széles utat mindenkinek! ingyenes netes munka,nem gagyi,fizetnek érte,magyar fórummal,és telsz. mal, ha érdekel ide írj hgabor.0572@gmail.com ,vagy ezzel a linkkel regizhetsz
Nah most már ott tartok, hogy megy a moci, de kis fordulaton hirtelen gázra még mindig fullad, ha a szívatót félig feltolom, akkor minden jó! Mit tanácsoltok?
Szevasztok lenne nekem egy kérdésem javitok egy yamaha jog-ot egy régi fajtát nem ismerem pontosan milyen de nem is ez a lényeg... azzal került hozzám nem indul be... és csináljam meg hogy beinduljon... be is inditottam könnyen beindul 1 pöcccintésre és ahogy elkezdem neki huzni a gázt egyszerüen nem bir felpörögni a motor de mégcsak erőlködést se hallok... tehát ha sztenderen van és a hátsó kerék a levegőben van még a levegőben sem birja megforgatni a kereket... szétszedtem az egész motort mondom biztos megvan kopva nagyon... meg is volt felujitottam megfurattam uj dugó uj gyürü uj főtengely csapágyak + szimeringek... tehát kizártam az összes ilyen hiba lehetőséget hogy minden oké legyen.... kipufogó sincs berakódva szóval minden jó.. összeraktam inditom beindult ujra egy pöccintésre és ugyan ez a gond semmi sem változott.... nem javult semmi.... mi lehet a gond valaki nem tud segiten mert már nagyon idegesit ez a kis köcsög motor.... sok nagy motorral nincs ennyi szivás mint ezzel akis köcsöggel....
Megkérdezhetem miféle ragasztóval fogod megoldani a dolgot? Ugyanis nem sok olyan ragasztó létezik, ami megfelelően biztos kötést adna a féknél. Remélem nem epokitt vagy eporapid-al fogod megoldani, mert akkor szólj hogy merre motorozol, és én nem megyek arra. Csak idézni tudom: "A fék nem játék!"
Kivan pucolva. Tehát mondom, hogy szívatóval nagyon pörög, szívató nélkül alacsony fordulaton fullad nagyobb gázadásra is, ha sikerült felpörgetni akkor már szépen harap fordulaton. Egyszerűen nem tudok már mit kezdeni vele :(
http://hunbux.eu/index.php?w=8... ,bocsánat ,hogy ilyenekkel zargatlak titeket, csúszásmentes utat
Ha a fékpofán kettéválta felodol és az azt tartó fém lemez akkor azt milyen ragasztóval lehetne megragasztani?