Elindítom a motorom (yamaha 600as) egy darabig jár aztán leáll...sokszor próbáltam sztem át is melegedett a rendszer. gázadásra meg lefullad. miért? tanácsok?
Márpedig az igazságnak napfényt kell látnia. Amennyiben Te felajánlottad hogy összerakod a blokkot, az Úriembernek élni kellene ezzel. Így kiderülne kinek van igaza. Mindenkinek joga van megvédeni a becsületét. Ráadásul szerintem most már többen kíváncsiak lennénk a végeredményre.
Aprilia SR50-be raktam LED-es fényszórót. 10W-os power led-et használtam, két darabot. Ilyet: http://www.dealextreme.com/p/1...
Itt olcsóbb mint nálunk, és a posta is ingyen van. Az SR-nek projektoros lámpája volt, így hihetetlen jól világított. Projektor nélkül nem fogod tudni használni, mert bár nagyon nagy fényt ad, de mindenfelé szórja a fényt. Az áram stabilizálását egy-egy LM317-el oldottam meg, amit a led-el együtt egy elég combos alu hűtőre szereltem.
Na hát érdekes, hogy amikor kiderülne mi az igazság mindenki inkább eltereli a témát...
Elméletben mindenki kib...ott okos tud lenni...
Amikor meg be kéne bizonyítani egyszerűen nem válaszol senki. Ezért jó a fórum számotokra, mert élőben kínos lenne válaszolni.
Mérjetek hézagmérővel dugó illesztést a dugattyú tetején, meg napfényerősségből fénykép alapján meg úgy, hogy mennyire pattan vissza a dugattyú az asztalról.
Jó motorszerelést
azt még lesd meg hogy ékek helyükön vannak e me volt ilyen hondám hogy egyik ék nem volt rendesen benne kipufogó oldalon és kopogott és nem jöttünk rá mi az csak a legvégén mikor már kezdett mindne remény elhagyni.
Helló! Gondoltam ide irom hátha 530 -as X gyűrűs lánc kellene 150 LE feletti teljesitményhez . Aki ezzel biznicel esetleg az irjon már reám , hogy ki mennyiért tudna megszabadulni töle .Kösszöntem
http://www.dealextreme.com/p/1...
Itt olcsóbb mint nálunk, és a posta is ingyen van. Az SR-nek projektoros lámpája volt, így hihetetlen jól világított. Projektor nélkül nem fogod tudni használni, mert bár nagyon nagy fényt ad, de mindenfelé szórja a fényt. Az áram stabilizálását egy-egy LM317-el oldottam meg, amit a led-el együtt egy elég combos alu hűtőre szereltem.
Elméletben mindenki kib...ott okos tud lenni...
Amikor meg be kéne bizonyítani egyszerűen nem válaszol senki. Ezért jó a fórum számotokra, mert élőben kínos lenne válaszolni.
Mérjetek hézagmérővel dugó illesztést a dugattyú tetején, meg napfényerősségből fénykép alapján meg úgy, hogy mennyire pattan vissza a dugattyú az asztalról.
Jó motorszerelést
power led témában tudnál segíteni?
robogódba mijent raktál? mennyi lumen?
jól világítt önmagába projektor nélkül?
mijen tápegysége van?
stb..