biztos alu az a henger ? mivelhogy gyárilag nem alu... de ha valami alu tuninghenger van rajta azt csak hüvelyeztetni lehet de pl egy új rms hengerszett olcsóbb megoldás .
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség.Beépítenénk az XL600-as blokkját egy quad-ba. Olajhűtésnek beépítenék egy 60x40-es zártszelvényt (50cm hosszú)amiben keringene és hűlne az olaj.
Ez szerintetek működik így?Esetleg jobb ötlet.
Üdv.Azt szeretném tudni hogy Minarelli AM 6 blokk alu hengerét lehet fúratni?Vagy csak hüvely cserével lehet felujitani.
HM CRE 50 es motorról van szó.
Köszönöm.
!KERESEK! Honda Cr 250-es motorhoz kuplungdeknit! 88-91ig passzolnak rá ha jól tudom! A képen láthatót keresek. Akinek van eladó, az legyenszíves írjon! kadar96@freemail.hu
ja és a menbránt csak egyben ellenőriztem de tökéletes állapotban volt és gázadáskor szépen emeli ki a súbereket mindegyiknél az nem lehet szerintem gond meg a fordulatot is veszi és az csak abba kéne hogy beleszóljon!köszönöm a válaszokat előre is!
sziasztok megoldódott egy karbi tisztítással a gond beindul nem fullad a gép de alapjárat még mindíg nincs nemtudom mit lehetne még kezdeni vele 2 szer lett áttakarítva a karbi a tank is a benzin szűrő is a levegő szűrő is tiszta újak a gyertyák a lentebb említett cbr600f ről van szó 1998 as évjárat!hiába állítok az alapjáraton semmi reakció!Mit lehetne még tenni az ügyben?
Helló mindenki
sagítségre lenne szükségem
van egy YAMAHA TT350 esem és valamiért kidobálja a harmadikat (negyed gáz fölötett átugrál de ha kicsit viszaveszem a gázt akkor megint jó)
megnéztem fogaskerekek épek léptető villák épek, egy szóval gőzőm sincs mi lehet a baj ha valakinek van valami ötlete kérem osza meg velem
Üdv all.Tud valaki segíteni abban,hogy mitől csinálja azt a gép,hogy durrog?Amíg szívatón van semmi baja,de amikor vissza tolom nincs alap járat,de ha én tartom kicsit magasabb fordulaton akkor kicsiket durrog.Mit kell neki adni levegőt,vagy benzint?
Lejöttek a csapágyak,köszi mindenkinek,aki segített....már csak az olajzó (centrifugál) tárcsát kéne leszednem sérülés nélkül.Kétoldalról megfeszítve félő hogy elvetemedik...igen vékony a lemez.A tengely körül vastagabb az anyag,de addig nem férek be....egyenlőre...
Kellene egy kis segítség.Beépítenénk az XL600-as blokkját egy quad-ba. Olajhűtésnek beépítenék egy 60x40-es zártszelvényt (50cm hosszú)amiben keringene és hűlne az olaj.
Ez szerintetek működik így?Esetleg jobb ötlet.
HM CRE 50 es motorról van szó.
Köszönöm.
Nem tud valaki borsodban tiszaújvároshoz közel jó szerelőt?
Ha igen írjatok .
http://onlinedekor.hu/index.ph...
Teleszkópszár szimering (Mérete: 45x57x11) 3570 Ft /pár
És ez japán szimering. Az olasz olcsóbb, de ugyanolyan jó.
Csak kíváncsiságból kérdezem,hogy mennyire éri meg utángyártatni.
Előre is köszönöm!
sagítségre lenne szükségem
van egy YAMAHA TT350 esem és valamiért kidobálja a harmadikat (negyed gáz fölötett átugrál de ha kicsit viszaveszem a gázt akkor megint jó)
megnéztem fogaskerekek épek léptető villák épek, egy szóval gőzőm sincs mi lehet a baj ha valakinek van valami ötlete kérem osza meg velem
válasz erre
Már csak az alkatrészeknek kell megérkezni, és lehet össze dobni.
70 279 55 50
És dugulást csinált. Szerintem