Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Farkasfalka motor szerviz tudnám ajánlani aki elakad 06307423741
Ez a számom lehet zaklatni de ha kérhetem nem telefonba szerelnék ha lehet
Szia szerintem ha mododba áll cseréld le a szmeringeket csapágyakat és ha még maradt rá pénzed cserélj láncot igényesek így csinálják
Ja és persze nem árt egy garnitura gyűrű készlet sem
Hálás lesz érte híd el nekem
szerintem nézd meg hengerfejet kezdésnek mert mtx-em toltam már haza és szerencsére hengerfejpakolás ment el
Üdv mindenkinek! kawasaki el250 önindítóját szeretném kiszerelni,van valami trükje?A blokk baloldalát is meg kell bontani?és mennyire?
szivesen,ahogy megfogod finoman tekerd meg mintha rongyot facsarnál,oda vissza mozgasd meg,nem igazán lóghatnak a szemek.ne erőltesd túl,igaz kemény anyag de azért még deformálódhat,az meg nem volna szerencsés
a vezeton igazabol semmi kopasnyom vagy barazda sincs ugyhogy akkor az jonak tunik.utananezegettem meg egy kicsit leirasokban is es van rajta vmi perem ami min 0.5 mm kell legyen...ez nekem 1mm... igy elvleg akkor nem kell cserelnem meg.
a lancot meglesem meg akkor.korbeforgattam amugy, akadni nem akad sehol es nem latni rajta nyulast vagy serulest..ezt a csavarast viszont nem neztem, de megnezem meg.

mindenesetre koszi a segitseged, adtal par jo tampontot.
vezetőn kopásnyomokat keress,ha nincsenek rajta barázdák akkor mehet vissza,jellemzően hosszabb futás után kopik ki.a láncot igazából nem tudod szemrevételezni,a szemek nem szorulhatnak,és megcsavarni se lehessen illetve kóros láncszem megnyúlást keress.ha nincs ilyen és nem volt hagja akkor nyugodtan tedd vissza a régit.
Helló! Nagyon úgy néz ki gyűrűzni kell a freccia-t . sajnos nem vagyok egy motorszerelő és fogalmam sincs mennyire nyúljak a zsebembe. Lehet hogy nem is csak gyűrűk. A motorban semmi kompresszió és sebességben is lazán gurítom. Úgy 70-80 Km/h mehettem amikor vissza esett a teljesítmény volt egy furcsa hang a blokk környékén mintha kifújt volna valami és azután le állt a gép. Be tettem üresbe de hiába, be sem indult. Akinek volt hasonló tapasztalata kérem írja le mi lehet a baj és merre induljak mit csináljak. előre is köszi.
Gondolom automata szívatós...
meg tudja nekem mondani vki honnan latom egy vezermulancon hogy milyen allapotu? egy pegaso 650rol lenne szo, valto gondok miatt lett szetszedve es ha mar szet van ontva akkor cserelnem amit kell ha kell.
de annyira meg nem ertek hozza es nem tudom milyen allapotu a vezmlanc es a vezeto.

