Ez az,hogy nem füstöl és a gyertyák nem feketék.hidegben kell egy kis szívató,de nagyon gyorsan bemelegszik.. az a helyzet,hogy komplett blokk lett most benne cserélve,mert közben főtengelyes lett a régi,de mind a két blokkal ugyan ez a probléma.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek,mert sem én sem a szerelőm nem jött eddig rá a motorom bajára. Ez egy Kawasaki ZXR750. Az a hibajelensége,hogy ha beindítom hidegen,akkor minden rendben van egy darabig,de ha csak a városban használom kis fordulaton és bemelegszik,akkor olyan mintha megszívná magát és leáll.Ezután csak úgy indul be,hogy tövig húzom a gázt,de nem pörög fel.Hosszú úton semmi baja.Csak a városban.Azt is észre vettem,hogy pl 20-25 fokban tovább tudok vele motorozni,de ilyen 30fokban kb 10 perc után leáll. ha elzárom a benzin csapot mikor leállt és úgy tőgázon járatom,akkor egyszer csak felpörög,mikor kezd az üzemanyag elfogyni.Ezután megint megy 10 percig. Szerintetek mi lehet a baj? Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Cagiva Prima 75ccm-es nicasilos hengert lehet e hüvelyezni? Levált a nicasil a henger faláról és azért kérdezem, hogy lehet-e vashüvelyt rakni bele.
A válaszokat előre is köszönöm!
Baloldalon lent van a kupplung munkahengere. A lanckerek deklin. Van rajta egy legtelenito csavar. En ugy csinalom hogy teszek ra egy atlatszo muanyag csovet ami egy flakonba megy. Feltoltom a kiegyenlitot es fellaziton a legtelenitot lent. Elkezdem pumpalni kozbe vigyazva hogy a tartalynal ne szivjon levegot 2 tartalynyit atpumpalok. Kozbe nem zarom el a legtelenitot csak pumpalom folyamatosan. Aztan elzarom a legtelenitot ellenorzom a rendszert. Ilyenkor jonak kell lennie. Jelezd ha nem jo mert akkor masfele keresgelunk. Kar es a dugattyu kozott mekkora a holtjatek?
Budapesten a IX kerületben megtalálható a motorszervizünk.
Ha gondolod és szimpatikus a hely, akkor várunk szeretettel. Red Line Motors Kft
Üdvözlettel:
Red Line Csapat
06-20-220-3720
Na az eleje az menni fog. Viszont a lent dolgot nem tudom, mert nem is látom, hova megy a kuplung kartól a dolog lentig. Bontani kell, vagy illene látnom a dolgot?
Valoszinu levego bubborek kerult a rendszerbe. Fent a cso csatlakozasnal lazitsd meg egy picit miutan behuztad a kupplungot. Folyadek szintre a tartalyban figyelj. Csinald tobbszor a legtelenitest. Lent is fent is.
YO! Kinek van egy jóféle szerelő ismerőse budapesten? akihez megéri elvinni a motort jó alkatrészt tesz bele és nem lehúzós? aprilia af1 sintesi a beteg! sürgős lenne! köszi!
Helló!
Újabb problémám van a géppel. (Kawa zzr-1100 91-es) Van-e valami állítási lehetőség a kuplungon, hogy tökéletesebb legyen? A karnál lévő állító gombocska 1-es, vagyis max. álláson van. A gond az, hogy egy fél centire kiengedem, már indul is a motor. Elég nagy a holtjáték, ezen kellene állítanom. Köszönöm a választ előre is.
A fluxuskondenzátor egyik füle levált. Ezért minden bizonnyal a fuktonos dünterben, handolál a mekon. Szatulla konfellócuka falmezon. Ennyit tudok erre mondani. Hogy mi lehet a rossz? Akár egy egyszerű kábelszakadás is lehet az oka. Ki a jóIsten mondja meg ezt Neked a neten keresztül....... Keress, mérj, vizsgálódj. Ha nem megy, vidd szervizbe.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy aprilia robogóm és nem ad szikrát!
Ki lett cserélve a komplett elektronika, kapott új gyertyát és nem akarja az igazat!
Mi lehet a problémája?
Előre is köszi!
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni:! Van egy Honda xl 600R-em.! Hidegen Melegen van amikor 1rúgásra indul van amikor Sokáig kell szórakozni! Várok 10 percet akkor indul. Karburátorba nem láttam semmi gondot.! Gyertyát kapott újat. Légszűrő hát az érdekes..! Na meg néha vissza puffan a levegőszűröbe.. elöre is köszönöm a segítséget.!
