Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HAlI nem tudom jó helyre írok e a gondommal de ha tudtok segíteni meg köszönném! Az ügyben érdeklődnék hogy menyire megbízható Ocsai ktm bolt szervizelése! mert a motoromat 25üzem órája hoztam ki az Gödöllői ktm boltból tejes felujtással és nem centírozták ki a hajtókaromat rendesen és kiütötte mind két főtengelycsapágyamat és nem vállalják el a hibájukat mondjuk az baj hogy én is csak ilyen későn észleltem ezt a hibát na de mindegy az lenne a kérdésem hogy menyire meg bizhato a ktm ocsa szervizelés szenpontjából a válaszokat előre is köszönöm!i
Az 1000fzr en is olajos a kuplung nyugodtan vedd le nem zavar be csak a kart ne húzd.
Igazából lenne még egy kérdésem. Ha le akarom venni a lánckerék deklit, akkor nem zavar be a kuplung munkahengere? Úgy értem olajfolyás lesz akkor, vagy valami? Vagy símán le lehet venni munkahengerestől?
Ugyan ez volt az fzr 500al, nálunk is városi használatnál túlmelegedett az ac és és több mint valószínű megszorult a mechanika vagy a fene tudja mi volt. Kapott 1 hővédő lemezt is a hengersor hogy ne melegedjen túl az új ac és ok minden.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség, mert sajnos a hétvégén ismét nem tudok mocizni ! Van egy 2005 április Honda Cbr1000rr mocim aminek az AC pumpája nem akar elindulni gyújtásra. Külön megvezérlem a pumpát....elindul, kapcsolót kimértem oké, biztik oké, de a csatin nincs áram, a relé kattan, de nincs lehetőségem kimérni hogy jó-e? Valami tippetek lenne? Előre is köszönöm minden segítséget
Az jutott az eszembe ahogy leirtad a problemat hogy valami oknal fogva atmelegszik a karburatorod. Azthiszem van a hengerfej es a karbisor kozott egy hovedo paplan. Azaz olyan gumis lemez fenyes felulettel. Ugyanugy a tank aljara is van felragasztva ilyen szivacsos lemez. Probald eloszor elszigetelni a karbisort a motorblokktol hogy ne kapjon annyi hot. Melyik evjaratu a ZXR?
Azt is jo volna tudni hogy mikor megall akkor a benzinpumpa mit csinal? Milyen hangot ad? Kerreg folyamatosan? Vagy tok csendben van?
2 fele rele van a Honda Pl gyujtas + negativ es a kapcsolohoz elmeno. A masik fajta inkabb regi gyujtas + es az elmeno vezetek es a kontroll lampa. A ket vezetekes csak gyujtas es elmeno. Az ellenallas persze hogy melegedni fog. Ha kapsz nagyobb wattszamut akkor csokken a ho leadasa. Egyebkent is csak akkor van feszultseg alatt ha az indexek felvillannak.
értem az ugy melegendi fog elég szépen és még annyit szeretnék hogy a két és háromlábu indexrelé között mi a kulönbség?
Olajba nem ment benzin? Legszurohazba nem dolgozza fel az olajat?
Smmilyet. Jo a gyari. Ill a tobbi is ugyanilyen lesz. A megoldas egy-egy ellenallas a ket oldalra. Erteke Kb. 5ohm 10Watt. Ugyanugy kell az index szalra kotni mintha egy ego lenne. Szal index vezetek es test koze. Ezutan az indexed tokeletesen fog mukodni.
falso se szív sehonnan? légszűrőház ha nincs rendesen felrakva arra is baromi érzékenyek mega sportszűrőre is
Helló Honda nsr 125 be lett rakva ledes index és nem jó a gyári indexrelé milyet vegyek bele (2 polusu van benne gyárilag, az index nemtudom hány watt-os)
Orulok, hogy segithettem. Ha van meg kerdes szolj.
A művelet végrehajtva, az eredmény kiváló! Holtjáték felére csökkent, határozottabb lett az egész, és a váltó is csendesebb! Köszi a segítséget!
http://www.universalmotor.hu/s...
hirtelen ez jutott eszembe :)
Halló Uraim!
Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy valaki tudna belinkelni nekem olyan webshopot ahonnan egy helyről meg tudom rendelni a szervizeléshez a dolgokat? ( gyertyák, olaj, olajszűrő, légszűrő,fék folyadék stb..) Köszi előre is!
70-es hengerhez kicsi lesz a 12-es karbi. Persze nem ez a hibaok, de az lesz idővel.....
Sziasztok, tudnátok egy kis segítséget adni?

Van a fiamnak egy Piaggio NRG mc2 robogója 70-es hengerrel. dellorto 12 karbival

Rúgásra nehezen indul, csak tökig becsavart csavarokkal, de úgy is prüszköl, fullad ha kihúzatom és egy idő után megáll.

Én az automata szívatóra gondolok, mert a karbit már 15* megtisztítottam...

Okozhat az ilyen hibát?

Nem volt vele gond, egyszer csak nem pörgött a motor, alig ért vele haza.

Köszi.

suzuki képviselet ?
helló.Zongshen 200ccm quadon mit tegyek a hátsó féktárcsával,hogy ne legyegjen?segítsetek.
Helló.
Gsxr 600 k2 höz keresek hengerfej tömítést.Valaki valami tipp?
Igen,de az a baj,hogy már tettem rá egy másik komplett karburátort is és azzal is ugyan ez a a probléma. gyertya is van már cserélve benne. mi lehet még a baj?
Köszi a leírást. Meg fogom csinálni a dolgot. Egyébként korom fekete az olaj a tartályban, illő lecserélni. A kart kb. egynegyedig tudom behúzni, akkora a holtjáték.
Sziasztok!

Ducati Energia gyújtásom van, egy db sárga vezeték jön fel töltés gyanánt, 3 lábú feszültségszabályzóm van: test, pozitív és a tekercs. A szabályzó feladta a harcot, de csak 4 lábút találok helyette. Felejtsem el, és mindenképpen 3 lábú kell, vagy adott a 4 lábú bekötése és egy kimaradhat?
leírás alapján olyan mintha túl magas lenne a benzinszint