Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy rajz
Gyakorlatilag az egyik csak a ventilátoré. (7.5A) Szerintem kevés, de mindegy. A kapcsoló gomba csatlakozó egyik szálján kell tudni mérni a 12V-ot, a másik megy a ventilátorhoz. Ellenőrizd le, hogy van-e test rendesen a ventilátornál.
Az ülés alatti 3 db biztosítékot néztem azok jók.Máshol nem leltem,ha van!
A biztosítékot megnézted már?
Értem hmm ez nem hangzik valmi jol :(
Jól van köszönöm de komplett tömítés garniturát akarok venni de ha nem lesz benne akkor meg kereslek!
2 szál vezeték megy a hőfok kapcsolóhoz,összekötöttem a két szál kábelt semmi eredmény
Kösz,megnézem!
nincsen fortditva
dugattyú nincs fordítva véletlen benne? Robogónál találkoztam már olyannal, amiben fordítva volt beszerelve a dugattyú..
help rm 500 teljesen fel lett újjítva de nem indul idönkét durran egyet füstöl a kipufogo és a karbi probáltam elö vagy utó gyujtást állítani össze volt jelöeve az állórél a blokkal a jelet eltoltam valamerre ugy még durrogni se durrog karbi tiszta benya a hengerbe közvetlen vagy hidegindito ugyis csak idönként egy durranás és végül nálam még nem volt inditva
A huton van egy hofok kapcsolo. 2 vagy egy vezetek megy ra. Ha ketto akkor kosd ossze a 2 vezeteket es ha ventillator elindul akkor az a szenzor a hibas. Csere. Ha 1 vezetek megy ra akkor testre kapcsol, tedd a vezeteket a testre es ha elindul a szenzor a hibas szal csere. Hutovizet ellenorizd a rendszer fel van-e toltve rendesen.
köszi de már állítotam elö és utógyujtás is de hiába idónként durrog egyet és fűstöl a kipufogó és a karbi ötlet ?
heló
bukáskor a karbi tulfolyóán szokott folyni a cucc szoval szerintem az benya volt mert olajnak nem szabad eresztenie ;)
és igen a vázban is van oil :)
Szevasztok!Van 1 nagy gondom a 2000 Yamaha R6-os motorommal,a hűtő ventilátor nem kapcsol be mikor túl melegszik a víz.Elsőnek azt hittem a ventilátor motorral lesz a gond de mikor adtam neki az aksiról áramot simán működik.Tipp?
glera rk 50-hez milyen lehuzó kell?
heló
nagy az elő vagy utó gyújtás ;) szoval csak álítsd be az álorészt :)
helosztok
KTM lc4 620 sc (1995) porlasztójának a gyári beálításait meg tudná nekem mondani valaki?(levegő & alapjárati csavar)
elörre is köszönöm :)
Orulok hogy segithettem.
Köszi szépen a részletes leírást, érthetően leírtad , és egyszerűnek tűnik az egész. Holnap meg is csinálom.
sziasztok van nekem egy 500-as rm-em teljesen fel van ujjitva első inditas és csak durrog mi lehet a baj?
Valahogy igy. Fellazitod a lengovilla vegen a ket imbuszt ami fentrol van becsavarva. 8mm kulcs. Aztan csak elforditod a tengelyt egy masik imbusszal ami a tengely vegen van a ruggos gyuru alatt. Ne vedd ki a gyurut es ne lazitsd fel a tengelyt. Azthiszem 12mm a kulcs az egyik vegen es 10mm a masikon, nem vagyok benne biztos. Aztan ha bal oldalrol nezed akkor orajarasaval megegyezoen feszited. Mindig ellenorizd hogy mindket oldalon a rovatkak azonosat mutatnak pl ha baloldalon 4 elorol szamolva akkor a jobb oldalon is pontosan ugyanazt kell latnod. A feszesseg pedig valahol 20 es 30mm kozott kell lennie. Forgasd at a kereket tobbszor es ellenorizd a feszesseget mindenhol mert a lanc nem nyulik azonos mertekben. Azaz hol feszesebb lesz hol lazabb. Mindig a legfeszesebb resznel allitjuk be a 20 30mm. Huzd le a lengovilla vegen az imbuszokat a megfelelo nyomatekkal. Lancolajozas. Kesz.
Hali .. nekem is lc4 esem volt :) imádtam remek kis gép!
tapasztalataim alapján elég nehéz alkatrészt szerálni itthon én főként ausztriából hozattam ami kellet! viszont főtengelyszimeringem az van 2 darag origi zsír újjak ha kellenek ócccson átadom :D sőt aszem még gyári digitális kilóméterórám is van hozzá... mást mindent eladtam a vassal együtt..
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni nekem van egy Ktm lc4 620 smc mocim! Jó múltkorában kint voltam vele motorozni és az alsó tűgörgöm a főtengelyben meg szorúlt, szóval most van egy kis baja. Nem tudtok nekem valmi jó helyet ahol tudnék jó minőségű cucokat venni hozzá?
Sziasztok!
91-es ZZR 1100-as mocinál kellene feszíteni a hajtásláncon, de ezzel az excenteres megoldással még nem találkoztam. Valaki le tudná írni, hogyan hajtsam végre a műveletet? Köszi. Egyébként közép sztenderre állítva, mennyi lehet a játéka a láncnak?
Hali Kymco K12es 50-es robogóm haldoklik, mi lehet a hiba?
Új aksi, új fesz.szab. Elindul megyek 1km-t és utána nem indul. Tirisztoros, elektromos szivató van rajt. Elvileg minden oké, de mégse műkszik. Ötlet?