Tudja valaki, hogy a GSX-R1000 generátor forgórészének a lehúzómenete milyen méretű? Nem tudom megmérni, mert nem fér oda rendesen a tolómérő.
(33x1,5-t mértem ami igen furcsa. 32x1,5 hihetőbb lenne. )
uraim sos,kawasaki zx12r lendkerék lefogató csavarjának a pontos mérete kellene nekem, ha valaki tudja kérem jelezze, mert nekem már nincsen. köszi elöre is
Sziaasztokk.. Olyan kérdésem van h 2t vizhütéses motornál öszefolyt a hütö viz a válto olajjal.. és ez mitöl lehetséges ? tömités v szimering lehet ? és hol a bizpumpánál v a hengernél lévö tömitések miatt ? elöre is köszönöm a válaszokat..
Ki tud többet a suzuki gsx 1400 hatso telorol? Amire kivancsi lennek:
Mekkora a nitrogen gaznyomassal kene visszatölteni?
Mennyi teloolaj megy bele, milyen viszkozitasu?
Van hozza tömiteskeszlet?
Valakinek robbantott abra a telorol?
Jó estét mindenkinek. Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy 06- os 400 exc- be mekkora kerékcsapágyak, és a kerék csapágy mellé való szimeringek valók. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Ádám
Keresd meg a hűtő ventillátor kapcsolóját, valahol a hűtőben lesz:) Ha két vezeték megy rá, gyújtás alatt zárd össze a kettőt, ha egy vezeték, akkor testeld le, ha elindul a ventillátor, Akkor vedd ki a hőkapcsolót, és mérd ki:)
Helló
Quadosoktól segítséget szeretnék kérni!
yamaha 700-as raptorom van és mikor egy ki ideig egyhelyben jár a motor felmeleszik és nem indul el a ventilátor,
a kijelzőn világít a piros hogy meleg a víz, érezni lehet a motor szagán is, már kétszer majdnem meg főztem emiatt.Mitnézek meg előszőr hátha valami más a gond?
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy az alumínium hengert is lehet hüvelyeztetni vagy azt nem ?
Köszi!
Ha 33-at mértél akkor inkább 34_es menet.Szerintem a menet mélységét is bele kell számolni.
(33x1,5-t mértem ami igen furcsa. 32x1,5 hihetőbb lenne. )
Lehúzót akarok esztergáltatni hozzá.
Honda cr 125-Hoz Gépkönyvet keresek 86-91 ig ha valaki tud Ilyet legyen kedves keressen meg! Köszönöm!
Én magam nem szedhetem szét? Tabu ez a téma?
http://www.gsx1400.hu/index.ph...
Egy reszet mar javitottam, de most mélyebbre szeretnék asni.
http://youtu.be/cofv6vcud8g
http://www.youtube.com/watch?v...
Üdv
Istvan
Ide vidd. Minőségi munka, jó áron. Mindent megoldanak.
Ki tud többet a suzuki gsx 1400 hatso telorol? Amire kivancsi lennek:
Mekkora a nitrogen gaznyomassal kene visszatölteni?
Mennyi teloolaj megy bele, milyen viszkozitasu?
Van hozza tömiteskeszlet?
Valakinek robbantott abra a telorol?
Köszi elöre is.
Istvan
-Hengerfúrás: -S50,star,swalbi 44mm-ig
-S51-60 42.5mm-ig
-S70 47.5mm-ig
-4 felömlős henger készítés 50,51,60,70,80,90 hengeren (7000Ft)
(henger,hengerfej átalakítással)
-51-es blokk átalakítás 70,90ccm-re: -blokk
marás(2000Ft)
-70 henger(új,Almot) (9000Ft)
-hengerfej hozzáalakítás (1500Ft)
-70-es sportfőtengely (Mza-tuning 16000Ft)
-S50-es hengerre 5 felömlő kiképzés (8000Ft)
-S50,star,swalbi 80ccm (50mm furattal) henger készítés: - Hüvely csere,blokkmarás, hengerfej
átalakítás,és igény szerint henger kialakítás(2,4,5,6 felömlősre)
-S50, S51, S70,S90 átalakítás 5,6 felömlősre szívómembrán vezérléssel (15000Ft-tól)
-90ccm-es henger 2,4,5,6 felömlős kivitelben honda racing dugattyúval,
hengerfej alakítással (22.000-től)
-100-110ccm -re átalakítás: 2,4,5,6 felömlős verziókban:
-Főtengely csere (erősített,kiegyensúlyozott) 16000Ft
-Henger átalakítás 15000Ft-tól
-Hengerfej átalakítás 1500Ft
-70-es kuplungáttétel 6000Ft
-Erősített főtengely csapágyak 3000Ft/db
-Kuplung rugó (erősített) 4000Ft
-Igény szerint blokk marás 2000Ft
Quadosoktól segítséget szeretnék kérni!
yamaha 700-as raptorom van és mikor egy ki ideig egyhelyben jár a motor felmeleszik és nem indul el a ventilátor,
a kijelzőn világít a piros hogy meleg a víz, érezni lehet a motor szagán is, már kétszer majdnem meg főztem emiatt.Mitnézek meg előszőr hátha valami más a gond?