Biztos hogy jó lesz a régi alaplap az új lendkerékhez? Szerintem nem lenne a legjobb megoldás egy persely, bár biztosan megoldható. Én inkább a hozzá való lendkereket választanám. Yamaha Jog alkatrészekkel Dunát lehet rekeszteni....
sziasztok kérdéssel fordulnék hozzátok. yamaha jog robesz.
felújitottam egy blokkot. főtengelyt kellet cserélnem. vettem másikat, és mikor már benne volt a főtengely akkor vettem észre hogy a rossz főtemgely vastagabb mint a másik...kuplung rész is meg a gyujtás rész is...tehát ami most a blokkba van vékonyabb tengelye van. kuplungot szereztem hozzá. de gyujtást csak ilyen 8 ezer körül lenne. arra gondoltam hogy az alaplap az jo a lendkerék meg ugye lötyőg a főtengely végén. azt lehetne vele csinálni hogy perselyt csináltatni bele?
Bár nem sokat ér, ha ide beírom, azért hátha...
Szóval Bp.Hidegkúton szerelőként működő Dobos Zoltán nevű büdös paraszt úgy tönkretette a motorom, hogy máshol azt mondták menthetetlen, és le kellett adnom bontóba.
A kertjében tárolta ,még szerelésre várt, és még a benzint is kilopta belőle, a moci szabályosan szétrohadt. (úgy néz ki mintha savval locsolták volna) Feljelentettem, de visszadobta a rendőrség a feljelentést. Messziről KERÜLJÉTEK EL!
Olyan kérdésem lenne, hogy Cagiva Prima 75ccm-es nicasilos hengert lehet e hüvelyezni? Levált a nicasil a henger faláról és azért kérdezem, hogy lehet-e vashüvelyt rakni bele.
A válaszokat előre is köszönöm!
Budapesten a IX kerületben megtalálható a motorszervizünk.
Ha gondolod és szimpatikus a hely, akkor várunk szeretettel.
Red Line Motors Kft
Üdvözlettel:
Red Line Csapat
06-20-220-3720
Újabb problémám van a géppel. (Kawa zzr-1100 91-es) Van-e valami állítási lehetőség a kuplungon, hogy tökéletesebb legyen? A karnál lévő állító gombocska 1-es, vagyis max. álláson van. A gond az, hogy egy fél centire kiengedem, már indul is a motor. Elég nagy a holtjáték, ezen kellene állítanom. Köszönöm a választ előre is.
irjatok köszi
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy aprilia robogóm és nem ad szikrát!
Ki lett cserélve a komplett elektronika, kapott új gyertyát és nem akarja az igazat!
Mi lehet a problémája?
Előre is köszi!
felújitottam egy blokkot. főtengelyt kellet cserélnem. vettem másikat, és mikor már benne volt a főtengely akkor vettem észre hogy a rossz főtemgely vastagabb mint a másik...kuplung rész is meg a gyujtás rész is...tehát ami most a blokkba van vékonyabb tengelye van. kuplungot szereztem hozzá. de gyujtást csak ilyen 8 ezer körül lenne. arra gondoltam hogy az alaplap az jo a lendkerék meg ugye lötyőg a főtengely végén. azt lehetne vele csinálni hogy perselyt csináltatni bele?
Szóval Bp.Hidegkúton szerelőként működő Dobos Zoltán nevű büdös paraszt úgy tönkretette a motorom, hogy máshol azt mondták menthetetlen, és le kellett adnom bontóba.
A kertjében tárolta ,még szerelésre várt, és még a benzint is kilopta belőle, a moci szabályosan szétrohadt. (úgy néz ki mintha savval locsolták volna) Feljelentettem, de visszadobta a rendőrség a feljelentést. Messziről KERÜLJÉTEK EL!
Etz,Ts 125,150: -4 felömlős henger készítés
16-18Le (10000Ft+fúrás)
Etz,Ts,Es 250,300,350: 4,5,6felömlős sport henger készítés
26-35Le(20000Ft-tól)
Az árban
a fúrás,dugattyú,és átalakítások ára is benne van.
-350ccm 82mm dugattyú, osztott kipufogó, osztott szívónyílás.
28-30Lóerő (új hüvely, dugattyú készítéssel 35.000Ft.
A Lóerő adatok tervezett rezonátorral tovább
növelhetőek!
k.zoltan_1983@freemail.hu
Érd: 06-70-5305174