koszonom elore is az epito valaszokat.
Az olaj suruseget izles szerint valtoztathatod es akar 30W is mehet bele. A ruggot is feszitheted. Kezd 20W es 30 mm tavtarto beallitassal. Most nincs itt a katalogus a kezembe de kesobb irom az olaj mennyiseget amitol viszont nem terhetsz el.
Sziasztok! Azt szeretném meg tudni mennyi,és milyen olajat érdemes rakni a fordított villás Hornet(2005) teleszkópba? Van e lehetőség egy kicsit keményíteni? (sűrűbb,több olaj. vagy esztergálni távtartót ami előfeszíti a rugót) Ha valaki csinált más hasonlót ,az megoszthatná! Köszi.
A pár száz km 3 napja is megvolt, én nem tudom mit akar még Viccet félretéve csak nem bírtam magammal, és szétszedtem. A légszűrőházat akartam levenni, de nem bírtam(ha valaki tudja megköszönöm) de nem volt rá szükség, mert közben észrevettem, hogy a benzincső el van repedve. 15 liter benyától szabadított meg. Így legalább láttam a légszűrőt is, ami egy egész állatkertnek felel meg Hát ennyi, remélem máshol nincs baj.
3 napig bírta sírás nélkül, gyorsan indítsd be aztán tekerj vele pár száz km-t
utána boldog lesz és nem fog sírni(egy ideig)
Sziasztok!
3 napja tettem le a vasat, és ma reggelre produkált egy szép nagy benzin tócsát. Gomdolom a karbikból folyt ki, vagy nem tudom. De miért bírta 3 napig A gép egy Kawa ZZR-1100 91-es.
Köszi, ha valakinek van ötlete, és megosztja velem.
Kuplunggal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nemrég lett cserélve komplett kuplung a gépben (nem csak tárcsák, hanem lamellák és rugók is) és azóta sokkal hangosabb a kuplung. Működésében nincs gond, már cirka 500km van benne, de nagyon csörög, ami persze megszűnik ha behúzom a kuplungkart. A kuplungkosár nincs beverődve és szakszerviz szerelte be, úgyhogy elvileg az is rendben. Ez normális? EBC SRC kevlár kuplungot kapott.
Sziasztok Dr 650 rs em van és valamiért , fogja és elmegy rajta a gyújtás ,de nem teljesen ... kezdetektől fogva ez volt velede csak mostanra sikerült nagyábol beazonosítani a hiba forrását.. most lett felujítva motorikusan , vezérmű lánc/tengely , szelepek , stb, stb , karbi lékszűrő patyolatra lett tisztítva. És menet közben amig van gyújtása akkor is lehet észlelni h valami nem okés alacsony fordulatról gázrántásra torpan mintha sokat kapna, de szerintem utólag most kiderült h kevés lehetett a szikra. Illetve ma motoroztam vele és , menet közben elment a gyújtás hatalmasakat durrogot . És az nem tiszta igazából nekem azért is írtam mert amikor utána rögtön probáltam indítani , és minden egyes indításnál , elején ad szikrát , tehát ,4- 5 pöffen és leál mindig , és nem indul , és nem tudom ,h ogy ez most trafo baj lehet , vagy a gyújtás vezérlő elektronika , vagy egyáltalán mi miatt csinálhat ilyet . És ha nemindul akkor mindig ezt csinálja 4-5 pöffen ..... Ha meg megy érezhetően lomha , kicsit nehezen pörög ki, és alacsony fordulaton hirtelen gázrántásra torpan.
Üdv a Fórumosoknak!
Eladó V2-es alkatrészek!
Megtekinthetők : bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv Kaczkó
köszi. úgy hogy hengerfej lett rajta cserélve. és utánna
Hi

Szerintem a folytószelepházat kéne kitakarítani, vagy ami még lehetséges, hogy a plusz levegő csavarok szarul vannak beállítva. Szép lassan kialakult hiba jelenség, vagy egyik percről a másikra kezdte el?
hali. miért van az hogyha beindítom a motort leáll. de ha huzok egy kis gázt neki inditáskor akkor nem áll le utánna. gsxr 750 2001
Jo ketkomponensu ragasztoval.
Üdv tudna nekem segiteni valaki aki ért a kiani 110 váltós quad hoz anak hogy működik a kuplungja mert fél automata de nem találok rajta kuplungot ?
Sziasztok.
Athena tömítés szettekről mi a véleményetek? Milyen minőségűek? Blokkgenerál előtt állok, és itthon csak ettől a gyártótól lehet a motorhoz szettet kapni.
Üdv!
Mitől lehet az, hogy motorom hidegen, első indításkor pár másodpercig elég erőteljesen pörög? Miután abbahagyta a pörgést tökéletesen van alapjárat, a motor is jól remekel.
A válaszokat előre is köszönöm!