Hali...
lenne egy kérdésem,honda hornet 2004, lassú tempónál hirtelen fékezésnél (bukkanónál) kottyan a kormánycsapágy. Lehet utánahúzni vagy új csapágy kell hozzá.
Nem teljesen világos a dolog. Azt irod, ha gyorsan elváltogatsz, akkor nem akadozik, meg akkor sem ha kihuzatod. Ez a kettő logikai ellentmondásban van.
A következő ami fontos, milyen mocid van? 2T, 4T?
Ez rengeteg minden lehet, próbáld kicsit pontosabban leirni a problémát!
Brembo vagy Ferodo. Ne cserélj nyerget, amíg nem tudod biztosan miért gyenge a fék.. Beszerzést illetően, szerintem tudunk mi is segíteni. Red Line Motors Kft. info@red-line.hu
Sziasztok!Tudnátok nekem abba segíteni, hogy mi lehet a baja a motoromnak?:/... Azt csinálja néha, hogy megyek és elkezd akadozni de ha gyorsan felváltok akkor csillapodik egy kicsit de utána ha megint felpörög megint akadozik...és végül így váltogatok felfele és kihúzatom a sebességekbe és így abbahagyja és megint tökéletesen működik...Valami sejtés, hogy mi lehet a baj?:/
(ez nem ilyen dugulásos rángatás)
elindulaskor ha kis gazzal indulok razkodik a kaszni ? de nem mindig mondjuk 10 indulasbol csak 6 szor.olyan mintha az ures es a sebesseg kozott dobalna.Mi lehet a baja ? gorgot es variator csuszkat csereltem kicsit csokkent de tovabbra is fennal a hiba jelenseg.hatso kerek csapagy ? tul nagy a holtjateka es kisse kopog is ha kotyogtatom.ez egy 125 os 4t suzuki robogo.
Sziasztok.
A múltkor már jártam itt és kaptam is segitséget de a probléma nem teljesen oldódott meg.Malaguti F-15m van,igaz nem mai darab de még lépeget.
A karburátor levegő keverék csavarjával volt a gond azért pöfögött de most már forog rendesen.
Az a kisebbik baj hogy hidegen csak ha húzom neki a gőzt akkor hajlandó beindulni,alapjárat is van rendesen eddig minden oké.
Ha elkezdem neki húzni az elején kicsit még dadog de aztán egyenletesen húz mint egy igásló a gond később jön.
Ha állandó sebességet mennél vele néha néha bele-bele pöfög és ezt üzembiztosan minden sebesség tartományban produkálja csak ismétlem gyorsitáskor nem.
A súbertűn is állitottam oda vissza sőt kölcsön karbival is próbáltam de a jelenség megmaradt.
Van erre valami tippetek esetleg nézzek körül a gyújtásnál?
Előre is köszi.
Állítgattam a súbertűt, de nem sokat ért. Ugyanúgy lefulladt. Kaptam egy olyan tippet, hogy mielőtt lefulladna, húzzak rá a szívatóval és akkor ha jobb, nem fullad le, akkor fúvóka gond van. Megcsináltam,igaz nem magas fordulaton, de már 2000 körül is visszahozta a halálból. Magasabb fordulatra fel se pörög. Nem mertem sokat nyektettni, mert így is lemerült az akksim már. (Öreg az is...)
lenne egy kérdésem,honda hornet 2004, lassú tempónál hirtelen fékezésnél (bukkanónál) kottyan a kormánycsapágy. Lehet utánahúzni vagy új csapágy kell hozzá.
Ha lehet utánahúzni akkor mi a menet?