Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello HitMan,
Kéne egy kis segítség, mert nagyon nem boldogulunk az após robogójával. E-mail-ben leírom... Köszi!
Üdv. Oszi
hello mindenki segítséget kérnék van egy aprilia rx 50 esem 16 os karbi 84 es főfuvóka , sportlégszürő ( szívacsos nem a drothálos direkt szürő ) és egy gianelli sport kipufogó nagyon jól menne 13 ezer felet pörög könyedén nem erölködik de 4. -ben 11-ezernél leszabályoz és hiába váltok feljebb vagy lejebb sehogy nem gyorsul tovább 5-6 -ot nem tudom használni tippet várok probáltam a tün állítani föfuvókát cseréltem levegön állítottam de minden jó beállitásnál ugyan ezt csinálta esetleg egy 17,5 vagy egy 19 es karbi megoldaná a problémát ?
legalább a szelepfedelet le kell bontani hogy megbizonyosodj felőle hogy átugrott v. el is szakadt.ha el szakadt nem feltétlenül veri össze az egész motort,legalább is alapjáraton láttam már széthullani motort,kapott egy új vezérlést s járt rendesen.lánccsere után ha nem akad össze és van kompresszió akkor ki kell próbálni beindul-e
Az ékszíjméretnél

Piaggio Sfera/Zip 50 286175 734X17,3 pedig 734X17
Piaggio Sfera 50 FL/RST 431190 724X17,7 pedig 724X17,5

melyiket javasolnád?
honnan nézted ki a cikkszámot?
Mert én a http://www.robogoalkatresz.eu rendelném meg a cuccokat
vagy tudsz más webshopot?
annyit szeretnék kérdezni még hogy 17X13,5 és 5,2 gramm helyett ilyet tudnák csak belerakni 17X13,5 és 5 gramm vagy esetleg 17X13,5 és 6.5 gramm melyiket javasolnád? mivel járna ha nehezebbet raknák bele
köszönöm szépen a gyors válaszadást
Piaggio Sfera Base ( 1° seria ) 91/93 görgő típus:

cikkszám: 10 044 0520
17X13,5 és 5,2 gramm

Az ékszíj kopottságától kezdve a nyomórugó elgyengülésén keresztül elég sok a lehetőség ami sebességvesztést okozhat.
Az ékszíjméret:

Piaggio Sfera/Zip 50 286175 734X17,3

Piaggio Sfera 50 FL/RST 431190 724X17,7

Remélem segítenek az adatok.
Lenne egy Piaggio Sfera 50 1992-es
Olyan kérdésem lenne mivel még kezdő vagyok, hogy hány grammos és milyen görgöket vegyek bele, illetve okozhatja e a kuplung kopottsága hogy mostmár kissebb emelkedőnél is lassul illetve olyan mintha kipörögne vagy az is a görgő hiba,
És azt szeretném megkérdezni hogy alapjáraton néztem közbe a variátor szíjat és szemre nekem nagyon nagynak tünik a berázkódása olyan mintha laza lenne, de magasabb fordulaton már jónak látom.
A válasz sűrgős.
A segítséget előre is köszönöm
hello! valaki tud esetleg suzuki katana robogóoz szerviz manuált? igazábol a elektromos rendszerről kellne a vázlat. akit ud kérem segitsen
Szia itt le tudod tölteni.
mtx
Meg lehet csinálni, MZ generátorral. Több mókus megoldotta már ezt a problémát. Itt érdemes érdeklődni.
Sziaztok
Ha esetleg valakinek van honda mtx 125-re valami jó szerelési ábrája szivesen meg lesném mert valami valahonan hiányzik és nem jöttem rá ,hogy mi és honnan
Autószerelő vagyok de hétvégén meg csináltam mocimat és nem tudom mi és hol keveredet el mert van egy kis furi hangja
Ha ha ha...basszus elojottek az emlekek. 85-ben az ETZ generatort raszereltem a Jawa-ra. California tipusom volt. Emlekszem hogy a forgoresz egy-az egybe felment a fotengelyre. Aztan mar CSAK! az egesz elektromos rendszert kellett 12 V-osra atalakitani.
Drága dolog, olcsóbban kapsz komplett blokkot...
Tekercseltesd át a generátort (vagy dinamót), ha van a huzalnak hely. A fesszabályzó, akku, gyújtótrafó és az összes izzó cserés.
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy 634-es 6 voltos jawabol lehet e 12 v-ost csinálni valahogy?
Itt nézd meg,de ha jól olvastam az van benne
http://www.motorradonline.de/v...
Èrdeklödnék, hogy nem e tudja e valaki azt hogy honnan lehet megtudni hogy antihoppingos e a kuplung egy ducati 999 -ben illetve kinek milyen tapasztalata van a ducati dibosco szerviznél ? köszönöm a segitséget
10mp-et járt..fel sem melegedett annyi idö alatt szerintem
Valószínűleg hegeszthető, ha nincsenek rajta további rejtett hajszálrepedések. Ha igen, akkor úgyis kiadja magát idővel...
A vízpumpa sosem fogja kinyomni az összes rendszerben maradt vizet. Egyébként meg ha leengeded az összes vizet is, a motor akkor sem adhat semmiféle kerregő hangot. Víz nélkül is ugyanúgy csendben kell járnia. Persze csak egy ideig. Ha hagyod megsülni, az már más tészta......
Azért egy zsiguli kicsit másképpen működik. Teljesen más a feszültségszabályzója. Motoroknál tirisztoros sönt szabályzás van, a zsiguliban meg akkumulátoros gerjesztő tekercses. Egyébként a zsiguli nem biztos hogy észrevenne egy járó motornál való akku levételt. De próbáld ki ugyanezt egy agyonelektronikázott újabb autóval. Nagy eséllyel az akku leválasztás alkalmával repülne az összes elektronikus kütyü. Az autó rádiótól, a klíma és gyújtásvezérlésig....
Sziasztok! A hengerfejemen (1988 Honda Cr 250.) van a gyertyánál egy hajszálrepedés. Az a kérdésem, hogy hegeszthető-e? A képen látható "mélyedésből" jön apránként fel a víz.
hali. megállt ma a motor. kanyarodtam le a főútról és csak hirtelen csörgést hallottam olyan volt mintha a bicikliről leesik a lánc és még tekernéd. gondolom vezérműlánc..... valakinek van valami ötlete? nem is lehet beinditani megse mozdul