Sziasztok! Érdekelne, hogy a Kawasaki ZZR250 blokkja használható-e egy ZXR250-hez? Esetleg valakinek eladó komplett ZXR250 blokkja? 90-93 közötti. Válaszokat előre is köszi! :)
Sziasztok! Ma vettem egy Malaguti F12-est egyik haveromtól, de kell rajta ezt azt csinálni. Raktam bele egy aksit ami egy másik motorban szolgál, de nem reagál semmit rá ha rárakom a gyújtást. Kábellel lehet a probléma? Ülés alatt volt egy biztotikos kábel ami a másik robiba az aksinál volt gondolom ez is lehetett a probléma azt a kábelt hova kell kötni? egyik felére van egy csatlakozó az okés de a másik felét hova kell kötni?
a benzinpumpa minden kulcselfordításnál (gyújtás) működésbe lép ?
mert az enyém csak kattan egyet és kész ! nincs a szokásos ciripelő hang ! viszont a motor indul ! A típus : YZF 750
Szia.Éreztem egy kis megingást furcsálltam is,de hazaértem letettem,aztán csak most hétvégén indítottam be,aztán hagytam melegedni,majd 60 fokos volt kicsit meghúztam a gázt és ez a gyönyörű hang fogadott!
Megnéztem ,ahogy írtad 3 meleg,1 hideg ..
Milyen okból kifolyólag nem jár az az egy,csak gyertya lehet(remélem csak az)?!
Na ha már válaszoltál a válaszomra, akkor én is válaszolok a kérdésedre A durrogás alapból egy jellegzetes dolog, minden motor durrog! Gyári dobnál természetesen nem hallod, de motorféken minden motor durrog . Van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. A lényeg, hogy ezen durrogást fel erősíti a sportdob és a légszűrő is. Nem kell pánikolnod emiatt, nem tesz kárt a motorodban garantálom. Használd egészséggel!
Mikor haza mentél, megérkeztél stb, nem tapasztaltál még semmi gebaszt? Amúgy lehet gyertya is a ludas, nem volt cserélve emlékeim szerint.
Annyit tegyél meg légyszíves, hogy be indítod, és járatod alapjáraton. A kipufogó könyökökhöz egyesével érintsd oda az ujjad, amelyik hideg, vagy jóval hidegebb mint a többi az a henger nem jár. Ha járna mind a négy, akkor egyformán melegszik mind a négy cső, és lehet tovább bogarászni a dolgot mi lehet a probléma.
Hitman: en vagyok igen, akkut azota csereltem de amiket irtal az stimmel :) hideg meleg kerdest azert nem tudom megvalaszolni mert mindig meleg motorral indulok el, viszont a kiszedett gyertya tipusa ua. volt mint ami benne volt.
Egy aprilta rx50 2t motornak a főtengelyét kellene felújítani.
Teleszkópszár szimering (Mérete: 46x58x10.5) 4650 Ft /pár
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz köszike
Persze egyértelmű!
Nekem se állt szándékomban a "hivatalos eljárás" !
a benzinpumpa minden kulcselfordításnál (gyújtás) működésbe lép ?
mert az enyém csak kattan egyet és kész ! nincs a szokásos ciripelő hang ! viszont a motor indul ! A típus : YZF 750
Megnéztem ,ahogy írtad 3 meleg,1 hideg ..
Milyen okból kifolyólag nem jár az az egy,csak gyertya lehet(remélem csak az)?!
Annyit tegyél meg légyszíves, hogy be indítod, és járatod alapjáraton. A kipufogó könyökökhöz egyesével érintsd oda az ujjad, amelyik hideg, vagy jóval hidegebb mint a többi az a henger nem jár. Ha járna mind a négy, akkor egyformán melegszik mind a négy cső, és lehet tovább bogarászni a dolgot mi lehet a probléma.
Kawasaki zx6r 2002-es első teleszkóp szimmering méretét valaki meg tudná mondani köszi.