Mert ami nálamvan annak a hátuljárol a jelölések vmi oknál fogva lesurlódtak, vagy valakinek zavarta a szemét és ledörzsölte...passz. A lényeg hogy nem tudom minek hová kell mennie. Elöre is köszönöm ha valaki besegit kicsit.
Szeva. Köszi szerintem is a csapágy lesz. Megtudnád még irni mekkora munka javitani javitható a kuplung felől vagy szét kell szedni a blokkot hozzá? Köszi!
S.O.S. Segítség 2001 es hűtőben hány érzékelő gomba van?! kettő vagy egy? Az egyik a hőfokot jelzi a másik a ventillátort kapcsolja de az én hűtőm vmi buherált és ezen csak egy érzékelőnek van helye! kérlek segítsetek
Szeva! Nálam is van most egy CBR600-as, és pontosan ugyan ezt csinálja! Én leszereltem róla a kuplungot, és megmozgatva a kuplung tengelyét bizony kopog, nagy a holtjáték! Egyébként a szerelőd meg beszél zöldségeket, hogy ne foglalkozz a megnövekedett foghézaggal! A foghézag megnövekedhet a fogaskerekek kopása miatt is, de pl a csapágyak elhasználódása miatt is! És általában sípoló hangja van a nagy foghézagnak. A csapágynak pedig zúgó-daráló, ha tönkre van menve.
Sziasztok.
Segítségetek szeretném kérni. Vettem egy 2004-es honda cbr 600rr a következő problémám van vele ha bemelegszik a blokk alapjáraton a kuplung felől fémesen darálos hangja van,de ha berakom sebességbe és picit csusztattom a kuplungot elhagyja,és menet közben sem lehet hallani. Vezérmülánc lecserélve de sajna még mindig csinálja. A szerelö szerint megnövekedett foghézak ne foglalkozzak vele de hát nagyon idegesitt. Olvastam máshol hogy lehet a nyelestengely csapágy miatt is. Szerintetek mi lehet esetleg volt már valakinek ilyen problémája? Előre is köszi!
dehogynem meg a nap és a hold együttállása is hat rá olyankor nagyobb a benzinszint az apály dagály hatás miatt .... horoszkópot és kéne csináltatni neki nem-e a vénusz december eleji tévelygése okozza.....
Akkor szerintetek szelephézag nem lehet mert sokan mondták ezt.Indítom és ha adok 1 kis gázt nyomja a benyát kifelé. A szelephézag rosszul való beálíltása nem lehet probléma?
Üdv!
TT600-ra keresek dekompresszor bowdent, ha valakinek van, vagy tudja hogy esetleg hol lehet hozzájutni az ne tartsa magában!
Széles utat, +30 fokot kívánok!
Jó estét mindenkinek. 250-es kínai quadom van tolásra már beindult és az lenne a baj h nyomja kifelé a benzit azon a 2 szelepen amit bejelöltem a képen is.Mit kellene szerintetek állítani rajta?
http://motorwebaruhaz.hu/catal...
Mert ami nálamvan annak a hátuljárol a jelölések vmi oknál fogva lesurlódtak, vagy valakinek zavarta a szemét és ledörzsölte...passz. A lényeg hogy nem tudom minek hová kell mennie. Elöre is köszönöm ha valaki besegit kicsit.