Mi lehet még a gond? kitisztítottam a karbit, fúvókákat. Játszottam a benzinszinttel, levegőcsavarral, nagyobb fúvóka..... egyszerűen nem értem. A motor KTM EGS 125. a gyári karbi a 37-es lenne, én úgy vettem hogy egy 34-es volt rajta, de ide adta a srác a 37-est is. A 34-essel nem volt alapjárat, meg fordulaton néha kihagyott, ekkor kis gáz visszaengedésre újra cibált :)
Sziasztok :) Nekem olyan gondom lenne, hogy van egy yamaha tzr 80 r-em, teleszkópokat ki kellett cserélni honda nsr125-ére, és a kormány kifliket ki kellett marózni... most újítom fel, szedem szét, erre az a látvány fogad, hogy a kormánykifli eltört... és hát elég nehéz találni bele, olyat ami jó! Ebbe szeretnék segítséget kérni, hogy szerintetek melyik jó bele? Remélem valami nagymester tud nekem segíteni! Esetleg a 125-s TZR-é jó lenne bele?
Üdv. emberek. A problémám még mindig nem szűnt meg. Tehát, a motor alacsony fordulaton fullad hirtelen gázadásra, magasabb fordulaton jó. Kapott már nagyobb fúvókát is, de semmi. Ha a szívatót félig feltolom akkor rendesen működik. Mi lehet a probléma?
Szerintem ne a motornál, hanem a hajtásnál keresd a hibát
A főtengely/forgattyústengely és a kuplung környékén lesz a gebasz szerintem, lehet a szíjakat sem hajtja meg. Ha viszont igen akkor meg a kihajtásnál van a probléma, gondolom én
Igen segítettel, és akkor ez feljogosít arra, hogy a saját pecsenyédet sütögesd a nem megfelelő topikban, de még az oldal sem arra van, hogy "munkát" ajánlj - vagy tévedek?
Elnézést kértél, bealázkodtál, mindenféle jót kívántál - ez megint csak azt jelentené, hogy a spamodat elnézően kell kezelni?
Ugyan már.
Ja, segítesz az embernek a "munkában" az első lépésekben is, csak nem azért, mert ez a lényeg?! Mert akkor általad kezd el dolgozni, aminek hasznát látod, nem igy van?!
A főtengely/forgattyústengely és a kuplung környékén lesz a gebasz szerintem, lehet a szíjakat sem hajtja meg. Ha viszont igen akkor meg a kihajtásnál van a probléma, gondolom én
Köszönöm.
Elnézést kértél, bealázkodtál, mindenféle jót kívántál - ez megint csak azt jelentené, hogy a spamodat elnézően kell kezelni?
Ugyan már.
Ja, segítesz az embernek a "munkában" az első lépésekben is, csak nem azért, mert ez a lényeg?! Mert akkor általad kezd el dolgozni, aminek hasznát látod, nem igy van?!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy az alábbi linkben milyen kürtöt használnak?
Előre is köszi!
http://youtu.be/XL0DT7N42DU