2 projektoros lámpája van, ezért 2*10W power led került bele, az ehhez szükséges alu hűtőtömbbel együtt. Az áramstabilizálást 2 db LM317-el oldottam meg, szintén a led-ek bordájára fogatva.
Szia Nikasilos hengert igazad van nem kell járatni összerakod 10 percig zötyögtetek alapjáraton első indításnál hogy a dugattyú gyűrű ill felső tűgörgő szépen beáljon a helyére és utána lehet neki húzni:)
Olyan kérdésem van,hogy van 1 simson schwalbe kr51/1-es túrbós motorom.Szeretnék venni hozzá 70-es hengert+hengerfejet -http://robogoalkatresz.odormot...
Ha ezt megveszem csak rá kell raknom vagy még alakítanom kell rajta valamit.
okés köszönöm.Nézd a csatlakozót.Ezt márt tákolták szerintem.Egy kérdés még .954rr úgy tudom ugyan az mint a 929rr de azon még rajta van a fehér csatlakozó.meglehet azt is csinálni olyanra mint most az enyém?
Szereld össze a motort. A generétort ne csatlakoztasd sehova, indítsd be, és műszerrel a 3 kábel közül mérj rá kettőre. Fontos, hogy váltóáramon legyen, és legalább 200 voltos méréshatáron. 5000-es fordulaton legalább 60 voltot kell mérni, de 70-80 volt is lehet. Minden variációban közel ugyanannyit kell mérni. Ha itt megvan a feszültség, 90% szabályzó , vagy esetleg vezetékelés hiba.
Azt mondta nekem kimérte a feszabot és az jó.Másik szerelő meg azt mondta nem jó.
13 mutatott ha nem volt rajta fogyasztó.ha viszont felkapcsoltam a lámpákat akkor elkezdett esni a feszültség.Kenetközben is meglát a fent volt rajta a lámba.Csak ugy tudtam tovább menni hogy lekapcsoltam és bekeltet tolni a motort mert az aksit is leszívta
Forgórészen nem látszik, hogy összeért az állórésszel? Szerelő hogy állapította meg, hogy a szabályzó jó? Ha járt a motor, a 3 szálon milyen feszültséget mért szabályzó nélkül?
igen hegesztve van.Még az előző tulaj hegesztette meg gondolom.Szerintem kapott a generátor nem kicsit.A forgó rész is megvan egy kicsit nyomódva a szélén(nagyon kicsi )
Szerintem meg az állórész meg van égve. 1-2 motort csináltam már, de nem volt ilyen sötét egyik sem. Ha jól látom, a dekli hegesztve van. Benne volt az állórész? Ha Bp.-n vagy, ki tudom méregetni...
3w? 10W?
Olyan kérdésem van,hogy van 1 simson schwalbe kr51/1-es túrbós motorom.Szeretnék venni hozzá 70-es hengert+hengerfejet -http://robogoalkatresz.odormot...
Ha ezt megveszem csak rá kell raknom vagy még alakítanom kell rajta valamit.
13 mutatott ha nem volt rajta fogyasztó.ha viszont felkapcsoltam a lámpákat akkor elkezdett esni a feszültség.Kenetközben is meglát a fent volt rajta a lámba.Csak ugy tudtam tovább menni hogy lekapcsoltam és bekeltet tolni a motort mert az aksit is leszívta