Akit érdekel, van eladó szinkron teszterem. 2-3-4-6 vagy akár tetszőleges számú órával. Alumínium konzolon, tetszőleges cső vagy menetes csatlakozás a motor oldalon. Kérhető fojtószeleppel vagy nélküle. 40 v. 50 v. 63 mm-es mérőóra átmérővel. Boltihoz képest nagyon barátságos áron. Amennyiben valakit érdekel írjon rám a részletekért, privátban megtalálja az e-mail címem.
Szeva! Nézd meg az úszó tűszelepének az ülékét is. Nálam egyszer egy Sepiánál az volt a gond, hogy az ülék nem volt berögzítve csavarral, csak a tömítőgyűrű tartotta, és a rezgéstől lejjebb vándorolt. Így lecsökkent a benzinszint és nem akart menni a vas.
Üdv!Cbr 400 r aero '88 elvilg NC23 tip.motor 02ABAH1 jelű keihin karburátorának a beállítási adatai és leírása érdekelne,főleg úszószint és beállítása!Töltöttem le több manuált is,de csak az 'rr verziókét találtam ami eltér ettől,meg a szintet abban se láttam!Amúgy az a bajom,hogy valamelyik karbi mindig túlfolyik valószinűleg a tűszelep hegye,ami egy gumikúp elöregedett vagyis van rajta egy körkörös benyomódás.
Általában az úszó nyelvének hajlításával lehet a szintet beállítani, kialakítástól függően. Javaslom hogy keress a motorodhoz vagy a karburátor típusához megfelelő leírást.
Sziaszto segítség kellene nekem! van egy sepiám és olyan jelenetet csinál hogy ha megdőltöm a motort akkor működik és ha felállítom erőteljesen felbőg és leáll utána be sem indul csak ha megint megdöntöm! Kérem akinek van tipje az jelezen a karbit vagy 50x szétszetem nincs bene semmi piszok!
hűű, pontosan nem tudom így hirtelen, de próbáltam nagyobbat tenni, semmi. Meguntam a kínlódást, elviszem szakértőhöz. Az a biztos :) Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Egy gyári 4 ütemű 125ccm-es motort ami 15LE hogyan lehet feltuningolni h legalább 20LE legyen? Elnézést a buta kérdésért de nagyon fontos lenne.
Valószínű hogy gyújtás gondod van,mert én is ugyanezzel a problémával küzdök.Csak annyi a külömbség,hogy az én mocim csak üzemi hőfokon szarakszik.Mindent megcsináltam én is amiket te leírtál,egyedül a gyújtáshoz nem nyúltam még.Ha valaki járt már így Burgmannal,segitsen.
Akit érdekel, van eladó szinkron teszterem. 2-3-4-6 vagy akár tetszőleges számú órával. Alumínium konzolon, tetszőleges cső vagy menetes csatlakozás a motor oldalon. Kérhető fojtószeleppel vagy nélküle. 40 v. 50 v. 63 mm-es mérőóra átmérővel. Boltihoz képest nagyon barátságos áron. Amennyiben valakit érdekel írjon rám a részletekért, privátban megtalálja az e-mail címem.