van egy '99-es évjáratú gyári állapotú Honda VT600 Shadow motorom nemrég óta.a tegnapi motorozás során előfordult egy olyan dolog, hogy megállás előtt (még sebességfokozatban) amikor behúztam a kuplungot folyamatosan gyengülni kezdett az alapjárat, pár másodperccel később pedig le is állt a motor.ez kb 15-20 km megtétele után jelentkezett, eddig nem volt semmi baja, és üres fokozatban is hibátlanul pöfögött, a hiba megjelenlése után is.valami beállítási gond lehet? eddig tökéletesen működő motorról van szó, remélem nincs nagyobb baj :) (lefulladás után mindig azonnal pöccre be is indult) előre is köszi a választ!
Ha jól látom ez a leeresztő nyílás és nagy valószínűséggel a csavar nem jól zár. Már porlasztókon is van ilyen csak másképpen van elhelyezve a leeresztő nyílás illetve a csavar. Próbáld meg a teljes kitekerés után leellenőrizni nincs-e megsérülve maga a porlasztó vagy esetleg csak a csavar nem jól zár valamiért.
Kb. 1 hete írtam ide, hogy csöpög a karburátorom és nem indul a motorom(gilera runner fxr 1802t).Ígértem, hogy teszek fel képet a karburátoromról, és bejelölöm rajta , hogy hol csöpög. Akinek van ötlete, hogy mi a baja az írja meg.
Én a helyedben először kicserélném mind a négy gyertyát. Aztán ellenőrizném a négy gyertyapipát gyertyakábelt.
Ha ez megvan, még a levegőszűrőt is megnézném nincs-e elkoszosodva, és mérnék egy akkufeszültséget, felkapcsolt világításnál.
Nem lehet 12Volt alatt!
Hello mindenkinek,azzal a problemaval fordulok hozzatok hogy van egy
Bandit 400-om es eleg nehezen gyulad,a kornyeken ahol en lakom nincs senki aki ertene a karbi szinkronhoz.Azt szeretnem toletek kerdezni hogy ithon a gumicsoves teknikaval el lehet vegezni ezt a muveletet?
Sziasztok! Elővettem télre leállított GS125-ös cross KTM-emet. Feltöltöttem vízzel, persze nem indul. Amin nagyon meglepődtem, hogy, ha megtolom, a blokk tetején a szuszogóból elkezd ömleni az olaj, de valami vizesnek tűnő szaros valami. Ha kitekerem a betöltő nyílást (az is a blokk tetején van), ott is elkezd ömleni. Mikor letettem, 4 üzemóra volt benne, friss olajjal, gyűrűkkel, stb, vizet leengedtem, nem volt baja. Van ötlete valakinek, mi lehet ez?
Üdv! Valaki+tudná mondani,hogy 1993-as Suzuki GS 400E mocinak mekkora szelephézagot kell állítani? Kutattam,de nem találtam semmit.Majdnem mindenben+egyezik az 500-assal,de ebben nemtudom azonosak-e.
Köszi!
Jön a jóidő nyeregbe
Sziasztok!
Budapesten hol lehet összekötő csövet gyártatni a dob és a leömlő vége közé? Kb. egy 25 centis darab kéne, valamennyire meghajlítva.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Budapesten hol lehet összekötő csövet gyártatni a dob és a leömlő vége közé? Kb. egy 25 centis darab kéne, valamennyire meghajlítva.
Előre is köszi!
van egy '99-es évjáratú gyári állapotú Honda VT600 Shadow motorom nemrég óta.a tegnapi motorozás során előfordult egy olyan dolog, hogy megállás előtt (még sebességfokozatban) amikor behúztam a kuplungot folyamatosan gyengülni kezdett az alapjárat, pár másodperccel később pedig le is állt a motor.ez kb 15-20 km megtétele után jelentkezett, eddig nem volt semmi baja, és üres fokozatban is hibátlanul pöfögött, a hiba megjelenlése után is.valami beállítási gond lehet? eddig tökéletesen működő motorról van szó, remélem nincs nagyobb baj :) (lefulladás után mindig azonnal pöccre be is indult) előre is köszi a választ!
Ha jól látom ez a leeresztő nyílás és nagy valószínűséggel a csavar nem jól zár. Már porlasztókon is van ilyen csak másképpen van elhelyezve a leeresztő nyílás illetve a csavar. Próbáld meg a teljes kitekerés után leellenőrizni nincs-e megsérülve maga a porlasztó vagy esetleg csak a csavar nem jól zár valamiért.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Aprilia RS 125 96-os motornál normális ha a hátsó lánckerék oldal irányba kotyog?
Ha ez megvan, még a levegőszűrőt is megnézném nincs-e elkoszosodva, és mérnék egy akkufeszültséget, felkapcsolt világításnál.
Nem lehet 12Volt alatt!
Bandit 400-om es eleg nehezen gyulad,a kornyeken ahol en lakom nincs senki aki ertene a karbi szinkronhoz.Azt szeretnem toletek kerdezni hogy ithon a gumicsoves teknikaval el lehet vegezni ezt a muveletet?
a suzukiknak nagy álltalánosságban ugyanaz a szelephézagja vagyis 10-20. szerintem ezzel jónak kell lennie
Köszi!
Jön a jóidő nyeregbe
HM CRE 50 es motorról van szó.
Köszönöm.
Előre is köszi!
Előre is köszi!