Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de minek raknál bele? az így jó ahogy van. nem halsz bele a kuplung húzásba. szerintem. de te tudod. szerintem meg nem lehet rakni bele , és minden motorral lehet kuplung nélkül váltani más kérdés az hogy meddig bírja
Ha elsárgul a plexi lehet vele valamit kezdeni?
tudom hogy lehet de nem tesz neki jót és az yz nél nem kell megtanulni ott mindegy mikor.. akk megoldható vagy nem?
a lánc már nagyon csere érett akkor ha tolom hátra a motort és folyamatosan kattan egyet ? 600as sportmotorokra hanyas láncot szoktak tenni és X vagy O gyűrűset ?
mindennel lehet váltani kuplung nélkül is, csak meg kéne tanulni hogyan..
Megoldhato minden ez is szerintem az anyagiaktól függ minden itt..
figyi, yamaha dt 50 be lehet olyan váltót rakatni mint az yz-k be van kuplung nélkül lehesen váltani?hm? sürgős lenne
Értem köszi, de gondolom ez a reménytelen sok időbe kerül nem?
Szia.

Yamahától tudsz rendelni, bármelyik Yamaha kereskedésbe bemész akár a kikeresett cikkszámmal, akár a motor évjáratával\modellkódjával\alváz-és motorszámával.
Sziasztok, a karburátorhoz keresek egy gumi tömitést 3GM-14997-00-00 ezen a kódnéven, esetleg ha valaki tudná hogy hol tudok ilyet beszerezni?
Szia kedves Dextro!

Készséggel állunk rendelkezésedre, Budapesten, a IX. kerület Illatos út 19-23 szám alatt.
Tapasztalt motorszerelőink nem a lehúzásra utaznak, hanem a probléma megoldásra az ügyfél folyamatos tájékoztatása mellett! Ezáltal nyomon követheted mi\mik a hiba oka\okai, így láthatod azt is, hogy mit és miért kell kicserélni - javítani a hibátlan működés érdekében.

Motoros üdvözlettel:
RedLine Motors Kft
Szerelő kellene aki nem húz le és megbizható Budapesten.
Piaggio Hexagon 150 2-t kellene megnéznie.
Nem indul se rugásra rendesen(20.-ra kb) se inditózásra.
Helló! KTM adventure 640-et átlehet alakítani kis tankosra és kis lámpafejesre?
Sziasztok!

Mostanában arra lettem figyelmes, hogy motorozásaim alkalmával a gép (Yamaha R6 03') hol leejti a fordulatot egészen leállásig, hol pedig tartja a beállított 1500-at. A mai napon már inkább leejtette, mint tartotta. Ezt csinálja hiudegen, melegen, beindítás után, 50km-rel később, tehát nem múló probléma.
Nem vagyok szaki, nem tudom, hogy hol keressem a hibát, ezért kérdezlek Titeket, hátha tudtok valamilyen tanácsot adni, esetleg ha másnál is létezik/létezett akkor megoldást nyújtani.

Köszi előre is!
Üdv: Laces
Segítség!
Sziasztok, egy ismerősömnek van egy Yamaha Dt 50-s vagy 80-s motorja. Erre kellene gumi, inkább utcán használná. Terepgumit találtam dögivel, de utcára való gumit nem. Ha valaki tud legyen szíves segíteni.
Amik most rajta vannak: elöl 19/100-70, hátul 3.00/17
Sziasztok!

Keihin PWS karbim benzinpipája eltörött... Hol tudok ilyet szerezni szerintetek? Esetleg alternatív javaslat?

Köszi
Zoli
Ha nem vagy elektronikai zseni, akkor inkább tegyél fel egy ilyet . De ha mókolni szeretnél, itt egy kis segítség.
helo.meg tudná valaki mondani hogyan kell töltésjelzö visszajelzöt bekötni?(honda cbr 900 rr-röl van szó)
köszönöm
Sziasztok!Tudtok tanácsot adni egy sérült gsr 750 szeretnék megvenni de külföldről van és a telója sérült,érdemes megvenni,azt mondja a tulaj nem sérült a váz,honnan lehet megtudni?
Ha már egy éve Nálad van a motor, akkor nem hiszem hogy a blokkban lenne a darabka. Egy év alatt biztosan megakadt volna valahol. Szerintem az előző gazdi szedte szét a karbit, és akkor törhettek le a rögzítőfülek.
Köszönöm, így már teljesen érthető. Sejtettem, hogy nem véletlenül vannak ott azok.
A letört fülek miatt azért kissé aggódok, szerintem csak szétkapom én mégegyszer azt a karbit. kb 1x3mm méretű darabokról van szó, karbin nem biztos, hogy át tud jutni. Azt nem tudom, hogy mikor törtek le, lehet már hozzám is így került a gépezet egy éve, de ebben ugye nem lehetek biztos.
Sziasztok!

Tud-e valaki segíteni BMW F 650-hez keresek első teleszkóp szimeringet, vagy ha tudja valaki a méretét az is jó lenne!

Előre is köszi!
Köszönöm.Egyenlőre marad így bekötve,aztán kitalálom rá a jó megoldást. Nem gondoltam,hogy így szét van barmolva ez a motor.
Ha egy fémdarabka bekerül a hengerbe, az komoly dolgokat okozhat. De az is előfordulhat, hogy nem is került be a motorba, vagy már távozott is. Persze az hogy pusztítás nélkül távozna, kicsi az esélye...
A légáramlás miatt vannak azok a "kürtők".
http://www.zsiguli.hu/index.ph...