Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nincs annyi.
Kérdezz rá, még közel is vannak a 13-ban.
Nézd ki, hogy szám alapján mi kell.

1131 Budapest, Keszkenõ u. 46/b. (Tatai út sarok)

Telefon:

236 0427, 236 0428, 236 0429,

239 9854, 239 9860
nem tom mennyi, bolt, monnyad M8-as fémtokos reed kell
árban mi körül mozoghat? ugye nem annyi mint a gyári kábel ca. 10 pénz...
Pontosan!
Mennyé, oszt vegyé egyet!
bizony
menetes műanyag,már darabokra tört... de most fémet szeretnék hogy tartós legyen
http://www.dialcomp.hu/szenzor... itt sm típ reed relék.ez kell nekem?
Akkor az Reed relé, a mágnes miatt is.

Azt meg lehet oldani. A menetes részed fém vagy műanyag?
Oda lehet alakítani egy műanyag házas Reed relét vagy a csak egy picit beépíteni a mostani helyére.
Lefulladni nem fullad le bizonyos fordulat alatt, vesztett az erejéből?
köszike . ha össze érintem akkor elkezd mutatnni/mérni.... 8as menetű dologról van szó!
Szivesen!
ok mester
Hát igen, azt kellene tudni hogy mi fogadja a jelet, mert ez 2 vezetékes volt ugye, azok meg induktívban úgy működnek, hogy lehúzza a tápot amikor érzékel. 3 vezetékessel is meg lehetne csinálni ha kapcsoló üzemben működik a cucc.
Gyuri!
Csináld azt, hogy kocogtasd össze a két vezetéket néhányszor, és közben figyeld, hogy mutat-e valamit. Ha mutat, akkor elég a reed. Ha nem, akkor konzultálunk.
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Rmx250 hez a hengertalptömítés elszakadt.
Szerintetek miből lehetne házilag gyártani hozzá?
vagy netán valaki ismer olyan embert Nyíregyházán aki ilyesmiket gyárt?
vagy lehet e valahol külön venni, mert szettet nem akarok venni amiatt.
Megköszönném ha megnéznéd, mi menyibe kerül.
Ja és köszike az edigieket. Megvárom mi menyibe kerül és lassan elkezdem.
Ha elakadok remélem fordulhatok hozzátok.
sziasztok! láncot-lánckereket FZR250R-hez legolcsóbban hol találok? mondjuk láncot még tudok, de l.kerék kéne nagyon ocsóér!
már nem emlékszem kristálytisztán,de valószinüleg igen.henger alaku.én képtelen voltam beálítani normálisan a gyári szűrővel ezért is raktam bele sportszűrőt ég és föld lett a különbség úgy ment mint egy vadállat.98-as vc bandit volt.
Szia vtrssrac!
Köszi a választ! Neked is szivacslégszűrőd volt a Banditban?!
Üdv: Steven66
Sziasztok!
Jajjj segítsetek rajtam, mert már 2 hónapja nem motoroztam egy normálisat:( Nah szal, hátha tud valaki segíteni. - Amikor elindulok a mocimmal, és egy eleinte halkabb, majd pár perc elteltével egy felerősödő zaj,csörgés a blokkban, majd nem akar kipörögni, 10 000 helyett csak 8 ig.... és majdnem a zaj hangosodásával egy időben, elkezd forrni a hűtővíz:S:S:S:S légyszi, aki tudja mi lehet a gond, segítsen rajtam. köszi

Jó utat, vigyázzatok magatokra,valamit vigyázzon ránk minden autós is!
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani hogy egy 250es banditnál mekkorának kell lennie a gyertya hézagnak?Köszi szépen
steven 66 nekem is volt bandit 400-as ilyen problémákkal. tegyél bele sport légszűrőt! szedd szét a gyári szűrőt és arra rá tudod szerelni a sportszűrőt.
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy egy 250es hengerbe kerülő hüvelynek mennyi kell legyen a falvastagsága?
Szia Lapar.
Vedd le a kislánckereket és látni fogod azonnal, ha nincs perem kivül akkor cserélhető. Az ilyen szimmeringek általában kivülröl vannak beütve. Ugyis cserélni akarod, nem vesztesz semmit ha megnézed. Aztán a tengely mellett benyulva 1 erös csavarhuzoval kiforditod és a kezedben is van. DE az igy kiszedettet már nem lehet semmi esetre sem visszarakni, annyira sérül. Tehát olvassad la a számát,("külsöátmérö x belsöátmérö x vastagság" formátumu,ilyet keress rajta) vagy ha nincs rajta szám mérj külsö, belsö átméröt sacc/kb vastagságot (ez általában szabvány méret tehát a kb méret elég, a boltban legközelebbi vastagságut vedd) és irány a helyi csapágybolt. Csak ha ott van az uj a kezedben akkor ragadj csavarhuzot.
Sziasztok!
50ccm-es derbit szerelek,már csak a hűtővízet kéne vhogy a blokkba juttatnom,de a hűtőn nincs betöltő nyílás,a túlfolyó tartályból meg nem folyik le.Mi a teendő?
köszi
Szasztok!
Olyan index égő kéne nekem ,hogy 12v23w
Ez kis méretű égő kb 6-7 mm átmérőjű és az oldalán vannak a pólusai!Se egy autós bolt se pedig a helyi motoros bolt nem tud hozni!Tud rá valaki valami megoldást!
Kössz!