Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van ezt elfelejtettem ide írni! 1998 zx9r
Amennyi ki nem folyik! Ne haragudj ,de ez a kérdés nagyon hülyén hangzott.Nem mindegy milyen motorról van szó!Írd le a motor márkáját. Pl. Egy 2002 CBR 900RR első villáiba menyi olaj kell?
Egy teleszkóp szárba mennyi telo olaj fér?
Szépjóreggelt! Érdekelne a véleményetek egy hibával kapcsolatban. A legutóbbi motorozásom óta nem tudom elindítani a motorom. (Husqvarna SM 125)Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a gond. Benzint kap, szikrát kap, kenése van.. Karburátor tiszta.. és nem tudom elindítani..
Mintha utólag gyujtana.. néhány rugás után (utólag) pöffen egy hatalmasat ... ennyit tudok leírni a problémámról, remélem tudtok segíteni.. :)
igen igen csak 3 csött választ el a benzin csappp és ha öszeköttöm ami a tankbol a motorba megy akor a maradék 2 csövell mit csinálhatokk? amugy köszi szépen a választ!
üdv!

Hüvelyezett hengert megfúrattam és vettem vertex teflonos dugót.

A bejáratást hogyan eszközöljem?
hali !

Beletörött fék légtelenítő csavar kiszedésére valami ötlet !

a balos törtcsavarkiszedő nem segített
teljesen más a két karburátor szerkezetileg,a ts-é elég elavult,szerintem,a tz-k é pedig megállja a helyét napi szinten is
Sziasztok!
Derbi Senda motorom van.
Kipufogóból a fojtást hogyan tom kivenni? Egyáltalán érdemes?
Nem fog többet zabálni, vagy a hangja megnőni?
köszi
Szerintem nyugodtan összekötheted!
Ha a karbi jól van beállítva nem fog folyni a túlfolyón!
sziasztok! kaptam egy kezdö robogot tauris samba fél évess és tönkre ment a benzin csapom a szevizz persze meg mesze van és nem viszik be kocsivval! és az lenne a kérdésem benzin csapp nélkül meg lehett oldani a motorrt hogy menjekk vvelle be a szervizigg? én arra gondoltamm oszekötöm a 2 csövett ami a tankbol a motorba megy de ez jo szerintettek?
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, Fesz- szabályzó témában.
Rd 125 lc -m van és nem tudom hol keressem az alkatrészt és hogy néz ki. :)
Konkrétan elforrt az aksifolyadék nullára, és gyanakszom hogy a fesz szabályzó halt meg, (egy két izzót is kilőtt indításkor) de menet közben üzembiztos. Lecserélem az aksit, ha járatáskor túl nagy a sarukon a töltés, gondolom akkor egyértelmű a gond.
A választ előre is köszönöm, ha valaki kisegít.

Kerta
Sziasztok
van egy 150cm3-es
Yamaha majesty át akarom iratni a papirjait 125-ösre
miket kell lecserélni a motoron. Csak hengert kell veni másikat?
Sziasztok!
Barátomnak van egy CPI sm 50 motorja (AM6) és az lenne a probléma, hogy 3. után ledadog. Csak alacsony fordulaton használható. Első fokozatokban szépen húz, erős, de miután feljebb váltunk elgyengül.
Szétszedtük, megnéztük karbit, kitakarítottuk. Membránt is átnéztük, és szerintünk itt van a gond. Megnézettük egyik ismerősünkkel, szerinte nagyon erős a lap és ezért magas fordulaton nem tud nyitni. Gondoltunk cserére, csak előtte gondoltam megkérdezlek titeket, véleményetekre lennék kíváncsi.
Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok 125 ös etz hez az mz-ts karburátor jó?
spontán az otthoni fékmókolásra. Akinek megvan a szaktudása, célszerszámai, az ne vegye magára :)
Hello!
Sc 59-en szeretném az egyik ventillátort kapcsolóra kotni.Az eddigi motorjaimat mind megcsináltam így.Ott egyszeru volt a helyzet.Csak lehuztam a kábelt a hutorol kozbe iktattam egy kapcsolot és testet adtam neki.
Ennél a motornál már nem tudom hpogy szabad-e ilyet csinálni,nem fog-e hibát jelezni a számítógép,ha már pl. 95 fokon bekapcsolom...
esetleg honnan tudok hozzá servis manualt letolteni?
Sziasztok.
Havertól tudnék hozni egy Honda Tact-ot.Annyit kell tudni róla, hogy eléggé össze lett barmolva de váz meg a blokk az jó.Egy új hengerszett,légszűrő kellene rá, többi az nem szükséges mert úgyis egykerekezni szeretnék vele.Valaki meg tudná saccolni nekem, hogy ez mennyibe fájna nekem?
Helló srácok érdeklődnék hogy a vtr en menyinél kel szelep hézagot állítani olajat cserélni meg gyertyát mert úgy halottam a v2 nél sűrűben kell mint egy sor4 nél köszike válaszotokat!
Biztosan hiányzik a tömítés, és kifúj.... Szerelőhöz kell vinni.
pff. fasza... na majd akkor megnézem! köszön mindenkinek az eddigi segítséget!
Sziasztok!Én olyanban kérném a segítségeteket,hogy a gépem 10.000-s fordulatnál ledurrog.Gyárilag mekkora fordulaton van a tiltás?Vajon mitől van hogy 10.000-nél durran le?(gsx-r 600 k3)
Szerelők, hozzáértők! Milyen okra vezethető vissza, ha négyütemű, egyhengeres gépnél a hengerfej és a könyök találkozásánál, járó motornál olajcseppek jelennek meg?
Ezt most miért nekem írtad?