Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fehér az nem füst, hanem VÍZ GŐZ. Ami annyit tesz, hogy az égéstérbe be jut a víz, hengerfej tömítés kuka.
Hengerfej fel lett újítva viszont a belőtt sportdob helyett a gyári van fent az kicsit lehúzza!
Lejjebb sokat dumáltunk a GPr hibámról,hogy elindul megyek vele lefullad,kész. Elindítottuk,megy, de nagyon szegényen és nem forogja ki magát. 8000-nél megáll,odáig is döcög nagyon. Fehéren füstöl,mintha muszáj lenne neki.. Súbertű,minden beállítás volt mindenhol... valami tipp?
hello!

Öhlins központi teló a téma.

A gáztartály aljában levő csavar megvolt lazulva, gondolom itt ki is szökik a gáz vagy levegő, nem tudom mi volt benne, de sokkal lágyabb lett, túl lágy. A felső állító csavar tekergetésre nem reagál. az alsó az működik (vissza út)Sűrített levegővel fel lehet tölteni? Ha igen, akkor hány légkört? Köszön segítséged.
Nem viszem el máshoz,csak annyira nem néztem át,hogy hogyan álljak neki.
Nem vagyok amatőr gyerek korom óta olajos vagyok, saját autót felújítottam,teljes motor felújításon esett át saját kézzel pakoltam össze, csak minőségi alkatrészekből stb, és már 4 éve hibamentes, lekopogom. Jobban bízok abban amit én csinálok meg,szerszámok megvannak szóval akadály nincs.

Csak mielőtt nekiállok valaminek szeretem körüljárni a témát,nem akarok fölös cuccokat lebontani a mociról. Az autónál is így csináltam.

A kormánycsapágy meg nem bonyolultabb mint egy autó hátsó kerékcsapágyazása,egy a lényeg utána kell húzni finoman hogy ne kottyanjon.

Csak mi a menet,kormányt le kell kapni és a nagy anya alatt kell ráhúzni vagy alulról kell ráhúzni?

köszi előre is...

(nem akartam firtatni magam,csak nem vagyok hülye a dolgokhoz)
Vettél volna kétkomponensű műgyantát, és üvegszövetet azzal megragasztani, de te pákázol?!
üdv,per pillanat megy gép némi túlzással rendesen.Közel van a szervíz,mindenképp elmegyek látogatóba,előtte még pár malacperselyt össze kell törjek,mert van még egy pár baja a gépnek,nem komoly csak az én szemem szűrja
tól sok nyálat kap,túszelep probléma stb stb,vagy hengerfejes,kérdés hogyan füstöl?
red baron,full gas,náluk próbáld,esetleg még környékeden olyan motoros bolt akik foglalkoznak japán gépekkel,biztos rendelős a történet,csak hogy egyáltalán tud-e vagy valami.ha makkod van rendelhető,nekem a gs-hez le kellett gyártatni a szelepfedél tömitést,mert külön nem tudtam beszerezni
Sziasztok!
Reggel mikor indítottam az R1-emet (99) nagyon nehezen kapta el és 3 hengerezett (gondolom). Gyertyára tippeltem de ma itthon kicseréltem járt mint a zsebóra utána kb. 2 perc és újra elkezdte! Lehet hogy kinyírta a jó gyertyát is? Folyamatosan esik a fordulat fullad és füstöl! Nem tudja valaki mi lehet a baja? Félek, hogy az új gyertyákat megveszem bele és tönkrevágja őket!
Szerintem jó bele.
A két blokk ugyan az.
A 400 as főtengelynek rövidebb a lökete!
Így ha 600-asba rakod akkor kisebb lesz a cm3
100 % -ra csak akkor lehet megmondani ha a két főtengely egymás mellett van! Illetve megmérve!
üdv,el van törve a légszűrőházam,gondoltam kap 4db sportszűrőt,azt tudtam hogy variálni kell még hogy ne dőljön bele a levegő,de ez valami botrányos lett,4000fölé nem akart pörögni az istennek se,60-70km\h csúcssebesség,és igen nyomatékszegény lett.egy sor négyes suzuki gs550ről volna szó.annyira szar volt már hogy nekiálltam pákával összegányolni a légszűrő házat,úgy ahogy sikerült,meg is mint a veszedelem,csak falsot szív még mindig.bár egy szinkron ráférne mert alapjáraton elég darabos.igazából ami tanácsra,vagy segítségre volna szükségem,ha bekerülnek a sportlégszűrők,akkor hozzá állítani a karburátorokat.ezekkel a kis szűrőkkel jobb hangja lett,egészséges az alapjárata is,alul húz mint a barom 2500ig,aztán elgyengül.
Szia, 99% hogy nem
Sziasztok!Megtudnátok mondani hogy a gpz 400 főtengelye jó e a gpz 600 r be?Köszönöm
Szia Sanyibácsi.

Mostmár igen. Tegnap volt az utolsó napom a Zakar és Társa kft.-nél, 1 évet voltam Yamahás\Kawasakis. Tapasztalat szerzésnek nem volt utolsó, mind szakmai és mind emberi értelemben , de ideje volt váltani!
valaki meg tudná mondani a husqvarna-racing.hu eélrhetőségét? sűrgős lenne,de a honlapjuk nem elérhető,se telszám se mailt nem látok seholse...
Egyértelműen a Keeway!
Látom már más is ezt tanácsolja.
Akkor inkább ne nyúlj hozzá! Vidd olyanhoz, aki tudja mit csinál.
Üdv!

Bacs Kiskunban nem tud valaki egy jó motorszerelőt , aki jól dolgozik, és nem horroráron?
Van esetleg valakinek ötlete, hol tudok venni olajteknő tömítést k2 gixerhez?
Köszi!
Hali, már itt melózol?
Gyere el hozzánk ha azt szeretnéd, hogy szakszerűen legyen be állítva a motorod kormánycsapágya! Egy úttal azt is meg tudjuk mondani, milyen állapotban van a csapágy

www.red-line.hu
Ezt nem vágom milyen lemezt hajtok ki, alulról kell meghúzni? Mert fönn egy nagy anya van.
Köszi
Kihajtogatod a biztosítólemezt, fellazítod a kontraanyát, és az alsót meghúzod. Az első kerék legen a levegőben. Ha jobbra-balra elfordítod, és nem "akad" egy ponton akkor még jó a csapágy.