Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aluhegesztést vállalok :) akár kiszállással is!
Hello!

GPR50R-hez hol találok láncvezetőt,láncvezető görgőt? Egyáltalán milyen kell bele? Univerzális görgőt találtam,de nem tudom milyen méret kell. 60 mm-st találtam most, de 3000 ft.,szal vakon nem akarom megvenni!
email : hitman027@freemail.hu
üdv

XT 350 léghűtéses endúrón szeretnék cserélni hengerfej és hengertalp tömítést

hengerfej tömítés az lemezes azt nem kell kenni semmivel gondolom én de a hengertalp tömítést (vastag papír szerű anyagból van)érdemes valamivel bekenni (pl: LOCTITE)?

Szisztok megtudnátok mondani h milyen árba mozog egy rezonátor kromozása ? (150 ccm)
a beletört dolgokat jó eséllyel kiszedi a csavarkiszedő
már ha nem valami nagyon lágy anyag
gépműhelyben tudnak beletenni másik gyertyamenetet ha hozzá lehet férni rendesen akkor még a hengerfejet sem kell levenni
sziasztok.tudnátok segiteni,hol találok1983as gpz 750hez föfékhenger felujitó készletet?
annak darabokraszedés lesz a vége vagy kihúzás és utána menetfúrás :(
ha erösen van benne
aki ért a motorokhoz az adjon már egy msn cimet lenne pár kérdésem
Hali !

ma baszartam ! gyertyasor csere következtében az utolsó NGK CR9e gyártyát tekertem az 1. henger gyertyamenetébe és 1/2 colos racsnival PRÓBÁLTAM húzni, mikor a gyertya eltört ! pontosan a menetes rész után törött el úgy ,hogy a menetes rész bent maradt a hengerfejben a porcelán része pedig a gyertya kulcsban ! Az agyam eldobom ! ilyet még nem basztam !

persze ki nem igen akar jönni ! holnap megpróbálom valami balos törtcsavar kiszedővel kipecázni hátha ?!

valakinek ötlete van írjon !
Messziről nehéz megmondani mi a baj, gyertya színe , pl. sokat elárul .
Valaki tud erről a típusról valamit? Vélemények?

Suzuki TV200

Előre is köszi

Szali
köszönöm!
Üdv ! Olyan kérdésem lenne egy Kymco People 150-esem van, már lassan egy hete,mikor vettem a motort a kipufogója csúnyán kifújt a toroknál és nem is mentem vele ott, a lényeg hogy hazahoztam utánfutón, tűzkaricsere és indítás. a motor szépen indul viszont gázvisszaengedésnél durrog a kipufogóba ezt amíg kifújt nem vettem észre. lehet szelephézag probléma vagy valami komolyabb dolog ? ha valaki tudna erről valamit azt megköszönném . Széles utat !
Elégetetlen benzin kerül a kipufogóba, és ott robbog.
Sokat kap, keveset kap, stb.
A töltésnek 13.5 és 14.5V között kell lennie. Legalábbis ez az ideális az akksinak.
Nekem egyik sem jön be. Szerintem az MTX 50 kevés terepre, meg a kinézete..... Az NSR 50 szintén kicsi sportmotornak, de legalább néz ki valahogy, ha városban szaladgálsz vele. Mondom én ezt úgy, hogy világ-életemben robogópárti voltam.....
Szijasztok! 2005-ös XT660X ről lenne szó, hátha nektek van ötletetek. Tegnapelőtt a motor elkezdett iszonyatosan durrogni gyári dobokkal, eddig is durrogott, de nem ennyire. Az alapjárata nagyon gyenge, hiába állítok rajta felfele, ha kicsit megrángatom a gázkart teljesen leesik az alapjárat, sőt le is fullad és nagyon nehezen indul be. Ha netán elindulok vele borzalmasan gyenge, szinte alig húz.
Ha tudnátok tippet adni hálás lennék!
Üdv
hali

szerintem az mtx-nek és az nsr-nek ugyan az a blokkja bár nem merem 100%-ra mondani, a derbi motorok szerintem jók, alkatrész van hozzájuk (szerintem több mint az 50es nsr-hez), jók az am6-os blokkos motorok (yamaha,aprilia,rieju.. ) de a genericet,cpi-t és a hasonló kinaiakat is hirdetik hogy am6-os, pedig az nem az csak hasonló, olyan én meg nem vennék

nemtudom milyen árban gondolkozol, de ismerösömnek van néhány motorja, rieju enduro-supermoto, derbi gpr, aprilia rs, motorhispania rs, yamaha tzr, aprilia mx.. ha valamelyik érdekel irj e-mailt és megbeszéljük a többit
meg tudja valaki mondani hogy egy 12V-os motornál mennyinek kell lenni a visszatöltésnek az aksira?

ill még egy kérdés, 4t kinai 50es robogónál a kipufogó csőből kijön egy szelep vagy szürő vagy nem tudom mi az, megy rá egy cső, annak a másik végét hova kell dugni?

köszi előre is a segitséget
Sziasztok!

(használt) motorvásárlás előtt állok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha választani lehet, akkor melyik motort érdemesebb megvenni? Honda NSR 50 vagy Honda MTX 50? Szempont a megbízhatóság, fogyasztás, alkatrészellátás.
Esetleg más 50ccm-es motort tudtok ajánlani, ami szóba jöhet és nem robogó? Főleg városi/országúti használatban lenne, de Fehérváron lako, ahol a környéken néhol vannak emelkedők is.
fiederat@freemail.hu-ment a mail..
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy vállal valaki közületek vagy esetleg van olyan normális ismerősötök aki XR600-as motornál tudna segíteni és Somogy-megyén belüli? Tudom van külön topic erre a motorra, de itt is szeretném megkérdezni hátha :)
hitman027@freemail.hu itt folytassuk, és egyeztetünk egy időpontot!