Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindig a pozitiv
sziasztok. Vettem a motoromhoz egy szivargyújtót és kaptam hozzá egy biztositékot is ami külön van. A szivargyújtú végén a két kábelt csak simán rákell csatlakoztatnom az akksira mert olyan a kialakitása csak azt nem tudom hogy a pozitiv vagy a negativ kábelre kell rákötnöm a biztositékot? valaki tud segiteni?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy a Suzuki intruder 1400as 90 kiadású motoromon a 10A HEAD feliratú biztositék miért megy szét már a gyújtás ráadásánál köszi!
Elektromos hiba is elképzelhető szerintem. Ha jól emlékszem, a Jog-ban elektronikus gyújtás van trafóval, amiknél előfordul a túlmelegedés.
Önindító szénkefe. Érdemes lenne ránézni az önindító relére, a kábelek állapotára, és az indítógombra is.
Nem kap benzint. Nézd meg a vákumcsapot, nem dugult-e el és próbáld ki hogy tanksapka nélkül megy-e.
Köszi, azóta megtaláltam neten ugyanezt én is egy magyar kézikönyvbe. A 130 ml az nagyon kevés, azt nem tudom elképzelni, a 430 az hihetőbb! Köszi még egyszer!
üdv kicsit utánna olvasata itt a link igaz agol http://www.125ccsportsbikes.co... de remélem segitettem itt 430 mililitert ir egy teleszkopba de itt irja az egyik muki hogy ö 130 ml tett bele és jo
hát nem tom remélem tudtam segiteni Sok egyenes után és gumifátat üdv
üdv olyan problémám lenne hogy van egy honda cd 125 motorom és az öniditoja nem mindig inditt csak kattog de ha beszeszem sebeségbe kicsit megmozgatom utánna elinditja a multhéten levettem az öniditöt de nem láttam semi gondot vissza tettem azota jo volt ma megint csinálta meg 1 böl mikor vátok 2 mikor jobban kihuzatom nem recsgcsak egy érdekes fémes hang halhatö ezek mitol lehetnek válaszotok köszönöm
Üdv.! NAGYON FONTOS! Valaki nem tudja nekem megmondani, hogy egy Aprilia RS 125-ös motor első teleszkópjába mennyi olaj kell? Tettünk bele valamennyit találomra, de lekoppan a teleszkóp (tehát semmit nem rugózik, teljesen fapados), fölfele viszont rugózik, mármint úgy értem, hogy meg tudom emelni fölfele...Azt gyanítjuk, hogy kevés még bele az olaj...VALAKI SEGÍTSEN, NAGYON FONTOS! HOLNAP MEG KÉNE OLDANOM MINDENKÉPP!
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vettem 1 yamaha jog 3kj-t.1998. Pöccre indúl de kb 5 km megtétele után magától leál. Aztán megpróbálom beindítan,de nem sikerűl. {még rugásra sem} Kb fél óra múlva beindúl és kezdődik minden elölröl. Elöre is KÖSZÖNÖM a segítséget!
Sürgösen keresek Arctic cat 400 4x4 (2004)-be hátsó féltengelyt!
Köszönöm a segítséged!
Én is a kondival kezdeném. Aztán lesd meg a gyertya szikraközét, esetleg gyertyapipa és gyertyakábel átnézése is segíthet. Karbit is érdemes átnézni, hátha.
Kedves Gyuszi!

Nem említetted, hogy hol ereszt az olaj, de ha téged nem zavar akkor ildomos egybekötni a tömítés cseréjét egy időszakos szervizeléssel.
Ha gondolod állunk rendelkezésedre.

Red Line Motors Kft
1097, Budapest Illatos út 19-23
redlinemotorskft@gmail.com
06-20-220-3720
Azt írtad, hogy van szikra. Kérdés hogy mekkora és milyen színű? A kondenzátor zárlata miatt túlmelegedhet a trafó, bár szerintem ekkor nem adna szikrát sem. Cseréld ki, aprópénz.
átnéztem az egész vezetékelést nincs e zárlat valahol de nemtaláltam a trafó hamar felforósodik de próbáltam másik trafóval másik motorról és azis ugyan ugy felmelegedik de még nemsikerült rájönnöm hogy miért. nemlehe h esetleg az ellenálás vagy a kiskondenzátor a rossz?
Hat tenyleg ne most a szezon kozepen vidd mar el es lehet ott fog allni 2 hetig a szerelonel. Ha nem veszes jarj vele nyugodtan. De mikor viszed a szerelohoz ajanlom vedd le az idomokat es mosd le alaposan. Fogorvoshoz is ugy megyunk hogy legalabb elotte alaposan fogat mosunk.
Sziasztok!Van egy GSX-R 600 am,amit nemrég vettem,és észrevettem,hogy nagyon minimálisan,de az egyik tömítés ereszti az olajat,lebontottuk az idomokat,hátha csak kisebb szereléssel megoldható,azonban olyan helyen van,ahol nehéz hozzáférni,és elég nagy felületet meg kell bontani a tömítés cseréjéhez!Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy nem vészes egyáltalán a csöpögés,ezért várjam meg a telet és vigyem el akkor szerelőhöz,addig meg ha szükséges néha öntsek rá(eddig nem kellett,mert nagyon minimálisan ereszt).Mi a véleményetek?Mit tegyek?Köszönöm a választ!
Köszí
Akku aktivátor. Megakadályozza hogy az akku a pihenő alatt elszulfátosodjon. http://www.panelectron.hu/akku...
Sziasztok !
Vettem egy kymco agility 50-est. És most cserélném az aksit . Az lenne a kérdésem ,hogy az aksira rá van kötve egy kis dobozka amin egy led villog . Mi a fene lehet ez . Csak az aksira van rákötve.
Na olyan nincs, hogy minden jó de nem megy. :) Az MZ elég egyszerű szerkezet, sok baja nem lehet. Mivel azt írtad, hogy minden jó, akkor elvileg már szétszedted és megnéztél dolgokat, ugye? Pontosan miket csináltál és miket néztél át rajta?
üdv! egy kis segitségre lenne szükségem van egy ts Mz 150 esem és egyszerüen egyik naprol a másikra nemindul be szikrát kap benzint is minden jo de mégsem indul vajon milehet a baj?!?
Akkor jol irtam. Kb. a tank es az ules talalkozasanal baloldalt. A kabelkotegbol egy testkabel van a testre 6-os csavarral rogzitve es pont ott van a doleserzekelo kabel csatlakozoja. De mondjuk jo lenne tudni mit is csinalsz a geppel pontosan. Itt az e-mail cimem parazs1@yahoo.com van viber a telcsimen