Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Akit érdekel, van eladó szinkron teszterem. 2-3-4-6 vagy akár tetszőleges számú órával. Alumínium konzolon, tetszőleges cső vagy menetes csatlakozás a motor oldalon. Kérhető fojtószeleppel vagy nélküle. 40 v. 50 v. 63 mm-es mérőóra átmérővel. Boltihoz képest nagyon barátságos áron. Amennyiben valakit érdekel írjon rám a részletekért, privátban megtalálja az e-mail címem.
Szeva! Nézd meg az úszó tűszelepének az ülékét is. Nálam egyszer egy Sepiánál az volt a gond, hogy az ülék nem volt berögzítve csavarral, csak a tömítőgyűrű tartotta, és a rezgéstől lejjebb vándorolt. Így lecsökkent a benzinszint és nem akart menni a vas.
Üdv!Cbr 400 r aero '88 elvilg NC23 tip.motor 02ABAH1 jelű keihin karburátorának a beállítási adatai és leírása érdekelne,főleg úszószint és beállítása!Töltöttem le több manuált is,de csak az 'rr verziókét találtam ami eltér ettől,meg a szintet abban se láttam!Amúgy az a bajom,hogy valamelyik karbi mindig túlfolyik valószinűleg a tűszelep hegye,ami egy gumikúp elöregedett vagyis van rajta egy körkörös benyomódás.
AM6 tulajok, hogy tudom kiszedni ezt a kuplung kiemlőt? deklit elég levenni vagy blokkszéthúzás?
Általában az úszó nyelvének hajlításával lehet a szintet beállítani, kialakítástól függően. Javaslom hogy keress a motorodhoz vagy a karburátor típusához megfelelő leírást.
Szia és benzinszintet hogy tudok állítani?
Benzinszint vagy üres tank.
Sziaszto segítség kellene nekem! van egy sepiám és olyan jelenetet csinál hogy ha megdőltöm a motort akkor működik és ha felállítom erőteljesen felbőg és leáll utána be sem indul csak ha megint megdöntöm! Kérem akinek van tipje az jelezen a karbit vagy 50x szétszetem nincs bene semmi piszok!
hmm köszönöm ://///
Ha valakinek szüksége lenne szerelöre:http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sport vezérműtengely, sportkipufogó, sportlégszűrő, nagyobb karbi, stb... Nem éri meg...
Oké köszönöm.Amúgy erről a gépről lenne szó.HM CRE 50
hűű, pontosan nem tudom így hirtelen, de próbáltam nagyobbat tenni, semmi. Meguntam a kínlódást, elviszem szakértőhöz. Az a biztos :) Köszönöm a segítséget!
fel lehet elméletileg ... viszont nem éri meg ha annyit költesz rá mint a motor ára ...
Sziasztok! Egy gyári 4 ütemű 125ccm-es motort ami 15LE hogyan lehet feltuningolni h legalább 20LE legyen? Elnézést a buta kérdésért de nagyon fontos lenne.
Alapjárati fúvóka mekkora?
hello. álltalában 50es vagy 70es néha 80as mocikon szokott lenni ilyesmi.de szerintem jó beálitással 125öst is elbir
Valószínű hogy gyújtás gondod van,mert én is ugyanezzel a problémával küzdök.Csak annyi a külömbség,hogy az én mocim csak üzemi hőfokon szarakszik.Mindent megcsináltam én is amiket te leírtál,egyedül a gyújtáshoz nem nyúltam még.Ha valaki járt már így Burgmannal,segitsen.
Az lesz :) Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni!
AKkor vidd el szakemberhez ;)
Hát ezt nem szeretném!
gyújtás csere:) kondenzátor csere:)
Mi lett a vége?
lehet jobb lesz :) én simsonnal jártam hasonló módon... :D
Erre is gondoltam. Lehet jobb lesz ha elviszem valami szerelőhöz, és nem idegeskedem itt rajta.