Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, jó ötlet a hővédő, de ha sötétben egyszercsak kialszik az első lámpa...... Nekem volt rá példa. A szervizben 3M-es pormaszkot használok portalanítás közben, így engem nem zavar a por. A takarítónőt annál inkább.......
azért kellene az a védó hőbiszbasz
mert ugye nem mindenhol van hely 2 kiló alumíniumnak
pc szervíz? nincs még poralgériád?
ismerősöknek takarítgatom a gépeket, de már 2 centivel magasabb a föld az udvarban mint a szomszédoknak
Motoron meg úgysem hallod ha megáll. Max látod, de akkor már késő....
Főállásban számítógép szervizben dolgozom.
hallani amikor meg akar állni...... szereti az a port, néztél már be pc házba? attól nagyobb porkoncentrátum nincs a földön
de ha már csinálnék ilyent tennék bele egy hőre kikapcsoló biszbaszt mint ami az akkukba volt régen
10W-os power led-nek az kicsit kevés folyamatos üzemre. Ha rajtahagyod a ventit, akkor már oké, de ezek a ventik szeretnek néha megállni. Azonkívül a port sem szeretik.
cpu hűtőborda is jó ilyenekre, akár még a ventillátort is rajta lehet hagyni
Nekem a hűtőborda egy tömör alu darab volt. A mélységet próbával kell meghatározni, attól függően hogy hol adja a legjobb fényt a LED. A tompított fényterelő lemezt ne vedd ki, mert akkor vakít.
skf van eladó ha érdekel talán 70 mm max
Ez az! Ezt kerestem eddig! Köszi!
szia!
Megjötek a ledek de a segitségedet szeretném kérni te hogy oldotad meg a hütést?
Mekkora a hütöborda amit rátetél,mijen mélyen raktad a foncsorba be a ledet! Tudnál nekem küldeni rola fotot hogy hogy néz ki?
A cimem ill780@freemail.hu
Egy egyszerű gumis nem foglalkozik ilyenekkel. Pláne ha tömör alufelni. Én a helyedben keresnék egy bontott felnit, mert a javítás nem lesz olcsó.
http://beta-szerszam.hu/spd/be...
ez a megoldás még régebben én is szívtam de most már ezt használom praktikus és jó
Koszonom a valaszodat! Szerinted hol csinalnak meg nekem? Gumiszervizbe?
heló!

Észrevettem hogy a hajtókar alsó tűgörgőiből 1 db hiányzik. Ha nem túl kopott akkor elég egy kosár csere, vagy minden kép szettben éri meg?
"nyolcas kerult a hatsokerekbe!" Ilyenek ezek a 8-asok, mindig a kereket támadják....
"kerdem en lehet e valami baja ettol ha igy jarok vele? Csapagy, meghajtas" Ahogy mondod. Csapágy, meghajtás. Mivel menet közben imbolyog a kerék a 8-as miatt, a kerékcsapágy, és a meghajtás csapágya nem fogja megköszönni. Majd ha már engedett a csapágy, akkor a fék következik...
Tomi 027 szerinted lehet baja?
Sziasztok.Milyen olajat tegyek a cbr be?Full szintetikust vagy sima szintetikust vagy .10w40 vagy 15w40
Köszi.
Szia mi a gond a mociddal?
Sziasztok! Ujj vagyok meg itt, maris lenne egy kerdes. Van egy honda robogom, nyolcas kerult a hatsokerekbe! kerdem en lehet e valami baja ettol ha igy jarok vele? Csapagy, meghajtas... elolre koszonom
Az oktán nem párolog el, max a heptán!
Mellesleg, ha el is párologna belőle, akkor csökkenne az oktán száma a benyának és könnyebben berobbanna!
Gondolod?!...
szerintem csak viccelt a gyerek....
"benzinből elpárolgott az oktán" Az komoly..... Inkább pucold ki a karbit, esetleg adj neki új gyertyát. Ha nem akkor egy pár ml benzin a szívócsőbe (pl fecskendőből) és indulnia kell.
köszi a tippeket!