Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a tippeket, ìrtam mindenkinek.
köszönöm. közben már én is megtaláltam őket, és meg is rendeltem.
Helló!
Keresd a Busa fórumon zmenyust,a mieinket ő csinálta profi benne!
Az mforce forgalmazza nálunk.
http://www.mforce.hu/termek_pl...
Hello! Én már csináltam 1-2 műszerfal átalakítást. Küldj egy e-mailt, milyen motor.... A többit meglátjuk
ilyesmi dolog már a 25 éves zsiguli könyvben is volt......

de az igazi szakembernek az ujjaiban vannak a mikromérők
Eladom megkímélt állapotú Bike-Lift Racing 350-es hidraulikus motoremelőpadom. Érdeklődni a lucifer0820@freemail.hu e-mail címen.
igen membrános jó akkor megint szétszed
Ki fog derülni! Vagy nem!
Akadozik egy kicsit ha elindulok és nem nagyon akar menni utána sem, valamint a gyertya is szép fekete lesz..
"Nincs itthon pálinka." Ugorj el ide, nekem van! Te meg mindig megiszod!
Mi nem tetszik a "járásán"? "Libegős" talán nekijje?!
Szívesen.
Boldogot neked is! Már ha az lesz? Nincs itthon pálinka.

Nekem már a Március is nagyon közelinek tűnik. Tanulni akartam de nem lesz ma ebből semmi, majd holnap. Pató Pál is ezt mondta ha jól emlékszem. Motort meg majd szerelek ha kell, hétvégén gyújtás ellenőrzés lesz előreláthatólag a nemrég összerakott motoron. Nem tetszik a járása.
nagyon szépen köszönöm. és köszi a használati videót is, már csináltam ilyet, de soseg lehet tudni, lehet tanulok valamit a videóból. köszi
Pálinkás gazdag Újévet Mozdonyos! Itt világít! Mindjárt Május!
Szerintem csak egy szál, de lehet hogy több is van egy szettben , ahogy nézem az oldalt van online tanácsadás is és itt megnézhető egy oktató jellegű video a használatáról:

http://www.youtube.com/watch?v...

Itt egy lefordított oldal is:

http://translate.google.hu/tra...
Sziasztok! Segìtsèget szeretnèk kèrni! Mûszerfal vilàgìtàsomat szeretnèm megvàltoztatni. Tudtok valakit vagy egy konkrèt helyet ahol foglalkoznak ilyesmivel? Köszönöm,
nagyon szépen köszönöm. de kérnék még egy kis segitséget. mert sajnos nem világos számomra hogy ez egy szett, vagy csak csak 1 szál, és egy szett hány darabot tartalmaz? és ez jó főtengelycsapácshézag mérésre? pontos? Ön használta már?
Ha membrános a karbija, akkor nézd meg alaposan hogy nem lyukas-e a membrán. Egy apró lyuk is elég....
Hello mindenkinek! egy kérdésem lenne. hol lehet PLASTIGAUGE-t vásárolni? vagy hol lehet rendelni. honnan lehet hozzá jutni? fontos lenne. aki tud kérem segitse. örök hála
sziasztok lenne egy kérdésem van egy fzr 250em és nem igazán reagál a gázra pedig a karbi tiszta vagy mi lehet a nyűgje alapjárat fasza de ahogy eltekerem dadog meg leáll légyszi segítsetek
Üdv.Segítséget szeretnék kérni. Az érdekelne hogy a 125-s dobfékes Runner hátsó kereke ugyan akkora-e mint 180-as dobfékes Runner-é?
Előre is köszönöm!
Igen ez nagyon úgy hangzik hogy nem emel ki a kuplung megfelelően. Ha a holtjáték rendben, és állítani nem lehet sehol semmit, akkor meg kell nézni a kinyomószerkezetet és a kinyomócsapágyat. Én már láttam olyat is kismotoroknál hogy a kuplungbetétek akadtak a házban mert kiverték a fészküket. Sajnos szét kell szedni.