Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Mindenkinek.Meg tudná mondani valaki hogy egy Honda EVE PAX ba mennyi olaj kell és milyen kell bele?Hol lehet bele tölteni?Köszönöm.
Heló Recege4 Nem állítás előtt sem ment, ezért lett szétszedve és csak a 3, henger!
Jogsi nélkül,nem szomjasan,nagy sebességgel motorozni?A végeredmény borítékolható.Részvétem neki.
Három henger, vagy a harmadik henger. Állítás előtt jó volt?
A mocim fém részeit(váz,felnik,lengőkar,kormány,lábtartó,stb ezen technologiával csináltattam meg.Nekem tetszik.
Helló! Szakmai kérdésem lenne! FZR1000 Exup Szelephézag gyertya csere után a 3 henger lustálkodik! kompresszió szikra és keverék rendben! Ha tudtok valami okosat írjátok ide légyszíves! kössz!
Ettől nem nyúlik jobban mint előtte. Kifordult a futógyűrű mellől az O gyűrű. Nyugodtan használhatod, de ennek hiánya megrövidíti a lánc élettartamát mert a kosz ott bejuthat. Ennek a láncnak úgy sincs sok hátra. Majd ha szakaszosan szorul, vagy van lóvé újra akkor cseréld.
Na ácsi, arról nem volt szó, hogy "szétszedés". Mi lett szétszedve rajta? Hengerfej, szelepek, vezérlés?
Kinek mi a véleménye a rozsdás felület homokszórással tisztításáról, majd az azt követő szinterezésről?
Állítólag egyszer és mindenkorra megfogja a szinter a rozsdát...
Igaz lehet?
szétszedés előtt a motor normálisan pörgött, nemvolt vele semmi gond. egyékbént igen, könnyen mozog a súber a házban.
Mert nem hitted el? ...... [29355] július 9. 21:39
"A membránon 1 kis tűhegynyi lyuk van..kérdeztem több mindenkit, nem gátolja semmiben sem." Ááá, dehogy. Sőt az a kis lyuk direkt van rajta gyárilag...... Fogsz körömlakkot és egy pici pöttyel foltozd be. A membránt ha megemeled, visszaesik a helyére könnyen?
üdv, valaki tudna segíteni az alábbi problémában?!
piaggio vespa 50 4T -ről van szó. A helyzet a következő. Alapjáraton indul a motor és jár, de ha egy nagyon kis gázt is huzok neki, már lefullad, tehát alapjáraton jár csak, gázra rögtön megáll. Ha leszedem a szívótorokról a gumicsövet, és alapjáraton, felhúzom csavarhúzóval a súbert, közbe gázzal párhuzamba, akkor pörög a motor, és közép tartománytól felső tartományig megis tartja, mihelyst alá megy a középtartománynak, megáll a motor. Alapjáraton nem tudja felhúzni a subert, nem mozdítja a membrán. valami ötlet esetleg? A membránon 1 kis tűhegynyi lyuk van..kérdeztem több mindenkit, nem gátolja semmiben sem.
Akkor szerintem használhatod. De biztosan jön majd valaki, aki tutira megmondja a frankót.
kopást nem látok sehol, se a keréken se a láncon, olyan mint a vaj...
Én kopottnak látom, de ha halkan jár és nem recseg.....
Sziasztok!

Ilyen lett a láncom (O-gyűrű), 24.000 km van benne, egy helyen láttam ilyennek. Ettől már cserés, vagy csak elkezd nyúlni, és még mehetek vele pár km-ert?
Köszi Kinter. Megpróbáltam de semmi változás.
Köszönöm a tippet. Ránézek.
Végül a 105-100-as hőgomba lett.Jó lett,most végre nem kapcsol be minden sarkon.Ámbár érdekesen üzemel,kb fél percenként kapcsol be olyan 10 másodpercre.Lehet kevés lett ez az 5 fokos ki-be kapcsolási hőkülönbség?

Üdv
Sziasztok! Az lenne a gondom,hogy a simsonom indul, üresben ki is pörög, de néha durrog, de viszont ha menni akarok vele, akkor magas fordulaton erőtlen és nem pörög föl. Tirisztoros gyujtás van rajta. Amikor strobival néztük, sokszor nem is villant, pedig szikra az van. A másik érdekesség,hogy a tirisztort levettük az enyémről, haverom működő simsonjáról átraktuk a tirisztort de meg sem nyikkan a motor szikra van de akár hová állitom a kis potit rajta semmi mégcsak nem is pöffen. A tirisztorom lenne a rossz vagy pedig jeladó? S50es 60cc 4f +tervezett rezó (babgulyás féle). Arra gondoltam,hogy mivel nem akarok sokat költeni,hogy rádobok egy megszakitós gyujtást, nagyon szar lenne vele a gép? köszi a segitséget!
elindul pöccröff tolásra meg ha megmozdult egy kicst a fogaskerekek akkor oninditoval is elindul de azért köszönöm válaszod
Az a lampa biztositekja. Probald eloszor a lampakapcsolot majd a tavolsagi feny kapcsolot a kormanyon szetszerelni. Ott szoktak a vezeteket pecsipodni. De lehet a lampafejbe zarlatos ha csak tompitott vagy tavolsagin megy ki a bizti.