Sziasztok!
ZXR 400-am van, az elejében, ha göröngyös úton, vagy buckára megyek, valami egyszerűen zörög benne. Leszedtem a műanyag részt, amibe beáramlik a két csövön a torlólevegő, de ott nem mozog semmi... A tankot nem akarom leszedni, mert lehet fölösleges lenne, meg nincs a garázsban hely a kocsi mellett ilyenekre... Mindig akkor hallok ilyen műanyagos- zörgős hangot, mikor erősebben mozog a teló. Leszakadt a légszűrőm vagy mi? Szerintetek? Baromi idegesítő.
Sziasztok nem tudjátok hol lehetene szerezni Honda 480r (1983)motorhoz alkatrészeket?Egy oldaldekni kellene nekem,berúgókar felőli valamint egy oda való léptető villa!Esetleg ha valakinek ilyen motorja van az segíthetne 1-2 dologban!Msn kissgabor63@citromail.hu Köszi!
Üdv. Nem tudja valaki hogy Yamaha Dt 125 R 96 os évjáratú motornál milyen méretű az első lánckerék szimering? mert már nézelődtem neten de sehol se találom...:S
én itt valami turpisságot sejtek, ugyanis hivatalos külföldi oldalakon átszámítva több mint 80 ezer Ft-ot kérnek egy ilyenért, ráadásul kapható 19es dugattyúval is
Sziaztok!
Nemrég sikerült hozzá jutnom egy 91-es Cagiva Mitohoz.Azt szeretném kérdezni tőletek hogy felső tűgörgőből milyen méret kell bele és honnan tudom megrendelni?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy 97-es Aprilia RS125 mennyire szervizigényes(nem agyon forgatva de azért húzva neki) és milyen tipikus hibák jönnek/jöhetnek ki rajtuk? Köszi előre is!
Relével a lámpára vagy a dudára a kapcsolórészét és magát a szivargyujtó főkábelét a relén keresztül (biztosítékkal) az akksira.
Így gyujtáskor a lámpa kapcsolja nem megy állandóan.
Olyan kérdéssel fordulok a tisztelt "vellanyban" jártas szakemberektől, hogy hová lenne a legérdemesebb bekötni a szivargyújtót? K...va hideg van már motoron, de mivel nem tehetem le, így egy fűthető mellényt csinálok, csak ahhoz kellene egy szivaros gyújtós csatlakozós... Köszi előre is! Mellékletként elfogadok márciusig plusz 15 fokot éjjel is
Sziasztok! Segítség kellene nekem Yamaha Yz 125 1988 service-owners manualt szeretnék letölteni ( a könyvre gondolok ábráim nekem is vannak) ,de sajnos ha találok is mind fizetős...14-38 usa dollar :S rengeteget megnéztem. szerintem a 87es és a 89es is jó lenne mert a 87es hátul dobfékes, a 89es pedig fordított telós, elvileg minden más megegyezik a 88assal. Előre is köszi a segítséget!
Nekem ilyen van például, tökéletesen alkalmas az általad használt akku töltésére és ráadásul más akkuhoz is használható. Akciósan vettem nemrég a LIDL-ben.
ZXR 400-am van, az elejében, ha göröngyös úton, vagy buckára megyek, valami egyszerűen zörög benne. Leszedtem a műanyag részt, amibe beáramlik a két csövön a torlólevegő, de ott nem mozog semmi... A tankot nem akarom leszedni, mert lehet fölösleges lenne, meg nincs a garázsban hely a kocsi mellett ilyenekre... Mindig akkor hallok ilyen műanyagos- zörgős hangot, mikor erősebben mozog a teló. Leszakadt a légszűrőm vagy mi? Szerintetek? Baromi idegesítő.
mellékesen ezt a linket kaptam a kedves eladótól
Egy ilyen radiális főfékhenger dupla tárcsás, sima, oldalanként 1 dugós munkahengerhez jó volna? (adatlapomon lévő honda cb 650-hez kéne)
http://www.bikebandit.com/1988...
itt ingyenes
Olyan kérdésem lenne hogy lehet kikötni egy kawasaki 636 (04) a borulásgátlót?
Nemrég sikerült hozzá jutnom egy 91-es Cagiva Mitohoz.Azt szeretném kérdezni tőletek hogy felső tűgörgőből milyen méret kell bele és honnan tudom megrendelni?
Köszi előre is!
Egy kis segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy 97-es Aprilia RS125 mennyire szervizigényes(nem agyon forgatva de azért húzva neki) és milyen tipikus hibák jönnek/jöhetnek ki rajtuk? Köszi előre is!
Így gyujtáskor a lámpa kapcsolja nem megy állandóan.
Olyan kérdéssel fordulok a tisztelt "vellanyban" jártas szakemberektől, hogy hová lenne a legérdemesebb bekötni a szivargyújtót? K...va hideg van már motoron, de mivel nem tehetem le, így egy fűthető mellényt csinálok, csak ahhoz kellene egy szivaros gyújtós csatlakozós... Köszi előre is! Mellékletként elfogadok márciusig plusz 15 fokot éjjel is
Nekem ilyen van például, tökéletesen alkalmas az általad használt akku töltésére és ráadásul más akkuhoz is használható. Akciósan vettem nemrég a LIDL-ben.
http://luxurytrade.net/akkumul...