Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen valtoztatasokat csinaltal?
lenne egy kérdésem! ha kihuzatom a motort akkor mondjuk 2-be 8-9ezernél picit toporog de utánna a többi sebességbe már nem csinálja! hogy van ez! holnap szétszedem a karbit,és lefényképezem a légszürő felőli oldalt!
Akkor milyet nézzek?
max beég a kapcsoló
Sziasztok! Volna egy 250-es Honda Cr crossmotorom.

Szeretnénk bekötni egy gyújtásmegszakítót, azaz egy leállítót. A gyújtásalapból jön 2 ki leragasztott kábel, arra kellene rákötni a gombot. Motorosboltokban ez a gomb 3-4.000Ft között mozog. (A legegyszerűbbek.)

Sokan mondták, hogy teljesen felesleges onnan vennem, egy villamossági boltban is ugyanezt megkapom pár 100 Ft-ért.

A kérdésem az, hogy egy ilyen sima nyomógombot 2 kábellel rá merjem kötni a gyújtásra? http://orfeusz.unas.hu/spd/una...

Persze leszigetelem, mert írták, hogy könnyen beázik.

Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség, vettem egy honda vt500e tipusú motort, mielőtt megvettem 12 évet állt, ki pucoltuk a karburátort, kapott új olajat, és gond nélkül be is indult, van alapjárat egyenletesen jár, nah de a probléma: ha hirtelen gázt adok, rendesen felpörög, de amikor visszaesik a fordulat az első hengerfejből valami fémes csattanó hang hallatszik, viszont egyenletesen gyorsítva nem ad ki rendellenes hangot. Elég aggasztó nem tudom mi lehet, én a szelepekre tippelek, talán valamelyik ragad, vagy nem kap olajat a hengerfej. Fogalmam sincs, nem értek hozzá annyira.
Valaki segítsen... :'(
Nincs mit. Geped igen csinos, gratula!
Köszönöm Uram.
A kollega adatlapja szerint Vmax-a van, annak meg elso tengely 81 Nm a hatso meg 98 Nm.
Traktor kerék, robogó kerék, vagy mi? Honda, Suzuki, akármi? 50-250-1000ccm? Mert ha nem mondod meg, akkor jó erősen.....
Nagyon köszönöm!
Legteleniteni nem kell. Megkeresem az adatokat. Ha megvan akkor az imbusz helyen feltoltod az olajjal.
Szétszedni szétjött gond nélkül, csak összerakásnál úgy kell az olaj mennyiségét meghatározni, hogy meg van adva a légkamra mérete. Ehhez azonban az alsó imbuszt vissza kell tenni, magával a szerkezettel, és a rugót kivenni, hogy egyeltalán tudjam mérni az olaj mennyiségét, illetve légteleníteni tudjam.
Üdv Urak !
Kerékcserénél a tengelyt mekkora nyomatékkal kell meghúzni?

Kössz.
Minek akarod azt a veget szetszedni? Alul az imbuszt vedd ki aztan a porvedo alol a zeger gyurut es rantsd szet. Ennyi.
Sziasztok!
Van egy Marzocchi Magnum 94-es teleszkópom, a szimering megadta magát. Utánnajártam, mennyi olaj kell bele, milyen viszkozitású. A gond az hogy nem tudom leszedni róla a rugót, mert semmilyen horony nincs a belső csőben (29), amire egy villáskulcsot téve le tudom tekerni a "kupakot"(17). Van erre egy spéci megoldás, hogyan kéne? (A számok a robbantott ábra alkatészeit jelölik)Robbantott ábra
24 mm-es a hatlap laptávja! Nálam 50 cm lett a szárhossz, de nem emlékszem, hogy ez mennyire volt hosszú. Haveré volt a motor, rég eladta, de a szerszám megvan, most gyorsan előkerestem, lemértem.
Köszi a segítséget, bár közbe már nekiálltam, és úgy tűnik jó is lesz.
szereztem egy csavart ami nagyjából passzol bele, csak kicsit le kellett köszörülni a fejéből, hogy odaférjen a helyére.
csavar -- alátét -- gumigyűrű -- két komponensű fémragacs (a lyukba és a végére is)
csak nem voltam benne biztos, hogy bírni fogja, meg hogy ez a legegyszerűbb..
Sőt! Csinálnak is
Hüllö kft. és idomot is jól javítanak
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Kilyukadt a motor vízhűtője, szeretném megjavíttatni. Tudtok ajánlani vkit, aki ilyennel foglalkozik? Budapest és környéke előnyben. ;)
Köszönettel:
anti
Segítsééééééééég !
Hyosung 250 GT karburátoros mocimon elment az alapjárat. Szivatóval pörög, menet közben sincs probléma, csak alapjáraton áll le. Kellene egy - két jó tipp, mert én már kifogytam az ötletekből.
okés! megfogom nézni a fuvokákat! a légszürő felől leveszet a kejhet és alatta van akkor a levegőfuvoka igaz? és ha a gyári a főfuvokám akkor a levegőfuvokát kellene feldörzsárazni ugye?
Na varj mert kicsit bonyolultabb a dolog. Utana neztem: a gyari meret 125 egy es negyes 122.5 kettes harmas. Namost a dynojet keszletbem van levego fuvoka dugo is es amiatt lesz a fofuvoka kisebb. Ezt kellene lkideritened. szedd szet es fotozd le. A levego fuvoka a legszuro fele nezo torokban talalhato jobb oldalso. Ha a dynojet dugo vam ott akkor a 125 fuvoka nagyon nagy.
Most nem tudom a gyari meretet. Ez a dyno meret. Erre erdemes kicserelni. De mindjart kikeresem a gyari meretet.