de minek raknál bele? az így jó ahogy van. nem halsz bele a kuplung húzásba. szerintem. de te tudod. szerintem meg nem lehet rakni bele , és minden motorral lehet kuplung nélkül váltani más kérdés az hogy meddig bírja
a lánc már nagyon csere érett akkor ha tolom hátra a motort és folyamatosan kattan egyet ? 600as sportmotorokra hanyas láncot szoktak tenni és X vagy O gyűrűset ?
Yamahától tudsz rendelni, bármelyik Yamaha kereskedésbe bemész akár a kikeresett cikkszámmal, akár a motor évjáratával\modellkódjával\alváz-és motorszámával.
Készséggel állunk rendelkezésedre, Budapesten, a IX. kerület Illatos út 19-23 szám alatt.
Tapasztalt motorszerelőink nem a lehúzásra utaznak, hanem a probléma megoldásra az ügyfél folyamatos tájékoztatása mellett! Ezáltal nyomon követheted mi\mik a hiba oka\okai, így láthatod azt is, hogy mit és miért kell kicserélni - javítani a hibátlan működés érdekében.
Szerelő kellene aki nem húz le és megbizható Budapesten.
Piaggio Hexagon 150 2-t kellene megnéznie.
Nem indul se rugásra rendesen(20.-ra kb) se inditózásra.
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy motorozásaim alkalmával a gép (Yamaha R6 03') hol leejti a fordulatot egészen leállásig, hol pedig tartja a beállított 1500-at. A mai napon már inkább leejtette, mint tartotta. Ezt csinálja hiudegen, melegen, beindítás után, 50km-rel később, tehát nem múló probléma.
Nem vagyok szaki, nem tudom, hogy hol keressem a hibát, ezért kérdezlek Titeket, hátha tudtok valamilyen tanácsot adni, esetleg ha másnál is létezik/létezett akkor megoldást nyújtani.
Segítség!
Sziasztok, egy ismerősömnek van egy Yamaha Dt 50-s vagy 80-s motorja. Erre kellene gumi, inkább utcán használná. Terepgumit találtam dögivel, de utcára való gumit nem. Ha valaki tud legyen szíves segíteni.
Amik most rajta vannak: elöl 19/100-70, hátul 3.00/17
Sziasztok!Tudtok tanácsot adni egy sérült gsr 750 szeretnék megvenni de külföldről van és a telója sérült,érdemes megvenni,azt mondja a tulaj nem sérült a váz,honnan lehet megtudni?
Ha már egy éve Nálad van a motor, akkor nem hiszem hogy a blokkban lenne a darabka. Egy év alatt biztosan megakadt volna valahol. Szerintem az előző gazdi szedte szét a karbit, és akkor törhettek le a rögzítőfülek.
Köszönöm, így már teljesen érthető. Sejtettem, hogy nem véletlenül vannak ott azok.
A letört fülek miatt azért kissé aggódok, szerintem csak szétkapom én mégegyszer azt a karbit. kb 1x3mm méretű darabokról van szó, karbin nem biztos, hogy át tud jutni. Azt nem tudom, hogy mikor törtek le, lehet már hozzám is így került a gépezet egy éve, de ebben ugye nem lehetek biztos.
Ha egy fémdarabka bekerül a hengerbe, az komoly dolgokat okozhat. De az is előfordulhat, hogy nem is került be a motorba, vagy már távozott is. Persze az hogy pusztítás nélkül távozna, kicsi az esélye...
Yamahától tudsz rendelni, bármelyik Yamaha kereskedésbe bemész akár a kikeresett cikkszámmal, akár a motor évjáratával\modellkódjával\alváz-és motorszámával.
Készséggel állunk rendelkezésedre, Budapesten, a IX. kerület Illatos út 19-23 szám alatt.
Tapasztalt motorszerelőink nem a lehúzásra utaznak, hanem a probléma megoldásra az ügyfél folyamatos tájékoztatása mellett! Ezáltal nyomon követheted mi\mik a hiba oka\okai, így láthatod azt is, hogy mit és miért kell kicserélni - javítani a hibátlan működés érdekében.
Motoros üdvözlettel:
RedLine Motors Kft
Piaggio Hexagon 150 2-t kellene megnéznie.
Nem indul se rugásra rendesen(20.-ra kb) se inditózásra.
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy motorozásaim alkalmával a gép (Yamaha R6 03') hol leejti a fordulatot egészen leállásig, hol pedig tartja a beállított 1500-at. A mai napon már inkább leejtette, mint tartotta. Ezt csinálja hiudegen, melegen, beindítás után, 50km-rel később, tehát nem múló probléma.
Nem vagyok szaki, nem tudom, hogy hol keressem a hibát, ezért kérdezlek Titeket, hátha tudtok valamilyen tanácsot adni, esetleg ha másnál is létezik/létezett akkor megoldást nyújtani.
Köszi előre is!
Üdv: Laces
Sziasztok, egy ismerősömnek van egy Yamaha Dt 50-s vagy 80-s motorja. Erre kellene gumi, inkább utcán használná. Terepgumit találtam dögivel, de utcára való gumit nem. Ha valaki tud legyen szíves segíteni.
Amik most rajta vannak: elöl 19/100-70, hátul 3.00/17
Keihin PWS karbim benzinpipája eltörött... Hol tudok ilyet szerezni szerintetek? Esetleg alternatív javaslat?
Köszi
Zoli
köszönöm
A letört fülek miatt azért kissé aggódok, szerintem csak szétkapom én mégegyszer azt a karbit. kb 1x3mm méretű darabokról van szó, karbin nem biztos, hogy át tud jutni. Azt nem tudom, hogy mikor törtek le, lehet már hozzám is így került a gépezet egy éve, de ebben ugye nem lehetek biztos.
Tud-e valaki segíteni BMW F 650-hez keresek első teleszkóp szimeringet, vagy ha tudja valaki a méretét az is jó lenne!
Előre is köszi!
http://www.zsiguli.hu/index.ph...