Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinter te szerelsz motorokat?
Láttam a profilodon hogy hajdú bihari vagy te is ha
nem laksz mesze elviszem a motort!
A karbival kéne valamit csinálni.
Általában középére szokták rakni, és így már működőképes. Persze minden motor egyéni beállítást kíván. Ha feljebb rakod a zégert, akkor kevesebb benzint fog adagolni, mert a tű lentebb fog érni. Fent a zéger=kevés benzin, lent a zéger=sok benzin. A torpanás nem feltétlen karbi probléma. Pucold ki és fúvasd ki a karbit. Rakd bele a gyári előírt fúvókákat (csak nem utángyártott kínait). Állítsd be a karbit csavarjait előírás szerint és mennie kell.
köszönöm mester
Sziasztok S.O.S simson s51 kemény a kuplung!Valaki tudna ötletet adni?,Elöre is köszönöm
Gyári vizes tuningmentes aprilia rallynál
hanyadik rovátkába kell rakni a sibertűn a kis lemezt?
JA és ha fel fele rakom akkor több benzint ad? vagy kevesebet?
Segitsetek .
Várom a válaszokat.
Már mindent kicseréltem a kuplungnál és még mindig
megtorpan 30-nál és 40. és 50 közt is már most biztos hogy a karbi a szar.
Én a helyedben először elvégezném a rendes sulit, meg az érettségit, mert sajnos manapság már egy csavar kiszedéséhez is diploma kell. Egy sima szerelőt, aki érti is amit csinál, már kutyába sem vesznek....
Nyomj be neki egy kis benzint a szívócsőbe. Leóknál előfordul hogy hidegen nem indulnak.
Csak az a baj, hogy 16 vagyok és még tanulok. Így nemtudok elmenni nappalira.. :/
Van Motorszerelő iskola http://pannoniaszakiskola.hu/ illetve http://mami.hu/ ahol mindent kitanulhatsz. . .
Sziasztok ! :)
16 éves csaj vagyok, és én is motor őrületben szenvedem.. : )
Most fogom letenni a1-re a jogsit, majd szépen megyek sorba A-ig.. :)
Nemtudtok Békés megye környékén olyan "műhelyet" ahova bejárhatnék, és szívesen megtanítanának pár dologra, majd később segíteni is tudnék motorszerelésben.
Örülnék, ha valaki tudna segíteni, mert nap mint nap azzal foglalkoznék amit imádok :) ♥
Köszi előre ! Sziasztok :)
Hali. Meg tudják csinálni, nekem is volt hasonló törés az oldalidomon és meg tudta csinálni.
Ez kérlek szépen, egy Yamaha RD 50.
Egy Simson SB51-est adtam érte.

Mivel '80-as gyártmány, nem tudom, hogy milyen tank van rajta, és érdekelne. Folyik a csap... Mondjuk ma megcsináltam, de lehet, hogy nem fogja sokáig birni, és nem akarok másik tankot venni....

Ha esetleg valaki tudja, ossza meg az infót velem!
Mi ez a szörnyeteg? Simson?
Üdv!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki nem tudja-e, hogy a képen látható tank meg benzincsap milyen motorról való?

Előre is köszönöm!
tudnak pótolni, csak azért jó árat szoktak kérni
sima hegesztés nem olyan vészes
sziasztok. ezt a 2 hibát müanyagheggesztős tudja orvosolni ?
Sziasztok egy kis segítséget kérnék egy aprilia leonardoról lenne szó ami egyszer csak menet közben megállt azóta nem hajlandó beindulni sem ami történt légszűrő-karbi tisztítás, úszószint beállítás, gyertya csere gyújtás van, kompresszió 8 bár, olajat be fecskendezve 10. Ami biztos szétszereléskor a karbi utáni szívócső ki volt szakadva ami miatt farsot és jó sok port szívott be ez látszott is a karbin ezért a karbi tisztitás. Egyéb megbontás nem történt ha valakinek van ötlete szívesen venném, pontos évjáratot nem tudunk mert a táblát leszedték az tuti hogy 125-ös 2000 körüli vagy inkább előtti lehet
Előre is köszönöm!
azoknál nem hinném.....
ha leveszed az ülést aztán akkora lyuk van a tankon hogy a macska belefér akkor fér oda a légszűrűház
nekem van nagy tankom(1vj típus) megvan hozzá mindkét benzincsap is, ha érdekel
légszűrőházam nincs
a sima xt légszűrője ott van ahol az akku-olajtartály környékén/helyén
Az enyémen nem a nagy túratank van hanem szeritnem ez a 2kf fajta. Azoknál is úgy van a légszűrő?
a tank alatt lenne eredetileg
ha megnézed látod is mekkora hely van ott
és 2 vastag hajlított gumicső megy le a karbihoz
Ezeknek a légszűrőháza hol van? Mert hozzám légszűrő nélkül került és nem tudom hol lenne az eredeti.
Sziasztok!
Vettem egy yamaha areroxot, full gyári, csak valamiért nagyon füstöl, másik benzinnel próbáltam már és másik olajjal is. Az is lehet a gond, hogy sokal állt és felvan gyűlve a kipuffban a dzsuva? Hidegen-melegen is füstöl. Help pls.
Fu.. nemtudom, de meg fogom nézni mihamarabb.. Csak félek állítgatni, mert most "gyári" beállításokkal keveri magának.. Elméletileg az csak nem rossz..
hát ez egy endúrónál nagy hiba.....
ha földesúton is közlekedsz akkor nagyon nem jó az a direktszűrő