Nekem 3 helyen akartak légkulccsal nekiesni. Azóta kiveszem a kereket úgy viszem el, centírozni is magamnak szoktam. Bár... Már jó ideje nem volt lehetőségem motorozni.
Egy kis érdekesség... Kevés olyan gumiszervizt láttam eddig, ahol nyomatékkulccsal dolgoznak, bár én ebben a videóban is találtam kivetnivalót (részemről).
Nem hiszem, mellékelem a képet, miért
Így vettem, hozzám eléggé lelakva érkezett. Nem ment például az lánc olajzás sem, mert a műanyag csiga elnyiródott...
Az én teóriám a következő:
- A kipufogó oldali rész elkopott, ami szemmel látható.
- Ennek hatására a dugattyú kalimpál a hengerben.
- A dugattyú szoknyája pont ott törött ki, ahol bele tud érni a kipufogó nyílásba, ha "megfelelően áll, amit a kopott állapot enged neki.
A kitörött darabok a henger felső részében láthatóak, ott lapultak péppé.
Megjegyzem, nem vitatkozni akarok veled szemben, csupán én igy gondolom, a képek alapján.
Ajjaj! nagyon sürgős hengerfej-felújítás szükséges! A szelepvezetők kikoptak, és ide oda szédeleg a tányér, nem zár rendesen! ha nagyon lóg, és félrezárogat, könnyen leszakad, és azt nem ecsetelném mit okoz
Szevasztok, segítséget szeretnék kérni abban hogy nem-e tud valaki olyan oldalt ahol szervízkönyveket lehetne letölteni Yamaha XT 600-hoz (88-as évjárat). Előre is kösz
Bal kormánycsutkát hogy lehet legegyszerűbben cserélni 600 RR-en?
Felső villahíd le aztán ott is van, vagy jobban meg kell bontani?
Kormánycsapágy nem esik ki?
sziasztok, van egy fzr 600-asom, és az vele a gond, hogy felső tartományban picit megtorpan! kb 10 ezres fordulatnál! és még e mellé párosul az, hogy ha megállok pl piros lámpánál, vagy ha sokáig megy alapjáraton, megáll , utána pedig nehezen indul! olyan mintha elmenne a gyujtás! utána beindul megint megy! csak ez elég idegesitő! most cseréltem benne gyertyát, valamennyit javult a helyzet , de még most sem az igazi! kábeleket átnéztem, már amennyit tudtam, akkumulátor sarukat is megtisztitottam, cdi-t is kivettem, azt is megtakaritottam... lenne esetleg valami tippetek, hogy mi lehet ennek az oka? hová kellene nyúlni! Kérlek titeket ha van valami jó tippetek osszátok meg velem! köszii
BlackSheep!
Ezt írtad:
"Az e-mail-en árajánlatot kérô (amit úgy vállalok el, hogy ne sokallja, és inkább több munkám legyen belôle hosszú távon) aztán már a szerelés lényegi részét megcsináló, hozzá nagyon értô, régen sokat szereltem és mindent tudok mindenrôl, utána a tudatlanság mocskában fetrengése miatt fórumon dühöngô..."
A blokk széthúzása nem volt egy óra,mosással,csapágycserével,stb összerakás 2 óra,szeretem is csinálni,ezért miért adtam volna neked 15 pénzt?
Koromnál fogva is többb tisztelet járna,bár az nem érdem,csak állapot.Nem minősítettelek,és mással furattam újra a kiváló,neveddel fémjelzett hengered,ami most már jól működik.Egyébként sem ajánlottad fel,hogy vigyem vissza,nézzük meg,mit látok rajta.Mint írtad 24 éves vagy ,a jogosítványom másfélszer annyi,és nem dísznek van.Még,ha nem is szerelőként végzek,és dolgozom jó pár évig,akkor is többet láttam volna ennyi idő alatt,mint te,és bizony a tapasztalat is számit valamit.Igaz,már nem hivatásoskén dolgozom szerelőkén,de nem szakadtam el azért ettől sem.Van olyan,hogy szakmát vált az ember,mert kedvezőbb egy másik.Sohasem írtam,hogy mindent tudok mindenről!
A tudatlanságnak nincs mocska,amiben fetrengeni lehetne,mint voltál kedves írni.
A kedves fórumozókkal csak közöltem a történéseket,mert azért van a fórum.Minden dühöngés nélkül,mert akkor az másként nézett volna ki.
Egy vállalkozás nem a kuncsaftok miatt megy tönkre általában,ott inkább az árral,a szolgáltatás minőségével,vagy valami mással van baj,ami miatt nem mennek vissza a kuncsaftok.
