Hello. Kérdésem lenne hozzátok mégpedig olyan hogy egy pannóniát szeretnék felujitani és szerintetek mennyi lenne a munkadij egy ilyen felujitás-restaurálásnak? A-z ig minden. 40-50e az reális? Ismerös csinálná! Csak munkadij érdekel!
Köszönöm a véleményt neked is!
Eddig még csak bitfejeket sikerült eltörni, viszont van olyan 13-as villáskulcsom, ami már 14-es... Igaz, hogy nálam biztos idősebb és volt is használva. Első nekifutásra csak egy normális műhely asztalt akarok hegeszteni, meg zégerfogók nincsenek, üthető csavarhúzó, és 5-30 Nm nyomatékkulcs... Aztán hoszabb távon (1-2 év) tervbe van véve az esztergagép, de az már más tészta
Sziasztok! Egy kis segítség kellene,mert már nincs ötletem: Van egy kymco dink classic 200-asom van szikra ,kap üzemanyagot és nem indul be az istenért sem,előzmény hibátlanul működött semmi jele nem volt hogy bármi baja lenne ,leállt magától és nem indul be. Szerintetek?
Sajnos én is azt olvastam, hogy a Beta csupán az árát tartja, a minősége már nem a régi. A Genius termékekre törésgarancia van, ami azért bizalomgerjesztő.
Beta már csak árnyéka önmagának. King Tony, Genius van éccsapámnak, ő karbantartó-vállalkozó. Mezőgazdasági gépektől a papírtömörítőig mindent javít.
Kisgépben: DeWalt, Makita, Milwaukee.
Üdv.
Otthonra milyen szerszámba érdemes pénzt ölni. Csak ilyen apróságokra gondolok, mint csavarhúzó készlet, zégerfogók, nyomatékkulcs, dugókulcsok.
Rengeteg olcsó termék van már, de mint tudjuk, hirtelen nagyon drága tud lenni, ha épp szerelés közben törik el, és veheted meg a normálisat, plusz még az időd is megy vele.
Milyen márkában lehet megbizni? A Beta igen drága, a King Tony egy közepes árkategória, minőségben mit takar? Extol, Fortum, Genius? Van itthon obis Lux tools dugókulcs készletem (Basic) eddig még megbirkózott mindennel.
Árban úgy gondolkozom, hogy inkább kifizetek 2x annyit, de a következő évekre letudva a téma...
első körben meg kellene edzeni aztán hátha jó lesz
nekem a szimón volt ilyen hajlós oldaltámasz
edzés után nem hajlott(és nem is tört mielőtt rákérdezne valaki)
Üdv mindenkinek !
Egy kérdéssel fordulok a nagyérdeműhöz. Van egy Honda Cg 125-öm
nagy fordulaton,(már amennyire neki az van)előjön egy erős kopogó hang a motorból. szerintem hajtókar alsó csapszeg kopása lehet de segítsetek hogy mi lehet még, nehogy szétszedjem feleslegesen, az amúgy gyári blokkot. Ja és 16 000km-nél jár a motor.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek.Keresek egy 2000 es Honda HM CRE 50 es motorhoz sztendert.Ha van valakinek arra vevő lennék.Ami van rajta az univerzális és sajnos nem nagyon bírja.Köszönöm a segítséget.
Eddig még csak bitfejeket sikerült eltörni, viszont van olyan 13-as villáskulcsom, ami már 14-es... Igaz, hogy nálam biztos idősebb és volt is használva. Első nekifutásra csak egy normális műhely asztalt akarok hegeszteni, meg zégerfogók nincsenek, üthető csavarhúzó, és 5-30 Nm nyomatékkulcs... Aztán hoszabb távon (1-2 év) tervbe van véve az esztergagép, de az már más tészta
valaki piaggio skipper 125 2 t berugo tengely rugot hogy a bánatba kell vissza tenni
3 ora szenvedés után felattam
Attól szerintem nem mehet ki a biztosíték, ha kiolvad annak zárlati oka szokott lenni vagy túlterhelés.
HA Véletlen fordítva rakom fel az akksit a motorra, szétmehet a biztosíték?
Ha szelepkorongra gondoltál!
Kisgépben: DeWalt, Makita, Milwaukee.
Otthonra milyen szerszámba érdemes pénzt ölni. Csak ilyen apróságokra gondolok, mint csavarhúzó készlet, zégerfogók, nyomatékkulcs, dugókulcsok.
Rengeteg olcsó termék van már, de mint tudjuk, hirtelen nagyon drága tud lenni, ha épp szerelés közben törik el, és veheted meg a normálisat, plusz még az időd is megy vele.
Milyen márkában lehet megbizni? A Beta igen drága, a King Tony egy közepes árkategória, minőségben mit takar? Extol, Fortum, Genius? Van itthon obis Lux tools dugókulcs készletem (Basic) eddig még megbirkózott mindennel.
Árban úgy gondolkozom, hogy inkább kifizetek 2x annyit, de a következő évekre letudva a téma...
Köszi
nekem a szimón volt ilyen hajlós oldaltámasz
edzés után nem hajlott(és nem is tört mielőtt rákérdezne valaki)
Egy kérdéssel fordulok a nagyérdeműhöz. Van egy Honda Cg 125-öm
nagy fordulaton,(már amennyire neki az van)előjön egy erős kopogó hang a motorból. szerintem hajtókar alsó csapszeg kopása lehet de segítsetek hogy mi lehet még, nehogy szétszedjem feleslegesen, az amúgy gyári blokkot. Ja és 16 000km-nél jár a motor.
Segítségeteket előre is köszönöm!