Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nem tudom ismeritek-e az easyparts.nl weboldalt ahol olasz csodák robbantott ábráit lehet megtalálni, na most ezen a fórumon olvastam régebben egy hsz.-t egy másik ilyen weboldalról ahol a japán csodák robbantott ábráit lehet megtalálni, elvileg valami nagyon ismert weboldal és sok szerviz azt használja. Valaki tud segíteni?
Hello Srácok!
nem tudná valaki megmondani nekem a yamaha xv 125 virágonál lehet vezérmü láncon állítani? és ha igen hogy hol?
Üdv márkatárs!
Kérdés,te tudtál szerezni Plastigauge-t?
Ha igen írd már meg honnét.
Köszi.
szia! igen! tudod a megoldást? előre is köszi a válaszod!
Megvan meg a problemad a geppel?
Ugy latom senki sem valaszolt neked. Itt en ket komponensu ragasztot hasznalok.. Kitakaritom jol az ablak helyet es teszek centest majd feltoltom ragasztoval. Evekig jo. Remelem adtam tampontot. Meg megoldas lehet esztergalni dugot az ablakba. Olyat kepzelj el mint egy ekszijtarcsa de akkora meretben ami az ablakba illeszkedik es az ekszij helyere egy o gyurut teszel majd betolod az ablakba.
Nem nyelsz kefet. Vedd meg nyugodtan. Karbi tisztitas viszont kell. Az egy nagyon fasza motor ne hagyd ki. Friss benzin, olaj, olajszuro stb es imadni fogod.
sziasztok. valaki megmondaná, hogy kx 250-be mekkorák a gyári fúvókák? vagy esetleg valami másik 250-esbe?
Sziasztok!
Szeretnék külföldről behozni egy Honda NTV 650 Revere típusu motort, de a tulaj elmondása alapján alacsony fordulatszám tartományban nem jól veszi a gázt és néha kihagy. Tud erről valaki valamit, hogy ez esetleg mitől lehet? Annyit mondott még, hogy sokat állt a motor és a benzin is öreg benne, valüószínűleg gyertyacsere és karburátor beállítás kéne neki, de olyanok véleményére lennék kíváncsi, aki tapasztalt már ilyesmit. Nem szeretnék kefét nyelni...
hengerfejet keresek. suzuki gsx-r600 K1
Elég olaj van benne? Féktárcsák a helyükön ? Kuplungfedél alól?!
Szerintem nézesd meg!
Felülsz rá hét végén, és eljössz,aztán megcsináljuk. Hozd a régit.
mi van a spirállal, szakadt vagy a vége jött le?
Írj mailt!
Igen.
Láttam az ebayen ebből az alkatrészből újat. Gondolom akkor csak azt küldik amit rendelek.
valakinek nincs esetleg egy XR600 váza?
Hello. Segitseget szeretnek kerni van egy yamaha dt 80 lc1(gyarilag 50es). Az a gondom vele hogy a fordulat szammero spiral valoszinuleg elkopott es nem mer ezt szeretnem kicserelni de a motorbol nemtudom kiszedni.Leszedtem mar a kulon olajzot is de igyse sikerult remelem tudtok segiteni.
Az igaz hogy csak az indiai ambika dugóknál a dugattyún a hozzá való henger méretét tüntetik fel?Ez agyrém lenne.
Üdvözlet!

Ha az első fékfolyadéktartályból a kis plexi ablaknál csepeg a cucc, (XL600R-en, egybe van a fék karral) akkor azt mivel tudnám rendbe rakni, úgy, hogy ne egye ki később a fékfolyadék?
-milyen ragasztót/megoldást ajánlotok?
Esetleg érdemesebb-e másikat venni rá?

- 8000huf az új annyit meg kicsit sajnálnék rá, mivel működik csak egy idő után elszivárog a lé egy része és levegős lesz a rendszer...
Küldtem mailt.
Sziasztok.
KIs segítséget kérnék,Kawasaki GPZ 600 R hűtőfolyadék cseréhez.Kell e légteleníteni a hűtőrendszert,ha kell hol?Esetleg hogy csináljam.
Előre is köszönöm.
Sajna rizikos mert nem tudjuk az eredetet. En surun rendelek onnan es idaig renben voltak a dolgok. Csak jol el kell olvasni mit is ir az elado.
sziasztok! 97évj 600sradom van és lenne vele egy kis probléma! 8-9ezres fordulat között megtorpan a motor és utánna megy rendesen! nem tart sokáig de engem idegesit! mitől lehet ez? hogyan orvosolható! válaszotokat előre is köszönöm!
Srácok,kéne egy kis segedelem.Kawa Vn 1500,a kuplunfedél alól....hát ilyen surlódás szerű hang jön.Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani,amikor a csapágyban összeszaladnak a golyók.Teljesen hektikus volt mikor jött elő és meddig csinálta,egészen a tegnapi gurulásig,amikor is nem akarta abbahagyni.Csak ha fékeztem,vagy megdöntöttem,vagy rázós úton mentem. Esetleg valakinek valami 5lete vagy konkrét tapasztalata a dologgal kapcsolatban?

Köszönöm
Ott láttam ilyet. Szerinted érdemes onnan rendelni? Nem vernek át?