Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig az jó lenne... :(
nem bírom berakni a robbantott ábrát.
ezek kellenek hozzá kb
Jaja, vágom. Csak gondolotam megírom ide, h mennyibe lenne hozzá cucc...
Nem nekem kell hanem F.gerinek nekm C-és van.
Majd délután meglesem neked az ebay-eken, hátha van...
Az két dekli az alsót is ki kell cserélni.Ja és bontott cucc szinte esélytelen hozzá. Meg még mindig ott a levegő szűrő ház.
Aha. Na így már átlátom jobban. Sztem simán egy olyan deknivel, meg egy önindítóval meg tudod csinálni.
A ház az nem csak a dekli.
Meg látod a képen kell hozzá másik dekli ami meg tartja meg belűl a fogaskerekek.Másik levegő szűrő ház az akksihoz mert az R-esé nem olyan mint az A-sé vagy a C-sé.
Lelet, h a blokkház is más?
Pl önindító. :) Nekem mondjuk úgy van, h a generátorhoz kapcsolódik egy fogaskerékrendszer, amit megtekersz az önindítóval. Dehát ez sor4 meg Honda...
Szia! Elsőnek nézd meg a gyertyáidat, lehet, h azok csinálják. A következő ha kap benzint a CDI... :( Párszor már tapasztaltam olyant, h a CDI-nek volt melege, és azért nem indult. Leszedtük róla a fedelét, és utána bármikor pöccre indult... Aztán lehet, h csak valami kontakthiba...
Hát nem eccerű mert kell hozzá még egy pár dolog.
Hát úgy néz ki, h az önöndító helye ottvan, úgyhogy lehetséged, bár sztem így sem lenne egyszerű felrakni...
És pl milyen motor? A ZXR?
R-es?
sziasztok segitség kellene. van egy 97 es gsxr 600 sradom,karbis.mostanában melegen 90 -100 fok nem akar indulni. az őnindito teker de nem kapja el.még csak nem is bőffen.leállitás után pöcre rőffen, de ha várok pár percet.nem indul,de tolásra meg egyből.benzinszaga a kipufogonak még hosszabb inditózás után sincsen mi lehet.kőszi pufi.
Mi lehet a baj akkor, ha elindítottam a motort ment rendesen de úgy hogy rajt ültem. Szóval egyenesen volt a motor. Amikor leszálltam és kitámasztottam hirtelen megállt. Ilyenkor mi van?
Helló.
Kellene egy kis segitség. Van egy Kawasaki klx 650-em és azt szeretném tudni, hogy lehet-e aksit és önindítót belerakni.
Előre is köszi.
Nagyon szivesen, remélem hamar talpra állitjátok a gépet, mindjárt vége az idénynek.
mégegyszer köszi !
TiborG
Szia!
Üzem anyag elátásoddal van valami gond a szivattyu nyom rendessen?
Vagy a karbid nem koszos?
Ezen a részen keresgélj! Sok szerencsét! szia!
Üdv.

Lehet, hogy be van verődve a kuplung kosarad,és nem tud rendesen mozogni a kosárban a lamella.
cross mocinál sajnos ez gyakran előfordul.
remélem tudtam segíteni.
üdv