróbálom,remélem nekem is beválik.
Tudnátok valami ötletet adni hogyan tudnám hatásosan megtisztítani a tank belsejét a lerakodott kosz-rozsda keveréktől?A Kawát lassan téli álomba "ringatom",s közben kedvem támadt felújítani egy 15éve a kamrában szunnyadó Babetta 207/500ast.A tankja a leggyalázatosabb,pedig még benzin is volt benne.
Bár nem motorral kapcsolatban van gond.
1-es gofban 1 éve cseréltünk kuplungot, és újabban meg szokott csúszni, hirtelen nagy gázadásnál. Vajon a kuplungrugók fáradtak el?
És majd írj mi lett.
Milyen a forgásiránya?
halál pontosan úgy sem tudod így beállítani, de megközelítő értékre be tudod állítani.
A pontos beállításhoz kéne egy gyári leírás, service manual