Sziasztok!
Srácok tudja valaki Aprilia sport city 50 4T nek hol van az olajleeresztő csavarja?Esetleg van-e benne külön olajszűrő? Válaszotokat előre is köszönöm!
Ne tegyél bele gagyit, mert nem fogja szeretni. Még eladásra se, mert vissza fogják vinni. 7-8 ezer körül már kapsz meteor dugót is, ami már elég jó minőséget képvisel.
Szia! Az Athena (athena.com) gyárt dugattyúk mellett szimmeringeket is, méghozzá profi minőségben. A honlapjukról kiválaszthatod a motorod típusát, és ki fogja köpni a gép a szimmeringek méreteit is, és meg is tudod rendelni tőlük. Árakról: én a 600RR első teló szimmeringjeit vettem 3600 jó magyar forintért...
mi nem volt értelmes mit nem értesz ? egy 10000 feletti fordulatú seggbosszantóba nem érdemes olcsó szart rakni ha használni is akarod .... egy babettába ok az olcsó dugó de ez csak az én véleményem mindenki azt csinál amit akar ... speciel én nem rakok olcsó dugót ilyesmibe nem akarom hogy visszahozzák pár napon belül mert garanciát is adok .....
szerintem pont úgy ahogy kell.....ha olcsót akarsz annyit is ér majd, a net tele van ezekkel, egy csomó volt honlapján megtalálod és Dvárosban is motoros bolt ahol megrendelheted.......persze lehet, hogy itt is ráharap valaki aki ezekkel kereskedik....
Köszönöm a kielégítő választ... Ha nem vetted volna észre a kérdésből, 50ccm-es motorról van szó, és direkt úgy értettem, hogy nem feltétlen a legjobb minőségre gondoltam!
Segítene valaki?
Gábor vagyok, és a rotax 123-as blokk összes csapágyának és szimeringének a listájára lenne szükségem.
Az érdekelne hogy milyenből, mennyi és milyen kell.
A válaszokat és a rám szánt időt előre is köszönöm!
Ha csak javítani kell akkor 14x1.25 ös menetfúróval tudod javítani ha viszont ez már nem segít akkor csere! A perselyt azért nem javaslom
mert egy ilyen hengerfejet bontva pár ezerért kapsz és a javítása lenne olcsóbb!
Ha csak javítani kell akkor 14x1.25 ös menetfúróval tudod javítani ha viszont ez már nem segít akkor csere! a perselyt azért nem javaslom
mert egy ilyen hengerfejet bontva pár ezerért kapsz és a javítása lenne olcsóbb!
Van egy Aprilia Rally robogóm
most vettem hozzá egy sisaktartó Dobozt csak nem tudom hogy
rakjam fel! nincs doboztartom
Robogóhoz lehet kapni doboztartót? Vagy lenne vki aki legyártaná?
Doboztartót lehet venni?
ha valakinek van irjon!
Aprilia sr50-re való doboztartót hirdettek az jó rally-ra?