Egy kis segítséget szeretnék kérni: M4 x 190-es, egyenes küllőre lenne szükségem. Az sem baj ha hosszabb csak 4mm legyen az átmérője és egyenes.. Van Valakinek ötlete honnan tudnék szerezni, vagy esetleg milyen típusnak van ilyen?
S.O.S-be kellene segítség!
Nem bírom leszedni az olajszűrőmet.... vettem egy leszedőt, de elcsúszik rajta, nem bírom vele normálisan megfogni.
Mivel tudom még megpróbálni leszedni?
Kössz!
Ja a gyertya pedig ami benne volt.:NGK BPR8HS..vagyis aerox 100hoz való..egyébként ngk oldalán nincs nagy különbség..szinte az összes robogóhoz ezt dobja ki még az 50-es aeroxhoz is.
Más oka lehet még a lyuknak?
Hát nem szép dolog rögtön a legrosszabbra gyanakodni.: ) Simán vegyek bele egy új 100-as dugattyút és kampec? Vagy 100as szettet vegyek mindennel együtt? Egyáltalán mit érdemes cserélni egy ilyen lyukacska után?:)
Mint írtam,fokozatosan vesztett a teljesítményéből..utolsó évben csak 90-el tudott menni, az eredeti 110-115 helyett.
Sziasztok! az lenne a problémám hogy a motoromra egyszerűen nem találok gyújtás alaplapot! A kérdésem pedig az lenne hogy az meg oldható hogy egy másik komplett gyújtását be építsem? mik az akadályok, ha lehetséges akkor mit kel figyelni és mely motor gyújtása ajánlott? egyébként az enyém Yamaha rd 125 lc
Hello!Hát nehezen de remélem sikerült meg oldani a problémát....de kicsi a szikra...:( annyira h tolásra indul csak be....de utána ha beindult természetesen megy!
Sziasztok tudja valaki hogy mi szerepe van az olajszint jelző relének?Esetleg nem maradt meg vkinek egy ilyen?
Az ülés alatt az akkumulátor mellett helyezkedik el!
Ma direkt korán keltem hogy szét tudjam szedni atomokra..lesz ami lesz alapon.
Röpke 2-3 óra alatt sikerült is..persze ebben benne van a kulcsokért rohangálás is mivel nem volt kéznél minden.
Egy kis segítséget szeretnék kérni: M4 x 190-es, egyenes küllőre lenne szükségem. Az sem baj ha hosszabb csak 4mm legyen az átmérője és egyenes.. Van Valakinek ötlete honnan tudnék szerezni, vagy esetleg milyen típusnak van ilyen?
Köszönöm!
S.O.S-be kellene segítség!
Nem bírom leszedni az olajszűrőmet.... vettem egy leszedőt, de elcsúszik rajta, nem bírom vele normálisan megfogni.
Mivel tudom még megpróbálni leszedni?
Kössz!
üdv.Laci
lendkerék kúp alaplap felfogatás van vele meló de nem lehetetlen
Más oka lehet még a lyuknak?
Mint írtam,fokozatosan vesztett a teljesítményéből..utolsó évben csak 90-el tudott menni, az eredeti 110-115 helyett.
Nincs valakinek Peugeot sv geo 50ccm robogóhoz bármilyen dokumentációja? Szeretném felújítani de nincs hova forduljak.
köszi
Az ülés alatt az akkumulátor mellett helyezkedik el!
Nem kell egyből fúrni!
Egyébként csúnyán elbánt az a gyertya a dugóval!
Ma direkt korán keltem hogy szét tudjam szedni atomokra..lesz ami lesz alapon.
Röpke 2-3 óra alatt sikerült is..persze ebben benne van a kulcsokért rohangálás is mivel nem volt kéznél minden.
Első kép, Aerox szétszedett állapotban.:
http://noob.hu/2012/03/01/DSCF...
Második...no comment.:
Közelebbről..alsó álláson a dugattyú.:
..Most a kérdés..hogyan tovább? 100-as gépről van szó...17-18 ezer km-el..de ezt azért nem vártam h őszinte legyek.: D
A leeresztett hűtőfolyadékot(fagyálló) vissza lehet tölteni vagy csak újat szabad?