Sajnos meg kellett szegnem a szavam, hogy nem írok többet a témával
kapcsolatban,de mindent én sem nyelek be.
További szép napot mindenkinek!
Robogókat szoktam főleg javítani, de én jelenleg "nyári szerelő" vagyok, ugyanis egyenlőre a műhelyben nincsen fűtés. Ráadásul az én Leó-m is darabokban van, és egyszerre nem szeretek több motort szétszedni, mert nem jó ha keverednek az alkatrészek. Ha úgy gondolod, és érzel magadban annyi tudást, akkor viszont szivesen segítek a karbi beállításában. Írd le a motor és a karburátos pontos típusát, évjáratát, és utánanézek a gyári fúvóka méreteknek. Addig is amit tudok tanácsolni, az egy alapos légszűrő tisztítás és gyertyacsere. Csak a gyárilag ajánlott gyertyát használd, az előírt hézaggal.
Sziasztok! most nyáron vettem meg az első nagymotoromat (gsx-r) ezért még nagyon rutintalan vagyok ezen a téren. ezelőtt csak 2T motorjaim voltak az is cross. mik a kötelező szervizek egy ilyen motornál ? gondolok itt a szelephézag, vezérműlánc ? tavasszal szoktátok ezeket megcsinálni ? gyertyát milyen időközönként kell cserélni és általában gyárit szoktatok? tárolási javaslatok mik vannak ? köszönöm segitségeteket
http://youtu.be/HPLQQHNMI8M
Így vettem, hozzám eléggé lelakva érkezett. Nem ment például az lánc olajzás sem, mert a műanyag csiga elnyiródott...
Az én teóriám a következő:
- A kipufogó oldali rész elkopott, ami szemmel látható.
- Ennek hatására a dugattyú kalimpál a hengerben.
- A dugattyú szoknyája pont ott törött ki, ahol bele tud érni a kipufogó nyílásba, ha "megfelelően áll, amit a kopott állapot enged neki.
A kitörött darabok a henger felső részében láthatóak, ott lapultak péppé.
Megjegyzem, nem vitatkozni akarok veled szemben, csupán én igy gondolom, a képek alapján.
Főleg melegen csinálja?
Gondolom, valami erőgépé.
Felső villahíd le aztán ott is van, vagy jobban meg kell bontani?
Kormánycsapágy nem esik ki?
Egy rövid kérdés
Van egy explorer pitbike-om, mennyinek kell lenni a szelephézagnak?
böszmén csetteg és nagyon nem jó
Gyuri
Ezt írtad:
"Az e-mail-en árajánlatot kérô (amit úgy vállalok el, hogy ne sokallja, és inkább több munkám legyen belôle hosszú távon) aztán már a szerelés lényegi részét megcsináló, hozzá nagyon értô, régen sokat szereltem és mindent tudok mindenrôl, utána a tudatlanság mocskában fetrengése miatt fórumon dühöngô..."
A blokk széthúzása nem volt egy óra,mosással,csapágycserével,stb összerakás 2 óra,szeretem is csinálni,ezért miért adtam volna neked 15 pénzt?
Koromnál fogva is többb tisztelet járna,bár az nem érdem,csak állapot.Nem minősítettelek,és mással furattam újra a kiváló,neveddel fémjelzett hengered,ami most már jól működik.Egyébként sem ajánlottad fel,hogy vigyem vissza,nézzük meg,mit látok rajta.Mint írtad 24 éves vagy ,a jogosítványom másfélszer annyi,és nem dísznek van.Még,ha nem is szerelőként végzek,és dolgozom jó pár évig,akkor is többet láttam volna ennyi idő alatt,mint te,és bizony a tapasztalat is számit valamit.Igaz,már nem hivatásoskén dolgozom szerelőkén,de nem szakadtam el azért ettől sem.Van olyan,hogy szakmát vált az ember,mert kedvezőbb egy másik.Sohasem írtam,hogy mindent tudok mindenről!
A tudatlanságnak nincs mocska,amiben fetrengeni lehetne,mint voltál kedves írni.
A kedves fórumozókkal csak közöltem a történéseket,mert azért van a fórum.Minden dühöngés nélkül,mert akkor az másként nézett volna ki.
Egy vállalkozás nem a kuncsaftok miatt megy tönkre általában,ott inkább az árral,a szolgáltatás minőségével,vagy valami mással van baj,ami miatt nem mennek vissza a kuncsaftok.
Sajnos meg kellett szegnem a szavam, hogy nem írok többet a témával
kapcsolatban,de mindent én sem nyelek be.
További szép napot mindenkinek!
Mi a baaaaaaaaaaaaaaaaj?