Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! 14-es karbim van AM6-on..Ha 17.5-et akarok akkor szívócsonkot is cserélnem kell?
Sziasztok.
Köszönöm az infót!Elmentem vele melóba reggel aztán láss csodát azóta működik.Nem tudom mi volt a kinja de most jó és villog..........mindegy lényeg hogy jó.
Köszi.
Széles utat.
Robogón nem szokták külön-külön biztosítani az irányjelzőket. Ha egyik irányba működik, a másikba meg nem, akkor inkább a kormányon, az irányváltó kapcsolóról húzódhatott le a vezeték.
Sziasztok!

A GSXR-be most tettem Motul 5100-as 10W50 olajat és azt érzem hogy mintha megcsúszna a kuplung, "nem menne át az erő".

A régi Castrol olajjal nem volt ilyen probléma, úgy éreztem. Létezik hogy "túl vékony" neki a Motul?
Sziasztok.
Kormánycsapágy csere megoldva egész pöpec lett tök más a moci stabilitása.köszönöm nektek a segitséget!Lenne egy kérdésem felétek:robogón mennyire találhatok biztositékot?Mert szétszedtem teljesen a csapágy cseréjéhez széthúztam a kanócokat és lehet valamit forditva dugtam össze és azóta a bal irányjelzőm nem működik csak a jobb.Sajna nem néztem meg melyik a pozitiv és negativ és lehet valami elment benne.Van valami tippetek?
Előre is köszi!
Itt van hozzá a kapcsolási rajz. Egyébként nincs benne 1,5 amperes csak 15 amperes biztosító a rajz alapján. Vélhetően valahol ki van dörzsölődve a kábelköteg az ülés körül, amikor ráülsz akkor letesteled vagy valamivel rövidrezárod ezt az áramkört, ezért olvad ki a biztosító.
Sziasztok

Az mitől lehet hogy a motor álló helyzetben nehezen vált lefelé, menet közben teljesen jó.
Ha arról megy a gyújtás is, akkor biztosan nem 1.5 A-es való oda. Keress hozzá egy kézikönyvet.
nem fog kigyuladni :D
hátha kigyullad
nem tudom milyen motorod van,de én bontottat nem vennék a helyedben semmiképp.,mivel olajfürdősek általában,a lamellák átlagos vastagság 3mm körüli lehet,a kopást a bordázásnál látni,illetve ha fel van hólyagosodva akkor az már kuka,ha mindenképp használtat veszel akkor fémlamellákat is nézd meg milyenek a tiedbe meg a vásárolandóba is egyaránt,nem szabad hogy tükrös vagy görbe legyen
sziasztok lenne egy kerdesem.Van egy suzuki burgman 400 2000bol,most egy ideje nagyon eszi a gyertyakat(NGK).Ahogy veszek egy gyertyat alig jarok vele mar nem indul.Valaki nem tudja hogy mi a baja lehet?Koszonom
A kuplung lamelláknak milyen vastagnak kell lenniük ami még belefér a csúszás határba?Mert használtat tervezek venni és vétel előtt meg akarom mérni milyen vastagok!Illetve megnézem hogy égettek-e!Vagy mire kell még figyelni?
szia tegyél bele nagyobb bisztositékot!
ha kel valmi alkatrész vagy gumi a motrodhoz nálam találsz!
Az RS50 fórumon épp tegnap írtam le, az első oldalon megtalálod a hozzászólásomat.
sziasztok vki meg tudná mondani nekem, hogy egy 1994-es gyártmányú Aprilia RS 50 -en hogy kell spanolni a láncon? tudjátok, az a cink, hogy fél villás, és szervízkönyvet sehol nem találok? :S előre is köszi
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem? Mekkora komressziónak kell lenni egy SUZUKI GS550-es (1978) motorba. A jelenség az , hogy bekormolja a gyertyákat.
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni futómű himba felújításhoz.
97-es Yamaha Dt 125r és
89-es Yamaha xt 350-hez kellene.
Utána jártam a környéken és azt mondták, hogy utángyártottba nincs a gyári pedig nagyon drága. A kérdésem az lenne, hogy ha esztergáltatom bele perselyt meg csapot az jó megoldás-e és ha igen milyen anyagból lenne jó? Vagy esetleg a persely helyett lehetne görgőscsapágyat tenni?
Üdv! Valaki tudna segíteni nekem. Mit tudnék berakni Bing 18/14/107 karburátor helyett? Ilyet már nem találok sehol.
Sziasztok! van egy honda dio és az első hátsó izzókat elküldi, fesszabályzó lehet a rossz?
sziasztok!van egy yamaha yzf 426 cross motorom.kérdésem lenne hogy azt miért csinálja hogy ellövi álandóan a gyertyáimat!raktam bele egy zsír új két pólusú gyertyát háromszor motoroztam vele és annak is annyi van amit viszont ki vettem belőle régi gyertyát ugyan ez miatt mert már nem indította a motoromat,és most ugyan azt vissza a raktam az öregebb gyertyát azzal most megint jó,az egy pólusú gyertyákat fél napig tűri magában meg!
Sziasztok! Egy 450-es krosszt mennyi üzemóra felett nem érdemes már megvenni? Előre is köszönöm!
Van egy DR350 Suzuki aminek az indítása kissé nehézkes.A dekompresszor kattanása után felengedem a berúgókart és szinte üreset rúgok.Ha viszont a kattanás után egy kicsit lejjebb nyomom a berúgókart akkor nem tudom átfordítani a motort. Mi lehet a gond?
A saját motoromat papucsba is be tudom rúgni (az is DR 350)
Helló! az lenne a kérdésem hogy lehet e olyan ha a motoromba KTM lc4 640 be nem a gyári számú gyertya van hanem egyel nagyobb néha beindul vele néha nem! ez lehet a gyertya gond? köszi