Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a blokkból jön a csörgés vagy kívülről?

nem tartom valószínűnek h a berugókar.... tűgörgő, gyűrű vagy vmelyik csapágy inkább
helló
www.barinkamotor.hu itt kereshecc hozzá dugószettet, ezt a tipust asszem fel lehet furni, ezt ajánlom, kb.4e forint
Sziasztok!

Segitsetek lecci.
A moci berugas utan beindul, de csorog a valtonal, valtaskor ugyanugy, ez azert van sztem, mert a berugokar egyutt mozog a valtoval, es nem ugrik rendesen vissza, ez mitol lehet? Van ott vmi rugo, vagy olaj miatt?

Koszi!

Mocim: Aprilia rx 125

Udv. Gabor
hello!szerintetek mennyibe lenne az ns-1-em dugozása nem sült be csak 25.000 km van benne 16 éves és a gyári dugó van benne
és sztem már kopott és egy picit zörög a tügörgő!elöre is kössz az infot!
ha akartok vegyetek fel msn-re:easyrider_16@citromail.hu ez a cím az email címem is :)
Igen 750 es. Itt a forumon láttam hogy valaki kérdezte már létezik e ilyen.... kb. 2 hónaja van nálam. Azóta 1200 km-t tettem bele és elmondhatom nagyon meg vagyok vele elégedve! Korához képest ("90) még mindig nagyon egyben van. Na de elég volt az ömlengésből (talán mert első sportmotorom) de
750 FZR?
sztem nézdd meg a kondit, meg a megszakítót!
én is sokáig kinlódtam, mire rájöttem h ez a gond
cseréld ki mind a kettőt, nem 1 nagy összeg!
nem tudnátok h mi bja a simómnak ? mert mentem vele és leállt alattam és akkor is betoltam és úgy mentem haza ! a gyertyát is cseréltem meg benzin is volt benne és nem tom mi a baj . tudnátok segíteni ?
masterix, nekem a vadiúj motor is csinál egy ilyen hangot indításkor, ami elhallgat és szintén a benyapumpa. No para, normális a hang.
Köszi a segitséget! Megnéztem és ebbe már van beépitve a pumpa elé egy ilyen szürő!Tehát egyenlőre nem foglalkozom vele majd ha lessz ugy pénzem lehet kicserélem!
sziasztok,vettem egy italjet formula _t-pesti nagy dugok miatt:d mér megbántam,mert sebeség örült vagyok..és ez nekem gyenge-szoval eladnám,vagy erősebre cserélném.vagy estleg ha ért hozzá valaki és segitenne feltunigolni megköszöném:d ja asszem 50 es...külseje miatt vettem meg,megtetszet-80 ért eldó
Masterix !

A benzinpumpa hangja teljesen normális,addig dolgozik,míg el nem ér egy bizonyos nyomást,s akkor kikapcsol! általában nem szokott gond lenni vele, bár előfordul a sok kilóméteres egyedeknél,h tele megy retekkel,vagy a benne lévő membrán megsérül,olyankor nehezen vagy abszolút nem indul el.
Ezért érdemes beépíteni a benyacsőbe egy 300 Ft-os papír szűrőt a pumpa elé!

De ha működik,akkor nem kell félni a hangjától!
Ha bexarik,bontóba 10-15-ért van és jó szokott lenni!
Azért, ha egy kis szelephangja van valaminek, azért még állítgatunk rajta, mielőtt kicserélnénk!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha robbanómotoros szerkezeten valamelyik alkatrész szokatlan hangot ad, azt hamarosan cserélni kell (szelep, főtengely, csapágy, stb)
Szia mindenkinek!
Nemrég vásároltam egy 750 fzr-t. Már a vásárlás után felfigyeltem egy furcsa kercegő hangra amikor a gyujtáskulcsot elforditom ami valahonnan az aksi mellől jön!Valami relére tippeltem...ma volt egy kis időm és leszedtem az üzemanyagtankot igy sikerült beazonositanom a hangotforrás helyét!A benzinpumpa adja ki ezt a furcsa hangot egéssz addig amig nem telítődik üzemanyaggal. Azt szeretném kérdezni hogy ez a hang normális vagy bemondja hamarosan az unalmasat? Ti is találkoztaok már ilyenel?
Előre is köszi!
hello.... Yamaha RD250-es robbantott ábrát keresek (csak a blokkról) . tudnátok segíteni,hogy merre találok ilyent a neten ?
A számom érdekel még?20/3745535
Kedves agi7b.
Vannak cuccai az embernek.Az elejére ablakelem: 2600Ft, gyertyaszerelö ablak:1500Ft, Hátso also oldalcsikok 1200Ft/db. A bolt telefonszáma:285-0317. Valamelyik elem nem volt meg nála,azt megrendelte keddre lesz nála. Arra kérnélek ha kellenek a cuccok hivjad fel mielöbb és beszéljed meg hogy mikor mész a cuccokért, nehogy eladja. Szia jo szerelést.
nincs mit
Ááááá! Nagyon szépen köszönöm!

Jó időt meg széles utat meg minden! :) Köszönöm!
Ment.
Sziasztok!

Ez a műszaki leírás engem is érdekelne, csak Honda CBR 250 R (1989) meg Honda CBR 250 RR (1991) -hez. Robbantott ábrák, pontos műszaki adatok, stb... Ha ismertek ilyen oldalt, ahonnan ezeket le lehet töteni, esetleg csokorba szedve több motort egy oldalon és megosztanátok velem/velünk, nagyon megköszönném.

Azt hiszem most nem helyén való a széles utat, gumifákat... szerintem mindenki megelégszik egy "Jó időt!"-tel is. ;)
Köszi, rendes vagy !
Remélem boldogulok, sztem meg tudom oldani, javítottam már így müanyag tankot, csak nem lett szép a felszíne, mondjuk nem csiszoltam hanem simítottam csak a forrasztóval, meg ugyis takarta az idom.
Szia! Oké, és köszönöm!
Agi7b