Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali...
lenne egy kérdésem,honda hornet 2004, lassú tempónál hirtelen fékezésnél (bukkanónál) kottyan a kormánycsapágy. Lehet utánahúzni vagy új csapágy kell hozzá.

Ha lehet utánahúzni akkor mi a menet?
teló átmérők http://scandalon.com/2009/06/m... hátha segít
Nem teljesen világos a dolog. Azt irod, ha gyorsan elváltogatsz, akkor nem akadozik, meg akkor sem ha kihuzatod. Ez a kettő logikai ellentmondásban van.
A következő ami fontos, milyen mocid van? 2T, 4T?
Ez rengeteg minden lehet, próbáld kicsit pontosabban leirni a problémát!
Valaki tudna mondani egy olyan tárcsás villát amihez nemkell nagy átalakítás és belerakható? mbx teleszkóp mondjuk? vagy valami más...
Mekkora fúvóka van benne? nekem is ilyen alacsony fordulaton de kisebb fővókával fent kevesel,
Szerintetek ez a fesszabályozó milyen?
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Brembo vagy Ferodo. Ne cserélj nyerget, amíg nem tudod biztosan miért gyenge a fék.. Beszerzést illetően, szerintem tudunk mi is segíteni. Red Line Motors Kft. info@red-line.hu
szerinted enduroba a cagiva jobb a yamahanál?
Sziasztok!Tudnátok nekem abba segíteni, hogy mi lehet a baja a motoromnak?:/... Azt csinálja néha, hogy megyek és elkezd akadozni de ha gyorsan felváltok akkor csillapodik egy kicsit de utána ha megint felpörög megint akadozik...és végül így váltogatok felfele és kihúzatom a sebességekbe és így abbahagyja és megint tökéletesen működik...Valami sejtés, hogy mi lehet a baj?:/
(ez nem ilyen dugulásos rángatás)
szvsz konkrét típusakt könnyebb lenne sorrendbe állítani, mint márkákat.
Melyik a legjobb márka ezek közül? : yamaha beta gasgas rieju malaguti cagiva suzukicpi keeway derbi gilera husqvarna husaberg honda kawasaki. aprilia?
lehetőleg rakjátok sorrendbe a legjobbtol lefelé sürgős motort vennék endurot vagy crosst vagy trialt
elindulaskor ha kis gazzal indulok razkodik a kaszni ? de nem mindig mondjuk 10 indulasbol csak 6 szor.olyan mintha az ures es a sebesseg kozott dobalna.Mi lehet a baja ? gorgot es variator csuszkat csereltem kicsit csokkent de tovabbra is fennal a hiba jelenseg.hatso kerek csapagy ? tul nagy a holtjateka es kisse kopog is ha kotyogtatom.ez egy 125 os 4t suzuki robogo.
Tud valaki jó áron és minőségben is jó fesszabályzót firestormba?
Sürgős!
Azt szeretném még kérdezni hogy DL1000 vagy TL1000 féknyereg jó lenne-e a VX800-asomhoz?

dext
Milyen típust ajánlanál, hol lehet beszerezni?
Ezt biztosan nem gondoltad komolyan.
Melyik a legjobb márka ezek közül? : yamaha beta gasgas rieju malaguti cagiva suzuki cpi keeway derbi gilera husqvarna husaberg honda kawasaki. ktm bmw ducati aprilia? ENDUROBA?
Sziasztok.
A múltkor már jártam itt és kaptam is segitséget de a probléma nem teljesen oldódott meg.Malaguti F-15m van,igaz nem mai darab de még lépeget.
A karburátor levegő keverék csavarjával volt a gond azért pöfögött de most már forog rendesen.
Az a kisebbik baj hogy hidegen csak ha húzom neki a gőzt akkor hajlandó beindulni,alapjárat is van rendesen eddig minden oké.
Ha elkezdem neki húzni az elején kicsit még dadog de aztán egyenletesen húz mint egy igásló a gond később jön.
Ha állandó sebességet mennél vele néha néha bele-bele pöfög és ezt üzembiztosan minden sebesség tartományban produkálja csak ismétlem gyorsitáskor nem.
A súbertűn is állitottam oda vissza sőt kölcsön karbival is próbáltam de a jelenség megmaradt.
Van erre valami tippetek esetleg nézzek körül a gyújtásnál?
Előre is köszi.
Állítgattam a súbertűt, de nem sokat ért. Ugyanúgy lefulladt. Kaptam egy olyan tippet, hogy mielőtt lefulladna, húzzak rá a szívatóval és akkor ha jobb, nem fullad le, akkor fúvóka gond van. Megcsináltam,igaz nem magas fordulaton, de már 2000 körül is visszahozta a halálból. Magasabb fordulatra fel se pörög. Nem mertem sokat nyektettni, mert így is lemerült az akksim már. (Öreg az is...)
Szelephézagot belőttük mikor elhoztuk :)
Keresd a: Lakamoto.hu .
Üdv.Mindenkinek.Keresek Honda MT 50 es motorhoz ,gázbovdent és kuplung bovdent.Köszönöm.
Szia

Tegyél bele elsőnek egy jobb minőségű fékbetétet! NAGYON sokat számít!
Szelephézag ell. állítás, karbi.
Melyik a legjobb márka ezek közül? : yamaha beta gasgas rieju malaguti cagiva suzuki cpi keeway derbi gilera husqvarna husaberg honda kawasaki. ktm bmw ducati aprilia? ENDUROBA?