Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyújtás esetleg?
Mi lehet még a gond? kitisztítottam a karbit, fúvókákat. Játszottam a benzinszinttel, levegőcsavarral, nagyobb fúvóka..... egyszerűen nem értem. A motor KTM EGS 125. a gyári karbi a 37-es lenne, én úgy vettem hogy egy 34-es volt rajta, de ide adta a srác a 37-est is. A 34-essel nem volt alapjárat, meg fordulaton néha kihagyott, ekkor kis gáz visszaengedésre újra cibált :)
Akkor nem membrános.
Sziasztok :) Nekem olyan gondom lenne, hogy van egy yamaha tzr 80 r-em, teleszkópokat ki kellett cserélni honda nsr125-ére, és a kormány kifliket ki kellett marózni... most újítom fel, szedem szét, erre az a látvány fogad, hogy a kormánykifli eltört... és hát elég nehéz találni bele, olyat ami jó! Ebbe szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek melyik jó bele? Remélem valami nagymester tud nekem segíteni! Esetleg a 125-s TZR-é jó lenne bele?
dellorto VHSB 37 FD , és Dellorto VHSB 34 , egyiket sem tudom belőni. lehet velem van a baj.
Membrános karbi? Membrán nem lyukas?
Mindkét esetben! szívató nélkül nem is indul be.
Ez a jelenség hideg,vagy üzemi hőmérsékletű motornál jelentkezik?
már próbáltam, a gépkönyv szerinti gyári beállításra tekertem és ott játszadoztam vele, de semmi .
Szerintem kevés levegőt kap. A karburátoron nézd meg, hogy jól áll-e a csavar, illetve próbáálj meg játszani vele.
Üdv. emberek. A problémám még mindig nem szűnt meg. Tehát, a motor alacsony fordulaton fullad hirtelen gázadásra, magasabb fordulaton jó. Kapott már nagyobb fúvókát is, de semmi. Ha a szívatót félig feltolom akkor rendesen működik. Mi lehet a probléma?
De igazad van
Szerintem ne a motornál, hanem a hajtásnál keresd a hibát

A főtengely/forgattyústengely és a kuplung környékén lesz a gebasz szerintem, lehet a szíjakat sem hajtja meg. Ha viszont igen akkor meg a kihajtásnál van a probléma, gondolom én
Még egy olyat szeretnék tudni hogy egy Malossi Am 6 blokhoz milyen gyújtó gyertya való?
Köszönöm.
Üdv.Arra lennék kíváncsi hogy egy Delorto 19 es karburátor hány ccm es motorhoz jó.
Yamaha Tzr 125 4DL (1995)
Attól függ milyen motorra rakod.
Helló tudnátok segíteni, hogy a Dellorto vhsa 32 karburátorban mekkora a gyári főfúvóka mérete?
Persze, néha kell
Te is szeretsz szembe szélben pisálni?
Igen segítettel, és akkor ez feljogosít arra, hogy a saját pecsenyédet sütögesd a nem megfelelő topikban, de még az oldal sem arra van, hogy "munkát" ajánlj - vagy tévedek?
Elnézést kértél, bealázkodtál, mindenféle jót kívántál - ez megint csak azt jelentené, hogy a spamodat elnézően kell kezelni?
Ugyan már.
Ja, segítesz az embernek a "munkában" az első lépésekben is, csak nem azért, mert ez a lényeg?! Mert akkor általad kezd el dolgozni, aminek hasznát látod, nem igy van?!
Egyszer segíteni akarok,a másik meg elnézést kértem nem,akkor mi a bajod?
Húú bocs itt sem néztem meg az előzményt , nem is nekem szól
Üdv skacok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy az alábbi linkben milyen kürtöt használnak?
Előre is köszi!

http://youtu.be/XL0DT7N42DU
Ja akkor én kérek elnézést